Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 26, 12:11)
Kazkada gerus juos, nepamenu skonio..  smile.gif  Na bet geriau nei klizma,kad statytu  doh.gif

O aš negėriau jokių vaistukų ir jokių klizmų niekas nestatė. Tiesiog dieną prieš operaciją valgiau skystesnį maistą, vakarienei - jogurto ir viskas. Ryte atsikėlusi nei valgiau nei gėriau ir to pilnai pakako. Ir po operacijos jaučiausi gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 08 27, 12:04)
O aš negėriau jokių vaistukų ir jokių klizmų niekas nestatė. Tiesiog dieną prieš operaciją valgiau skystesnį maistą, vakarienei - jogurto ir viskas. Ryte atsikėlusi nei valgiau nei gėriau ir to pilnai pakako. Ir po operacijos jaučiausi gerai  4u.gif

Kiekvienoje ligoninėje skirtinga tvarka matyt. Radau lapelį su vaistų pavadinimu- tai PICOPREP. Apelsinų skonio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 27, 15:34)
Kiekvienoje ligoninėje skirtinga tvarka matyt. Radau lapelį su vaistų pavadinimu- tai PICOPREP. Apelsinų skonio  wub.gif

nu va, jums labiau pasisekė biggrin.gif skanaus smile.gif)
Atsakyti
Penktadienį operavo, o šiandien išrašo namo.
Operacijos metu tado cista ir ant kitos kiaušides, bei itrukusius gimdos raiscius- viska sutvarke. Nuo ko itruke raiščiai paaiskint nesugebėjo.
Po operacijos ilgai miegojau, narkozės salutinis poveikis - viso kuno nniezulys. Leido reanimacijoje tavegili. Parejus į palata, sesute pasiteirauti atejo tik po 6val.

Aptarnavimas Mazylyje nekazka. Daugiau čia nesigulsiu ir niekam nerekomenduociau.
Atsakyti
Sveikos likimo draugės 4u.gif Kauno VK rekomenduoja diagnostinę LPR, nes vienintelį nevaisingumo faktorių įtaria, tai kiaušintakius. Arba, sako, iškart IVF. Daug mąstėme, bet, vis delto, gal pirmiausia reikėtų pasiryžti LPR. Taigi, pasiryžau smile.gif Rytoj skambinsiu P.Vanagui į KGN ginekologijos skyrių Trakų g., Kaune. Gal kuri neseniai operavosi pas šį gydytoją? Kiek kainuoja pas jį ši operacija??? Neįsivaizduoju kiek reikia duoti.
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2015 08 31, 20:44)
Sveikos likimo draugės  4u.gif  Kauno VK rekomenduoja diagnostinę LPR, nes vienintelį nevaisingumo faktorių įtaria, tai kiaušintakius. Arba, sako, iškart IVF. Daug mąstėme, bet, vis delto, gal pirmiausia reikėtų pasiryžti LPR. Taigi, pasiryžau smile.gif Rytoj skambinsiu P.Vanagui į KGN ginekologijos skyrių Trakų g., Kaune. Gal kuri neseniai operavosi pas šį gydytoją? Kiek kainuoja pas jį ši operacija??? Neįsivaizduoju kiek reikia duoti.

Sveikute. Operavausi pas si gydytoja. Gydytojas tikrai geras, nemokejau nieko,pasakiau aciu. Ateidavo aplankyti kelis kartus. Prieziura buvo puiki. Beje, jis iki rugsejo 7 d. atostogauja, o budi rugsejo 8 d.
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2015 08 31, 21:37)
Sveikute. Operavausi pas si gydytoja. Gydytojas tikrai geras, nemokejau nieko,pasakiau aciu. Ateidavo aplankyti kelis kartus. Prieziura buvo puiki. Beje, jis iki rugsejo 7 d. atostogauja, o budi rugsejo 8 d.

Oi kaip ačiū už informaciją smile.gif Reiškia, skambinti turiu dar po savaitės. Per atostogas nelysiu į akis. O ar ilgai teko laukti operacijos datos? Ar tik telefonu kalbėjotės ar vykote į konsultaciją su juo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2015 08 31, 22:24)
Oi kaip ačiū už informaciją smile.gif Reiškia, skambinti turiu dar po savaitės. Per atostogas nelysiu į akis. O ar ilgai teko laukti operacijos datos? Ar tik telefonu kalbėjotės ar vykote į konsultaciją su juo? smile.gif

Neilgai, as pati prasiau kad po triju savaiciu galeciau gultis, tai jis pasake lb gerai :-) o siaip jis derina pagal jusu ciklo diena ir kada budi. Bent jau man taip buvo. Pirmiausia as paskambinau i registratura, ten mane sujunge su juo ir derinausi del konsultacijos, nes galvojau gal ka patars ar verta darytis LP ar ne. Tai sekancia diena buciau galejusi atvykti bet negalejau tai susitarem kitai savaitei. O susitikimo metu susitarem del LP datos. Konsultacija truko kokias 5 -10 min. :-)
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2015 08 31, 22:57)
Neilgai, as pati prasiau kad po triju savaiciu galeciau gultis, tai jis pasake lb gerai :-) o siaip jis derina pagal jusu ciklo diena ir kada budi. Bent jau man taip buvo. Pirmiausia as paskambinau i registratura, ten mane sujunge su juo ir derinausi del konsultacijos, nes galvojau gal ka patars ar verta darytis LP ar ne. Tai sekancia diena buciau galejusi atvykti bet negalejau tai susitarem kitai savaitei. O susitikimo metu susitarem del LP datos. Konsultacija truko kokias 5 -10 min. :-)

Ir už konsultaciją nereikėjo mokėti? Man tie "davimai" kažkas baisaus biggrin.gif biggrin.gif nemoku biggrin.gif O šiaip kaip gydytojas? Kokie įspūdžiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2015 09 01, 10:14)
Ir už konsultaciją nereikėjo mokėti? Man tie "davimai" kažkas baisaus biggrin.gif biggrin.gif nemoku biggrin.gif O šiaip kaip gydytojas? Kokie įspūdžiai? smile.gif

aš prieš kyšius, neduodu ir kol kas problemų su daktarais neturėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2015 09 01, 10:14)

As del konsultacijos buvau pasiemus siuntima, tai ir nereikejo moket, o siaip ir man tie "davimai" baisuma, nemoku ir as biggrin.gif siaip kaip pirma karta LP dariausi tai kauno klinikose "mokejau", o si karta sakiau neduosiu. Siaip gydytojas toks savotiskas, su savo charakteriu. siaip merginos irgi sake jei buna nuotaikoj viskas buna puiku, jei ne tai sunkoka. o siaip jis bus gryzes po atostogu, bus palisejes , tai turetu buti viskas gerai wink.gif Atsiliepimai apie sia istaiga geriausi, netruko prieziuros, ir gydytojas aplankydavo. Tik nezinau kada pradeti nerimauti nes mm veluoja 3 dienas, o testas neigiamas. siaip mano ciklas kaip laikrodukas, ir po pirmos Lp atejo laiku, o daba nezinau ka daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2015 08 05, 18:33)
Papildyta:
o gal gali apibudinti kokie tie skausmai?kas kiek pasikartoja?man po operacijos vis buna pora kart per menesi suduria kiauside o gal kiausides srityje, taip trumpai keliom sekundem.nemalonu kazkaip, nes pries LP viskas buvo puiku jokiu skausmu.gyd. pasake po operacijos, kad jokiu saaugu pas mane nebuvo, na bet dabar tai tikrai itariu ju turiu jau..atsuktu laika kas atgal nieku gyvu nesidaryciau LP.

Skausmai buki, kartais suduria trumpai sonuose, kur buvo padarytos skylutes, salia kiausidziu. Man gine irgi pasake, kad jokiu komplikaciju nebuvo, atrodo viskas graziai, bet gal atsirado saaugu, todel ir paskausta g.gif
Atsakyti