[quote=Foksiuke,2015 03 28, 11:29]As jau po LP ir hystero.Jauciuos gan neblogai, vaiksciuoti sunkoka tik, bet be nuskausminamuju apsiejau. Vakar jau 15.00 paleido namo gydytojas. Pries operacija gyd itare endo, bet diagnoze -sveika, prie nieko prisikabint negali ,viskas ciki
Siaip turieciau dziaugtis... bet yra pora bet... Gyd.minejo kad bus transvaginaline lp,jokiu skyluciu nieko nebus, viskas zymiai lengviau praeinama. o prabundu ir yra skylutes, bamboje ir sone..na galvoju sakes, reiskia kazka rimto rado ir remontavo... O pasirodo nieko nerado,,tai kam tada tos skyles.. gyd atsakymo nesulaukiau del to, skubejo gi labai
Sesutes malonios,rupestingos. O va ka isgyvenau pacioje operacineje nepamirsiu turbut
Zmoniu pilna, visi tyli, saltai taip lipk ir skieskis, jau drebet aisku pradejau nuo jaudulio,sako nedrebek, tik blogiau bus, o as saves kontroliuoti negaliu gi,asaros nuo baimes riedasi,o man kojas rankas pririsa tik,ziuri i mane kaip i mesos gabala, i kiekvienos moters akys ziurejau,bandziau ju akyse iziureti bent kokia paguoda,bent viena raminanti zodi, bent asaros nusluostytu, nieko,tyla visiska, tik risa mane vis,vaiksto tarp koju ziuri vis,tai kede pakelia,tai nuleidzia, idure labai skausmingai, taip buvo baisu,zodzio negalejau pratarti, na nors kazkas nuramintu..tikra siauba isgyvenau, norejau kad viskas sitas pasibaigtu
taip galbut esu jautri tokiems dalykams,myzne esu, bijau tokiu dalyku, pati galima sakyti prisiprasiau sios LP, bet visgi kur zmogiskumo faktorius
Turiu su uo palyginti, turejau krutu operacija, gimdos foto,ir per punkcija visur turejau pilna narkoze, per visus kartus tikrai tiek siaubo nebuvo, daktarai padejejos vis drasindavo,ramindavo, mano manikiurus gyre
, per plaukus gluoste, drebejau is baimes bet visad su sypsena uzmigdavau, o cia... brrrrrr.....
Kaip privati istaiga tai ir demesis kitoks,o kai valdiska, tai ir jokiu emociju.... Bijau galvoti,kad cia del to kad "pries" negavo vokelius,nes ateje buvo tiek anesteziologas tiek gyd. BET LABAI TIKIUOSI, KAD NE DEL SITO nebuvo nei palaikymo paprasto nei zadetos transvaginalines LP.... Tokia mano patirtis, tikiuosi, kitos gal ne tokios jautrios, ir netures kazkur gyliai blogu prisiminimu tokiu, o as stengsiuos viska pamirsti ir tiek
Ir kaip nebijot tokių baisybių prisiskaičius.