Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(erborista @ 2016 04 05, 10:34)
Na as turiu omeny kai pilnai pasveikot jum nei kiek ne geriau nei pries operacija? Nes as pvz dabar, pries operacija didelius skausmus kenciu, tai tikiuosi kad sumazins man juos  unsure.gif

Dabar supratau klausima, na turejau cista, bet man niekas neskaudejo, tik ciklo vidury,kelias dienas pasijausdavo kazkoks maudimas ir tiek.Ciklas nebuvo sutrikes, viskas puiku buvo.Operuotis gydytoja paragino. Sutikau. Na po operacijos kaip ir nieko neskauda, bet va isliko tas pats pamaudimas ciklo vidury, toj operotuoj kiausidej toks skaudenimas kelias dienas, nors cistos ten nera jau.Dar randas negrazus liko, be to sakiau kad ir nemalonus jausmas kai prilieti bamba ties randu.Jusu atveju, operacija vienintele viltis , kad dings skausmas, manau blogiau jau nebus.
Papildyta:
QUOTE(livijaaa @ 2016 04 05, 14:54)
O jums kasdien skauda? Man pvz po laparoskopijoa skausmai sustiprejo, gal kazka blogai padare:( nors daugumai po lp kaip tik pagereja.

O jums del ko dare laparoskopija? O po kiek laiko pooperacijos skausmai susitiprejo? As manau,kad jums saaugos atsirado, todel ir skauda.Pasikonsultuokit su gydytoju gal.
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2016 04 05, 19:36)
Dabar supratau klausima, na turejau cista, bet man niekas neskaudejo, tik ciklo vidury,kelias dienas  pasijausdavo kazkoks maudimas ir tiek.Ciklas nebuvo sutrikes, viskas puiku buvo.Operuotis gydytoja paragino. Sutikau. Na po operacijos kaip ir nieko neskauda, bet va isliko tas pats pamaudimas ciklo vidury, toj operotuoj kiausidej toks skaudenimas kelias dienas, nors cistos ten nera jau.Dar randas negrazus liko, be to sakiau kad ir nemalonus jausmas kai prilieti bamba ties randu.Jusu atveju, operacija vienintele viltis , kad dings skausmas, manau blogiau jau nebus.
Papildyta:

O jums del ko dare laparoskopija? O po kiek laiko pooperacijos skausmai susitiprejo? As manau,kad jums saaugos atsirado, todel ir skauda.Pasikonsultuokit su gydytoju gal.

Man dare todel, kad nuolat skaudedavo pilvo ap, mausdavo,po operacijis prasidejo zarnyno spazmai, gal nuo duju, tada skaudedavo pilva, permusinejo sirdis, lb sunkiai pernesiau narkoze. Tada po kokio men prasidejo stiprus dubens, pilvo ap skausmai, spazmai, toks jausma. Lyg plystu kazkas. Vln gydytojai sako, kad reikia vel daryti lp, nes neaisku ka pnv pridirbo ar nepadare kazko, ar kazka pazeide .
Atsakyti
Man pries LP nebuvo jokiu skausmu, itariau endo tik del tepliojimo 2-3 d. pries mm, viena diena itin skausmingu mm bei labai jauciamo vadinamojo ovuliacinio skausmo. Siandien 5 diena po operacijos, jauciuosi gerai, visur varineju, lyg ir vel grizau i normalu gyvenimo ritma. Tik zinoma, prisisaugau, sunkiai nekilnoju, nesportuoju ir nelakstau, kaip anskciau jei kur skubu. Aisku, dar jauciu, kad buvo operacija, pilvas toks papustas, kartais jauciu lyg kazkas ten viduj vyktu, na ne taip kaip anksciau ir kai kosciu is vidaus pilvas ar gimda tokie jautrus. Taciau 3 dienas labai jautesi operacijos padariniai ir lengva tikrai nebuvo.
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuos į jūsų būrį. Gavau siuntimą pas gyd. Vanagą iš savo ginekologės laparoskopijai, dėl galimų kiaušintakių nepratekamumo. Pirmiausiai buvo ašarų pakalnė cray.gif , o dabar jau apsiraminau paskaičius Jūsų istorijas. Rytoj skambinsiu gyd. Vanagui tartis dėl konsultacijos ir operacijos datos. Gal kuriai nesenai teko pas jį lankytis? Mano ginekologė nuteikė, kad eilės pas jį ir kad tik kokį birželį skirs laiką. Taip pat domina ar "atsidėkojote" gyd. Vanagui už operaciją ir kiek tam skyrėte. Iš esmės juk operacija yra ligonių kasų finansuojam, bet man ginė net pabrėžė, kad jis mėgsta kai su juo atsiskaito... Iš anksto dėkoju už Jūsų atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

vaikystėje man buvo daryta operacija - trūkęs apendicitas, randas per visą pilvą...
Ar kuri turėjote tokią situaciją ir ar buvo atlikta laparoskopija?
Atsakyti
QUOTE(PELIUTE @ 2016 04 10, 19:37)
Sveikos merginos, jungiuos į jūsų būrį. Gavau siuntimą pas gyd. Vanagą iš savo ginekologės laparoskopijai, dėl galimų kiaušintakių nepratekamumo. Pirmiausiai buvo ašarų pakalnė cray.gif , o dabar jau apsiraminau paskaičius Jūsų istorijas. Rytoj skambinsiu gyd. Vanagui tartis dėl konsultacijos ir operacijos datos. Gal kuriai nesenai teko pas jį lankytis? Mano ginekologė nuteikė, kad eilės pas jį ir kad tik kokį birželį skirs laiką. Taip pat domina ar "atsidėkojote" gyd. Vanagui už operaciją ir kiek tam skyrėte. Iš esmės juk operacija yra ligonių kasų finansuojam, bet man ginė net pabrėžė, kad jis mėgsta kai su juo atsiskaito...  Iš anksto dėkoju už Jūsų atsakymus smile.gif

Jungiuos į jūsų būrį. Antradienį turėjau konsultaciją su gyd. Vanagu, o kitą savaitę jau paskyrė operaciją. Nudžiugau, kad taip greitai, bet ir nerimo pilnos kelnės dabar. Pirmą kartą gyvenime turėsiu operaciją ir dar tokią.. baisu ir pati operacija, o dar baisiau rezultatų paskelbimas.
Atsakyti
QUOTE(PELIUTE @ 2016 04 13, 21:16)
Jungiuos į jūsų būrį. Antradienį turėjau konsultaciją su gyd. Vanagu, o kitą savaitę jau paskyrė operaciją. Nudžiugau, kad taip greitai, bet ir nerimo pilnos kelnės dabar. Pirmą kartą gyvenime turėsiu operaciją ir dar tokią.. baisu ir pati operacija, o dar baisiau rezultatų paskelbimas.

nebijokit. jei dėl nevaisingumo darotės, tai šita operacija tik padės atsakyti į klausimus ir gal po to pastoti wink.gif aš lb džiaugiuosi, kad ją pasidariau. o kaip operacija tai ji tikrai nėra ta baisioji. nes ir pjūviai labai maži, ir sąlyginai trumpas gijimas.
Atsakyti
na, ziurint ka darys, jei del praeinamumo, tikrai nebaisu, ir atsigausite greitai, man buvo truputeli sunkiau, nes salino cistoma nemaza, aisku, menesis po operacijos buvo tragiskas, kol neparejo atsakymai, isslindo, nuluzinejo plaukai, svoris nukrito nemazai, bet svarbiausia, akd pasidariau laiku ir dabar neatsimenu net, nes randu nematyti, vieno net nerandu, kai noriu paziuret biggrin.gif
Papildyta:
na, ziurint ka darys, jei del praeinamumo, tikrai nebaisu, ir atsigausite greitai, man buvo truputeli sunkiau, nes salino cistoma nemaza, aisku, menesis po operacijos buvo tragiskas, kol neparejo atsakymai, isslindo, nuluzinejo plaukai, svoris nukrito nemazai, bet svarbiausia, akd pasidariau laiku ir dabar neatsimenu net, nes randu nematyti, vieno net nerandu, kai noriu paziuret biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pries keleta savaiciu buvau pas ginekologe. Buvo 8 c.d., taciau bego rudos isskyros, ir gimdoje mate, jog kraujo dar yra. Lyg ir itaria polypa vel (menesines gausios ir ilgos). 9 c.d. kraujavimas baigesi, rado pienlige, vartojau zvakutes Gyno Pevaryl 3 naktis. Israse kontraceptiku, prasidejus naujam ciklui. Jis kazkokiu stebuklingu budu prasidejo 18 c.d., buvo normalus kraujavimas. Dabar jau 10 c.d., taciau gan nemazai dar rudu kraujingu isskyru, retkarciais pamaudzia pilva. Tiesa, nuo 1c.d. geriu kontracptikus. Gal nuo ju cia vis man nesibaigia tas ,,malonumas''? Gydytoja buvo sakiusi, jog pasirodyciau po 2-3 men kontraceptiku, nes gimdos gleivine stora buvo ir pati gimda gan marga...
Kaip manot, cia kontraceptikai savo daro ar polypas labai vesi, ar kokia endometrize? Galvoju, gal nelaukt nieko ir vel begt pas gydytoja? Ka manot? Bandziau pakliuti pas Vildaite ,,Kardiolitoj'', bet vietu be birzelio nera...
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jungiuosi ir aš prie jūsų. Gegužės 3 dieną turėsiu operaciją. Truputi baisu, bet gal bus naudos smile.gif Sakykite, kokius tyrimus reikia pasidaryti? Men liepė tik kardiogramą, bendrą kraujo tyrimą ir gliukozę.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 04 13, 21:39)
nebijokit. jei dėl nevaisingumo darotės, tai šita operacija tik padės atsakyti į klausimus ir gal po to pastoti wink.gif aš lb džiaugiuosi, kad ją pasidariau. o kaip operacija tai ji tikrai nėra ta baisioji. nes ir pjūviai labai maži, ir sąlyginai trumpas gijimas.

Taip, operacijos tikslas patikrinti kiausintakiu praeinamuma. Perskaiciau visa tema, esu nusiteikusi labai optimistiskai, o juolabiau gyd. Vanagas savo srities profesionalas. Nepastojimo stazas nebaisiai didziulis - 1metai ir 4menesiai, bet 3 stimuliacijos bevaises, tad tikrai tikiu kad si operacija atsakys i visus klausimus. Ačiū už padrąsinimą! smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti,gal kam laparaskopijos būdu buvo pašalinta mioma.Pas mane mioma yra ant gimdos ,vieni liepia operuoti-kiti ne.Gal kam buvo kažkas panašaus atsiliepkit.Kur operavoties.Kokį gydytoją rekomenduotumėt Vilniuje ar Kaune.
Atsakyti