Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(knopke* @ 2015 10 18, 09:20)
Net klinikose susitarus su gydytoju puikiai pavyks smile.gif  As paskambinau, po poros dienu gulde 4u.gif

Cia turit omenyje santariskiu klinikas ? O jus skambinote tiesiogiai kazkuriam gydytojui ?
Atsakyti
Ai, jus is Vilniaus, as Kaune skambinausi rekomenduotam gydytojui, uzrase data, pasidariau vietoje greitai tyrimus ir viskas, operavo 4u.gif

man eina 4 savaite, tai galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai reikia triju savaiciu grizti i vezes, po 3 savaiciu jau norejosi ir vairuoti, tvarkyti darbo reikalus, vis tik, pamaniau, akd po geros savaites busiu kaip pries op, deja, deja...kaip bebutu, tai rimta operacija, maudimas dar ir dabar buna, nudiegia, pamudzia, bet jau pati savijauta kaip pries. Reiketu jau ir pas gydytoja apsilankyti, ir atsakymus suzinoti, nerviskai man matyt, nes svoris pakrites, kas ryta laukiu laisko i namus, nes gydytojas minejo, jei aks negerai, paskambins, jei viskas puiku, lauk ziniu, tai gyvenu tokioje nezinioje dar vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 18, 11:27)
Ai, jus is Vilniaus, as Kaune skambinausi rekomenduotam gydytojui, uzrase data, pasidariau vietoje greitai tyrimus ir viskas, operavo 4u.gif

man eina 4 savaite, tai galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai reikia triju savaiciu grizti i vezes, po 3 savaiciu jau norejosi ir vairuoti, tvarkyti darbo reikalus, vis tik, pamaniau, akd po geros savaites busiu kaip pries op, deja, deja...kaip bebutu, tai rimta operacija, maudimas dar ir dabar buna, nudiegia, pamudzia, bet jau pati savijauta kaip pries. Reiketu jau ir pas gydytoja apsilankyti, ir atsakymus suzinoti, nerviskai man matyt, nes svoris pakrites, kas ryta laukiu laisko i namus, nes gydytojas minejo, jei aks negerai, paskambins, jei viskas puiku, lauk ziniu, tai gyvenu tokioje nezinioje dar vis doh.gif

Tai man tinka ir kaune operuotis. O gal galima butu kontaktus to gydytojo, kuris jus operavo? Man skubiai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Radvila @ 2015 10 13, 09:25)
Man asmeniškai tai nekrito. Gal nusilpo organizmas po operacijos. Ar  ne per greitai grįžot į spartų gyv. ritmą?

as per tas kelias dienas ligonneje irgi numeciau 2kg.
Atsakyti
Kaip skaiciuojasi ciklas po laparoskopijos ? Man ja dare 20 ciklo diena,mano ciklas 26 dienos. Aisku kraujuoju truputi dabar,bet tai jau skaiciuoti,kaip naujo ciklo pradzia? Pamirsau daktares paklausti blush2.gif
Atsakyti
man buvo like iki ciklo daugiau nei savaite, pradejau tiksliai laiku kraujuoti, bet kadangi israsytos tabletes po op, tai greitai ir negausiai baigiau, bet kaip laikrodukas viskas, po operacijos sake normalu, jei pakraujuosiu, bet nekraujavau
Siandien lygiai 4 savaites, su kiekviena diena viskas pasimirsta, vakar apsilankiau pas gydytoja, gyju puikiai, atsakymu vakar taip pat sulaukiau, sampano isgeriau ir vuolia, gyvenimas velei grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 10 22, 16:58)
Kaip skaiciuojasi ciklas po laparoskopijos ? Man ja dare 20 ciklo diena,mano ciklas 26 dienos. Aisku kraujuoju truputi dabar,bet tai jau skaiciuoti,kaip naujo ciklo pradzia? Pamirsau daktares paklausti  blush2.gif

prasidėjęs kraujavimas - 1 ciklo diena.
Atsakyti
Ar visos geriate KT? Man israsyta zoely, nes dar endomitrioze operavo tuo paciu...negaliu pakesti as tu tableciu...geriu jau trecia pakuote, brrr
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 12 04, 07:40)
Ar visos geriate KT? Man israsyta zoely, nes dar endomitrioze operavo tuo paciu...negaliu pakesti as tu tableciu...geriu jau trecia pakuote, brrr

Ne KT,o puse metu visanette. Po to ati zoles geriu,nes uzklausiau gydytojos del kitu variantu,ji pasake "manai zoles tave isgydys?" manau tuom viskas ir pasakyta. Nezinau ar zoles prisidejo, bet po lap. neviska pasalino,vaizdelis pries buvo labai baisus,po kiek geresnis,bet nekazka,o dabar,mano dziaugsmui, viskas gerai sake.
Nemanau,kad savaime eme ir isgarabo viskas,tikiu,kad zoleles prisidejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 04 gruodžio 2015 - 07:54
KT tai kontracepatines tabletes, as Zoely geriu, man sake gerti tol, kol noresiu pastoti, bet tai gali uztrukti, o as ju gerti nenoriu, mane jos veikia neigaimai...buvau apziuroje, viskas sugijo, kiausides puse nera, bet viskas tvarkoje...
Atsakyti
kiekvienai skirtingai, nes laporoskopija yra tiesiog operacijos būdas, o ką operuoja viduje, tai jau nuo paciento priklauso, kaip ir priklauso tolimesnis gydymas. aš pvz nieko negėriau, man cistą operavo.
Atsakyti
mano buvo cistoma nemaza
Atsakyti