Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Na ir kur Foksiukei taip pasisekė?
Kiek kartų teko operuotis Antakalnio ginekologijos skyriuje, galiu tik geru žodžiu visus paminėti.
Gal kad ir pati nelabai bijojau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(WyWa @ 2015 09 21, 21:59)
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 28, 11:29)
As jau po LP ir hystero.... brrrrrr..... , o as stengsiuos viska pamirsti ir tiek  4u.gif

Ir kaip nebijot tokių baisybių prisiskaičius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 22 rugsėjo 2015 - 13:21
QUOTE(WyWa @ 2015 09 21, 20:55)
Sveikos.Kažkuri čia rašė,kad prieš operacija pririša kojas ir rankas. 😥Ar tikrai?Aš turiu didelę baimę tokiems dalykams,man tas pats kaip uždarų patalpų ar aukščio baimė.Jau dabar drebu kaip epušės lapas,galvoju gal net operacijos nebedaryt.Siaubas kažkoks.

Tai paprasykit, kad uzristu, kai uzmigsit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, man rado birzeli cistoma, cista is dvieju kameru, rytoj laukia operacija, o nuo vakar vien baisios mintys galvoje, bijau, bijau tyrimu sulaukt, pasidalinkit informacija, kaip praeina operacija, ko laukti ir ar tikrai tai nepiktybiniai dariniai
Atsakyti
Beje, operuos gyd.Stankevicius, Kauno Klinikose
Atsakyti
Nebijok, saldžiai miegosi smile.gif Ir atsakymo nebijok.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 09 23, 08:25)
Beje, operuos gyd.Stankevicius, Kauno Klinikose

Nebijok, patyres gydytojas, o dar is vaisingume ismanantis, viskas bus gerai. 4u.gif Sekmes
Atsakyti
Aciu,jau guliu. Neramu,bet tai normalu,svarbu vyras salia...del vaisingumo mes neturime bedu,turime dvi mergytes bet dar pasvajojame apie trecia,jei, neduokdie,pasalintu kiauside...pastot eitu?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 09 23, 15:24)
Aciu,jau guliu. Neramu,bet tai normalu,svarbu vyras salia...del vaisingumo mes neturime bedu,turime dvi mergytes bet dar pasvajojame apie trecia,jei, neduokdie,pasalintu kiauside...pastot eitu?

Dar viena liktų, tai tikrai pavyktų. O greičiausiai abi liks, tai šansu pastoti dar daugiau smile.gif
Atsakyti
Aciu,raminat,siuo metu tas labai svarbu smile.gif
Isgeriau pries pora valandu picoprep,vandeni geriu,beveik 2 l jau,bet kolkas jokio poveikio...kazin kodel?
Atsakyti
Sveikos, jau savaitė po lp, o pilvas vis dar kaip balionas, tempia judant. Ar neturėtų skausmeliai jau praeiti? Ir tas keistas jausmas tualete, atrodo, kad pradeda viską viduj spausti, skaudėti. Ar tai normalu? Nesu gyvenime turėjus jokių operacijų, nežinau, ar čia viskas tvarkoj...neramu ax.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoj, praeis. Ten gerokai pilve viską perknisa rolleyes.gif
Atsakyti
Mane operavo ketvirtadieni ryte,vakar grizau namo,narkoze praejo gan gerai,vakare tualete nualpau,atsigavau ant grindu koridoriuje. Lasiniu su vaistais pora ir miegojau kaip kudikis,aciudie,kad tas dienas vyras nesitrauke nuo manes nei per zingsni,ir ramybe suteike,ir pagalba keliant,gulant,viena dar sunkiai tai padarau,bet siandien likus tik as namuose,tai tenka ir zvakutes isidet, ir i tualeta nueit,nera malonu...pilvas ispustas,bet dkauda tik kylant ir gulant,beveik be vaistu galeciau gyvent,jeinereiktu niekur eiti...po vaistu net geles pakilau susitvarkyt,vandeni pakeist,tai gavau tiek pylos nuo vyro,kad staigiai pagulde :-D
Atsakyti