Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(PMS @ 2015 08 31, 20:44)
Sveikos likimo draugės  4u.gif  Kauno VK rekomenduoja diagnostinę LPR, nes vienintelį nevaisingumo faktorių įtaria, tai kiaušintakius. Arba, sako, iškart IVF. Daug mąstėme, bet, vis delto, gal pirmiausia reikėtų pasiryžti LPR. Taigi, pasiryžau smile.gif Rytoj skambinsiu P.Vanagui į KGN ginekologijos skyrių Trakų g., Kaune. Gal kuri neseniai operavosi pas šį gydytoją? Kiek kainuoja pas jį ši operacija??? Neįsivaizduoju kiek reikia duoti.

As operavausi pas ši gyd. tai tik geriausi prisiminimai. Personalas puikus, priežiūra taipogi smile.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 09 03, 16:06)
As operavausi pas ši gyd. tai tik geriausi prisiminimai. Personalas puikus, priežiūra taipogi smile.gif Rekomenduoju  thumbup.gif

Morališkai nusiteikus jau lyg pilnai biggrin.gif Antradienį skambinsiu jam tartis. Bet jau baimės, tai pilnos kelnės biggrin.gif biggrin.gif Ir galvoju ko labiausiai.. Net ne pačios operacijos, o , greičiausiai, tiesiog diagnozės. Kas ten žino ką ras..
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 09 03, 16:06)
As operavausi pas ši gyd. tai tik geriausi prisiminimai. Personalas puikus, priežiūra taipogi smile.gif Rekomenduoju  thumbup.gif

mano ir tik geriausi atsiliepimai... wink.gif
po operacijos jutausi gerai, diagnozes nebuvo baisios, pastojau ta pati!!! cikla.
vis prisimenu si gydytoja ir labai noretus dideli aciu pasakyt smile.gif (o atsilyginom ir siaip manau neblogai po operacijos)
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2015 09 03, 16:12)
Morališkai nusiteikus jau lyg pilnai biggrin.gif Antradienį skambinsiu jam tartis. Bet jau baimės, tai pilnos kelnės biggrin.gif biggrin.gif Ir galvoju ko labiausiai.. Net ne pačios operacijos, o , greičiausiai, tiesiog diagnozės. Kas ten žino ką ras..

As irgi labiau bijojau diagnozes biggrin.gif Po operacijos atsigavau labai lengvai. Nebebijociau antra karta smile.gif
Sekmes, gal tik LP ir uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ateinu pasidalinti savo patirtimi po LP. Į ligoninę atvykau sekmadienį, nuo pietų organizmo valymas ir 3 litrai vandens. Pirmadieni gyd. P.V. atliko LP. Po operacijos jaučiausi gerai, skaudėjo tik pjūviai. Prieš operaciją ir po operacijos negalima nei valgyti nei gerti. Antradienį gydytojas papasakojo ką rado operacijos metu. Gyd. konkretus, nedaugžodžiauja, bet man tai netrukdo, svarbu rezultatas smile.gif Taigi sekančią dieną po operacijos galima po truputi valgyti, galite įsidėti kokio jogurto, varškytės ar bananų ir vėl apie 2-3 litrus vandens. Ir dar vienas pastebėjimas stenkitės saugiai pasidėti pinigus g.gif O šiaip prižiūrintis personalas puikus.
Atsakyti
Praejus lygiai savaitei po operacijos cista vel uzaugo blink.gif g.gif
Atsakyti
As jau po LP. Gal kuriai is jusu, buvo salinta mioma? pasidalinkit savo patirtim. nes man tai baisiai skausminga , ta puse kurioji ji buvo.
Atsakyti
Spalio 4d guluosi operacijai pas gyd. P.Vanagą. Gal netyčia kuri nors taip pat šiai dienai turi atvykti? smile.gif Būtų drąsiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Kažkuri čia rašė,kad prieš operacija pririša kojas ir rankas. 😥Ar tikrai?Aš turiu didelę baimę tokiems dalykams,man tas pats kaip uždarų patalpų ar aukščio baimė.Jau dabar drebu kaip epušės lapas,galvoju gal net operacijos nebedaryt.Siaubas kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2015 09 21, 20:55)
Sveikos.Kažkuri čia rašė,kad prieš operacija pririša kojas ir rankas. 😥Ar tikrai?Aš turiu didelę baimę tokiems dalykams,man tas pats kaip uždarų patalpų ar aukščio baimė.Jau dabar drebu kaip epušės lapas,galvoju gal net operacijos nebedaryt.Siaubas kažkoks.

nu manęs gal nerišo, bent kol nemiegojau smile.gif siūlau neprisigalvot, kas bus per tą operacija, kol miegosi. aš nei apie pjovimus, nei kad kažkas į mane kiš visokius įrankius stengiausi negalvot. o va kai atsikeli, tai net nežinai, kas buvo daryta. ir ramu smile.gif tiesiog galvok, kad pamiegosi, o paskui tik atsikelsi su žaizdelėm.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 09 21, 21:22)
nu manęs gal nerišo, bent kol nemiegojau smile.gif siūlau neprisigalvot, kas bus per tą operacija, kol miegosi. aš nei apie pjovimus, nei kad kažkas į mane kiš visokius įrankius stengiausi negalvot. o va kai atsikeli, tai net nežinai, kas buvo daryta. ir ramu smile.gif tiesiog galvok, kad pamiegosi, o paskui tik atsikelsi su žaizdelėm.

Labai teisingai parašei thumbup.gif niekas specialiai neriša, bet jei reikia, tai reiškia taip jau reikia smile.gif as asmeniskai ir nežinau ar buvau rista ar ne, tikrai ne tas buvo svarbu smile.gif
Atsakyti
[quote=Foksiuke,2015 03 28, 11:29]As jau po LP ir hystero.Jauciuos gan neblogai, vaiksciuoti sunkoka tik, bet be nuskausminamuju apsiejau. Vakar jau 15.00 paleido namo gydytojas. Pries operacija gyd itare endo, bet diagnoze -sveika, prie nieko prisikabint negali ,viskas ciki  smile.gif  Siaip turieciau dziaugtis... bet yra pora bet... Gyd.minejo kad bus transvaginaline lp,jokiu skyluciu nieko nebus, viskas zymiai lengviau praeinama. o prabundu ir yra skylutes, bamboje ir sone..na galvoju sakes, reiskia kazka rimto rado ir remontavo... O pasirodo nieko nerado,,tai kam tada tos skyles.. gyd atsakymo nesulaukiau del to, skubejo gi labai  unsure.gif Sesutes malonios,rupestingos. O va ka isgyvenau pacioje operacineje nepamirsiu turbut sad.gif Zmoniu pilna, visi tyli, saltai taip lipk ir skieskis, jau drebet aisku pradejau nuo jaudulio,sako nedrebek, tik blogiau bus, o as saves kontroliuoti negaliu gi,asaros nuo baimes riedasi,o man kojas rankas pririsa tik,ziuri i mane kaip i mesos gabala, i kiekvienos moters akys ziurejau,bandziau ju akyse iziureti bent kokia paguoda,bent viena raminanti zodi, bent asaros nusluostytu, nieko,tyla visiska, tik risa mane vis,vaiksto tarp koju ziuri vis,tai kede pakelia,tai nuleidzia, idure labai skausmingai, taip buvo baisu,zodzio negalejau pratarti, na nors kazkas nuramintu..tikra siauba isgyvenau, norejau kad viskas sitas pasibaigtu  verysad.gif
taip galbut esu jautri tokiems dalykams,myzne esu, bijau tokiu dalyku, pati galima sakyti prisiprasiau sios LP, bet visgi kur zmogiskumo faktorius  doh.gif  Turiu su uo palyginti, turejau krutu operacija, gimdos foto,ir per punkcija visur turejau pilna narkoze, per visus kartus tikrai tiek siaubo nebuvo, daktarai padejejos vis drasindavo,ramindavo, mano manikiurus gyre  lotuliukas.gif , per plaukus gluoste, drebejau is baimes bet visad su sypsena uzmigdavau, o cia... brrrrrr.....
Kaip privati istaiga tai ir demesis kitoks,o kai valdiska, tai ir jokiu emociju.... Bijau galvoti,kad cia del to kad "pries" negavo vokelius,nes ateje buvo tiek anesteziologas tiek gyd. BET LABAI TIKIUOSI, KAD NE DEL SITO nebuvo nei palaikymo paprasto nei zadetos transvaginalines LP.... Tokia mano patirtis, tikiuosi, kitos gal ne tokios jautrios, ir netures kazkur gyliai blogu prisiminimu tokiu, o as stengsiuos viska pamirsti ir tiek  4u.gif

Ir kaip nebijot tokių baisybių prisiskaičius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WyWa: 21 rugsėjo 2015 - 22:03