Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Smagu,kad viskas puiku,kad sekmingai praejo..as jau prisimenu retai si reikalą...man sunku buvo tris savaites,gal todel,kad man operavo didele cistoma,dar endomitr. Bet viskas praejo ir dabar dziaukimes,mergaites,kad esam sveikos ir laimingos smile.gif
Atsakyti
Taip, gi tai del sveikatos 4u.gif Bet nemalonus pojuciai ir skausmai taip greit nesibaigia...

Merginos, kuriom panaikino endo zidinukus, kiek dienu po operacijos jau ejot pasivaiksciot, i parduotuve vaziavot ir pan.? Taip norisi kuo greiciau grizt bent kiek i normalesnes gyvenimo vezias, bet dar jauciasi narkozes ir duju poveikis.
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 04 03, 11:36)
Taip, gi tai del sveikatos  4u.gif Bet nemalonus pojuciai ir skausmai taip greit nesibaigia...

Merginos, kuriom panaikino endo zidinukus, kiek dienu po operacijos jau ejot pasivaiksciot, i parduotuve vaziavot ir pan.? Taip norisi kuo greiciau grizt bent kiek i normalesnes gyvenimo vezias, bet dar jauciasi narkozes ir duju poveikis.

as kokias 2 ar 3 dienas po operacijos tai tikrai dar sunkiai judėjau. o paskui jau lyg ir gerai buvo smile.gif
Atsakyti
[quote=SmtmsCrazy,2016 04 03, 11:36]
Taip, gi tai del sveikatos 4u.gif Bet nemalonus pojuciai ir skausmai taip greit nesibaigia...

[/quote
Man sunkiai buvo, 2 sav vaiksciojau susirietus, is leto.Bilioteni 6 ar 7 sav turejau, nezinau kaip cia kitos jau raso, kad vos ne sekancia diena i darba eina.Nemalonus buvo tas pooperacinis laikotarpis, laika kas kas atsuktu atgal-nebuciau dariusi laparoskopijos.
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2016 04 04, 19:25)
Man sunkiai buvo, 2 sav vaiksciojau susirietus, is leto.Bilioteni 6 ar 7 sav turejau, nezinau kaip cia kitos jau raso, kad vos ne sekancia diena i darba eina.Nemalonus buvo tas pooperacinis laikotarpis, laika kas kas atsuktu atgal-nebuciau dariusi laparoskopijos.

jums gal kokios komplikacijos buvo? aš savaitę turėjau biuletenį, nors ir po jo kažkiek skausmas buvo, bet daryt jau viską galėjau. 6-7 savaitės tai čia labai daug..
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 04 04, 19:54)
jums gal kokios komplikacijos buvo? aš savaitę turėjau biuletenį, nors ir po jo kažkiek skausmas buvo, bet daryt jau viską galėjau. 6-7 savaitės tai čia labai daug..

Atrodo, kad nebuvo komplikaciju, aisku gulejau ligonineje 7 d., stebejo pilva, nes buvo patines.Kelias dienas turejau drena. Operavo cista, kuri is paprastos funkcines per kelis metus patapo endometroidine.Gryzusi is ligonines as dar gera savaite vaiksciojau susirietus, dujos letai vaiksciojo, sake, kad lieknom visada jauciasi daugiau tos dujos.teisybe pasakius gerai pasijauciau tik po 6 sav.Tai va,o siaip pries operacija jauciaus daug geriau, nei dabar po operacijos praejus 2 metams.Pries operuojantis neturejau jokiu saaugu, o dabar manau, kad turiu.O gydytoja nieko nei zodeliu neuzsimine apie tai.
Atsakyti
[quote=atkaklioji,2016 04 04, 18:25]
[quote=SmtmsCrazy,2016 04 03, 11:36]

[/quote
[/quote]

O tai jums po to nepagerejo nei kiek? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 04 03, 11:36)
Taip, gi tai del sveikatos  4u.gif Bet nemalonus pojuciai ir skausmai taip greit nesibaigia...

Man rado III stadijos endo, naikino zidinukus, atidalino saaugas. Kita diena po lp vykau namo, ta diena ilsejausi. Kita diena jau ejau pas drauga i gimtadieni, zinoma, nesokau ir alkoholio negeriau, bet jauciausi gerai. Nedarbinguma turejau savaite, nors i darba galejau eit po kokiu 4 dienu.
Pries 4 metus turejau dar viena lp, bet operacija buvo ekstrine, salino dideles cistas. 4 dienas buvau ligoninej, pp to dar kelias dienas letai vaiksciojau, labai saugojau save. O po to ok viskas buvo, prie juros pailset isvaziavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 04 04, 21:55)
O tai jums po to nepagerejo nei kiek?  unsure.gif

Pagerejo po 7 sav. gal,bet sakau 2 sav skaudejo kuna, negalejau normaliai issitiesti,vaiksciojau kaip senute kokia. Dar kokias 4 sav.jautesi skausmas tam sone kur operavo cista, kai slapindavausi. Iki siol nemalonus jausmas, kai palieti randa virs bambos, pjuvis ties bambos virsum vertikalus.Kaip sakau , niekada nebus taip kaip buvo.Stengiuos negalvoti apie tai ir neziureti i tuos randus.
Atsakyti
as i drauges jubilieju ejau po 3 sav, ui, buvo ne pyragas sedet, pilva pute, skausmai uzejo, as tikrai atsigavau pilnai tik po menesio, kai emiau krutet po namus pilnu tempu
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2016 04 04, 21:48)
Pagerejo po 7 sav. gal,bet sakau 2 sav skaudejo kuna, negalejau normaliai issitiesti,vaiksciojau kaip senute kokia. Dar kokias 4 sav.jautesi skausmas tam sone kur operavo cista, kai slapindavausi. Iki siol nemalonus jausmas, kai palieti randa virs bambos, pjuvis ties bambos virsum vertikalus.Kaip sakau , niekada nebus taip kaip buvo.Stengiuos negalvoti apie tai ir neziureti i tuos randus.

Na as turiu omeny kai pilnai pasveikot jum nei kiek ne geriau nei pries operacija? Nes as pvz dabar, pries operacija didelius skausmus kenciu, tai tikiuosi kad sumazins man juos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 04 05, 09:34)
Na as turiu omeny kai pilnai pasveikot jum nei kiek ne geriau nei pries operacija? Nes as pvz dabar, pries operacija didelius skausmus kenciu, tai tikiuosi kad sumazins man juos  unsure.gif

O jums kasdien skauda? Man pvz po laparoskopijoa skausmai sustiprejo, gal kazka blogai padare:( nors daugumai po lp kaip tik pagereja.
Atsakyti