Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Merginos, ar neskaudėjo žaizdelių po siūlų išėmimo? Atrodo, ištraukė siūlus, sujudino viską ir vėl iš naujo skauda, tempia. Nesuprantu, kaip kitos po savaitės į darbąeina, man jau tuoj dvi sav. po lp, o vis dar skauda. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvila @ 2015 09 30, 19:10)
Merginos, ar neskaudėjo žaizdelių po siūlų išėmimo? Atrodo, ištraukė siūlus, sujudino viską ir vėl iš naujo skauda, tempia. Nesuprantu, kaip kitos po savaitės į darbąeina, man jau tuoj dvi sav. po lp, o vis dar skauda. verysad.gif

Nepergyvenkit, as 2 savaites prabuvau biuleteny ir dar man tempe pjuviu vietas, bet jau teko i darba keliaut, praeis ir jums. Juk kiekvienai skirtingai buna.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 09 30, 18:37)
Nepergyvenkit, as 2 savaites prabuvau biuleteny ir dar man tempe pjuviu vietas, bet jau teko i darba keliaut, praeis ir jums. Juk kiekvienai skirtingai buna..  4u.gif

Ačiū už padrąsinimą. Esu baisi jautruolė, kas ko ir panikuoju. Tikiuosi, čia viskas yra gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvila @ 2015 09 30, 20:10)

po istraukimo neskaudejo,bet tempe truputi,judet dar greit nesigaudavo,biuletenis 3 savaites. Kitom greitai kai nepjauna matyt
Atsakyti
siandien man savaite, tai pirma diena, kai jau judu greitai, nors ir tempia siulytes, viduje atrodo kas su virvele zaidzia bet jau gerai, rytoj vaziuoju traukti siulu ir kibti i darbus, nes jau pavargau sirgti, noriu tvarkytis, i darba eit biggrin.gif neipratus buti ligoniu biggrin.gif
mane visi gasdina, akd negalima tiek judet, judet reikia, bet dirbt, o as ir spintas patvarkau, ir pavalau dulkes, o visi saukia, gulek, tik letai vaiksciok...nu nupust galima tiek gulint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 01, 08:41)
siandien man savaite, tai pirma diena, kai jau judu greitai, nors ir tempia siulytes, viduje atrodo kas su virvele zaidzia bet jau gerai, rytoj vaziuoju traukti siulu ir kibti i darbus, nes  jau pavargau sirgti, noriu tvarkytis, i darba eit biggrin.gif neipratus buti ligoniu biggrin.gif
mane visi gasdina, akd negalima tiek judet, judet reikia, bet dirbt, o as ir spintas patvarkau, ir pavalau dulkes, o visi saukia, gulek, tik letai vaiksciok...nu nupust galima tiek gulint biggrin.gif

Vien gulėt negalima, reikia judėti ir kuo daugiau, kad nebūtų sąaugų. Žinoma, persistengti irgi negalima, sunkumų nekilnoti dar kelias savaites, o dulkes pavalyt ar spintas patvarkyt visai normalu smile.gif
Atsakyti
taip, vaikstau daug, po visus namus, geles apziuriu, skersai isilgai namus apvaikstau, paguliu, vel einu, tik tiek, kad as nepratus nieko nedaryti, erzina mane visi kampai neispucinti biggrin.gif nors visi saukia, kad gulek daug, man taip neina, as pirmyn atgal judu po buta biggrin.gif
jau 4 karta siandien maudziausi, sunku ilipt i vonia, nes tempia, kai koja keli, bet baika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 01, 09:08)
taip, vaikstau daug, po visus namus, geles apziuriu, skersai isilgai namus apvaikstau, paguliu, vel einu, tik tiek, kad as nepratus nieko nedaryti, erzina mane visi kampai neispucinti biggrin.gif nors visi saukia, kad gulek daug, man taip neina, as pirmyn atgal judu po buta biggrin.gif
jau 4 karta siandien maudziausi, sunku ilipt i vonia, nes tempia, kai koja keli, bet baika smile.gif

Tik nepamirškit, kad maudytis galima tik po dušu, vonioj negulinėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 10 01, 10:28)
Tik nepamirškit, kad maudytis galima tik po dušu, vonioj negulinėkit  4u.gif

taip taip, as prausiuosi klupint vonioje, stovint man labai tempia, tad atradau kad geriau klauptis 4u.gif o vat palenkus galva ja isplauti, nera sudetinga, siandien jau bisai bistra, rytoj jau pamirsiu, kad kazkas buvo biggrin.gif
onkocitologinis tepinelis be pakitimu, tad tikiuosi, kad ir cistomos tyrimai bus geri
kiek laukete atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 01, 09:50)
onkocitologinis tepinelis be pakitimu, tad tikiuosi, kad ir cistomos tyrimai bus geri
kiek laukete atsakymo?

Kad žinokit nelabai aš jo ir laukiau.. po LP praėjus 2 ar tai 3 mėn. tiesiog nuėjau ir paimiau į polikliniką, nes važiavau apžiūrai pas ginę... Tai vat ir nžn per kiek laiko epikrizė atkeliavo 4u.gif
Atsakyti
man diena pries padare onkocitolgini, tai vakar suzinojau, akd viskas gerai, man vis tiek nera ramu, kol nezinosiu, kazkaip vis negalvoji, bet pasamone vis ismeta ax.gif
Atsakyti
Dar vienas rūpestis - juosmens skausmas. Šiandien ilgokai pavaikščiojau kieme, tai baisiai surakino skausmai juosmenį. Čia gal nuo netrumpo gulėjimo visu šitu pooperaciniu periodu? Ar galima teptis kokiu tepalu ar pipirinį pleistrą užsiklijuot?
Atsakyti