QUOTE(Saule222 @ 2015 06 05, 11:31)
Na, čia kiekvienai skirtingai Man šalino cistą ir sąaugas, buvo drenas, kurį išėmė tik kitos dienos rytą, tai po operacijos aš tik vakare vos ne vos padedama vyro svaigstančia galva nusigavau iki WC ir naktį praktiškai nemiegojau, matyt bijojau vartytis, kad to dreno nepamest ir dar labai skaudėjo vieną petį kvėpuojant,dėl tų dujų matyt, sunku buvo giliai įkvėpt. Džiaugiausi bent tiek, kad po narkozės nepykino...pasakiau anesteziologei, kad turiu tą supimo jausmą, tai ji sakė, kad duos man kažkokių vaistų, kad po narkozės nepykintų (sako jie brangūs, tai visiems neduodam jų) Lengviau pasijutau kitą dieną, kai išėmė dreną. Turbūt būčiau galėjus ir namo važiuot, nes tą dieną praktiškai tik praslampinėjau ligoninėj, o išleido antros dienos rytą po op na, o namuose kaip sakoma ir sienos gydo, tad kasdien buvo vis geriau ir geriau
sėkmės visoms
sėkmės visoms
Man taip pat buvo įvesta drena į šlapimo puslę, kurią išėmė tik kitos dienos ryte, buvo labai nemalonus jausmas ir bijojau judintis su ja Po narkozės labai bloga buvo, vėmiau, bet suleido kokių vaistukų ir blogumas dingo... antrą dieną po LP taip pat praslampinėjau kampas iš kampo