QUOTE(erborista @ 2016 04 05, 10:34)
Na as turiu omeny kai pilnai pasveikot jum nei kiek ne geriau nei pries operacija? Nes as pvz dabar, pries operacija didelius skausmus kenciu, tai tikiuosi kad sumazins man juos
Dabar supratau klausima, na turejau cista, bet man niekas neskaudejo, tik ciklo vidury,kelias dienas pasijausdavo kazkoks maudimas ir tiek.Ciklas nebuvo sutrikes, viskas puiku buvo.Operuotis gydytoja paragino. Sutikau. Na po operacijos kaip ir nieko neskauda, bet va isliko tas pats pamaudimas ciklo vidury, toj operotuoj kiausidej toks skaudenimas kelias dienas, nors cistos ten nera jau.Dar randas negrazus liko, be to sakiau kad ir nemalonus jausmas kai prilieti bamba ties randu.Jusu atveju, operacija vienintele viltis , kad dings skausmas, manau blogiau jau nebus.
Papildyta:
QUOTE(livijaaa @ 2016 04 05, 14:54)
O jums kasdien skauda? Man pvz po laparoskopijoa skausmai sustiprejo, gal kazka blogai padare:( nors daugumai po lp kaip tik pagereja.
O jums del ko dare laparoskopija? O po kiek laiko pooperacijos skausmai susitiprejo? As manau,kad jums saaugos atsirado, todel ir skauda.Pasikonsultuokit su gydytoju gal.