Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Jei galima, įsiterpsiu.

Dėl cistų atsiradimo vėl ir vėl. Jos taip ir atsiras ir atsiras ir atsiras, jei nebus sveiko gyvenimo būdo. Ypač kalbant apie mitybą.
Kas dėl narkozės, nemanau, kad daro dalinę. Man, nežinau, ar labai gerai ją nutaikė, ar kažko davė baigę operuot, nes atsikėliau dar operacinėj, vos baigė operuot, akis pramerkiu ir girdžiu sako - ką tik baigėm. Jau buvau sąmoninga, kai vežė į pooperacinę palatą.
O dėl vėžio nesigąsdinkit. Visada ištiria tai, ką išoperuoja. Atsakymas, bent jau man, buvo po dviejų savaičių. O LP visai nėra ko bijot. Na nebent tiek pat, kiek bijot kad plyta ant galvos nukris. Visko pasitaiko, bet dažniausiai viskas vyksta sklandžiai.
Atsakyti
Dekui, belieka laukti...
Atsakyti
Tikrai nesigąsdinkit. Mane išleido kitos dienos ankstų rytą (taigi ligoninėj prabuvau lygiai parą). Grįžus namo numigau, o po pietų jau ėjau į parduotuvę. Po dar trijų dienų į druskininkus (aišku, atrakcijom, tokiu kaip baseinas ar masažai, užsiimti negalėjau), na o praėjus lygiai savaitei po operacijos jau išvažiavau dviem paroms į gamtą, su visais miegojimais palapinėj. Taip kad tai tikrai nėra sudėtinga/pavojinga operaciją, po kurios ilgai sveikstama. O ir randeliai laaabai minimalūs.
Atsakyti
QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 25, 15:13)
maniske apie 4cm. Kiausidziu markeri man dare is kraujo.
Kokia narkoze jums taike? Pilna ar daline?

Narkozė pilna. Pačios operacijos nebijokit, tikrai baisesnių dalykų yra gyvenime. Dėl paties žodžio vėžys labai jus suprantu. Pati drebėdavau lauktdama histologinių rezultatų (o turėjau net 4 tuos tyrimus, du po laporaskopijų (nes jas dvi turėjau), vieną po konizacijos ir kai apgamą šalino) Bet išoperuos cistą, ištirs ir bus viskas gerai. Pamatysit. kai pašalins tą cistą, viskas lengviau bus. Dabar yra nežinia, o ji labiausiai kankina. kada jums paskirta operacija?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 08 25, 14:44)
Narkozė pilna. Pačios operacijos nebijokit, tikrai baisesnių dalykų yra gyvenime. Dėl paties žodžio vėžys labai jus suprantu. Pati drebėdavau lauktdama histologinių rezultatų (o turėjau net 4 tuos tyrimus, du po laporaskopijų (nes jas dvi turėjau), vieną po konizacijos ir kai apgamą šalino) Bet išoperuos cistą, ištirs ir bus viskas gerai. Pamatysit. kai pašalins tą cistą, viskas lengviau bus. Dabar yra nežinia, o ji labiausiai kankina. kada jums paskirta operacija?

Poryt ryte operuos. Zinau,kad reikia nusiramint, bet sunku tai sau pasakyt
Atsakyti
Nu kokia as ziopla... Per ta strioka isejus is gydytojos kabineto prateriojau lapeli, kuriame buvo parasyta kokius vaistus nusipirkt ir isgert pries operacija,kad zarnynas issivalytu... doh.gif

Kokius miltelius jus geret?
Atsakyti
QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 26, 10:28)
Poryt ryte operuos. Zinau,kad reikia nusiramint, bet sunku tai sau pasakyt

QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 26, 10:50)
Nu kokia as ziopla... Per ta strioka isejus is gydytojos kabineto prateriojau lapeli, kuriame buvo parasyta kokius vaistus nusipirkt ir isgert pries operacija,kad zarnynas issivalytu...  doh.gif

Greit paskyrė operaciją, tas džiugu.
Man nieko nesakė, bet aš pati norėjau, nes viduriai buvo užkietėję. Tai vaistinėj kažkokių paprašiau ir davė, juos ir sunaudojau..
Atsakyti
QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 26, 10:50)
Nu kokia as ziopla... Per ta strioka isejus is gydytojos kabineto prateriojau lapeli, kuriame buvo parasyta kokius vaistus nusipirkt ir isgert pries operacija,kad zarnynas issivalytu...  doh.gif

Fortrans turbūt. man jie tokie šlykštūs.. gerai, kad nereikėjo man prieš operaciją jų gert. operacijos baisumas man nublanksta prieš šitų miltelių šlykštumą biggrin.gif
Atsakyti
[/quote]
Taip, Fortrans smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 08 26, 09:13)
Fortrans turbūt. man jie tokie šlykštūs.. gerai, kad nereikėjo man prieš operaciją jų gert. operacijos baisumas man nublanksta prieš šitų miltelių šlykštumą biggrin.gif

negazdinkite taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2015 08 26, 09:08)
Greit paskyrė operaciją, tas džiugu.
Man nieko nesakė, bet aš pati norėjau, nes viduriai buvo užkietėję. Tai vaistinėj kažkokių paprašiau ir davė, juos ir sunaudojau..

Greit, nes gydytojams labai nepatiko cistos isvaizda blink.gif ir jauciu nuolatini nora slapintis. Nakti keliuosi po 4-5 kartus, diena i valanda po 2-3 kartus einu slapintis. Jauciamas bendras silpnumas ir galvos svaigimas...
Atsakyti
QUOTE(ooorchideja @ 2015 08 26, 11:57)
negazdinkite taip  biggrin.gif

gal kažkam jie ir skanūs, nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 08 26, 10:01)
gal kažkam jie ir skanūs, nežinau biggrin.gif

Kazkada gerus juos, nepamenu skonio.. smile.gif Na bet geriau nei klizma,kad statytu doh.gif
Atsakyti