QUOTE(marmaliade @ 2015 05 12, 12:13)
Sveiki, bandom pastoti nepilnus metus, virs pusmecio, pasidariau visus tyrimus, dabar darysiuos kiausintakiu pratekamuma su rentgenu (ar kaip ten), paskui, jei ras kazka, arba nesimatys, teks darytis laparoskopija, bet kazkaip baisoka. Man 30 m, pas antra puse irgi problemele yra, ir baisoka man ta operacija. Ar verta skubeti ir ja darytis dabar, ar palaukti tu metu ir vyro problemos susitvarkymo?
Dar klausimas:
Kada po tokios operacijos galima buti aktyviai? T.Y aktyviai sportuoju, kada galima gryzti prie sportu?
Dar klausimas:
Kada po tokios operacijos galima buti aktyviai? T.Y aktyviai sportuoju, kada galima gryzti prie sportu?
Manau tai priklauso nuo Jūsų pačių, kaip Jūs galvojate, jei neramu ir darykitės. Mes rimtai planuojame 10mėn ir savaitė (pagal vedama el. kalendorių), o per tą laiką, pasidariau, hormonus, LP, vyro spermograma.
Dėl LP, pirmomis dienomis galvojau jetus kaip visos sako, kad čia lengva ir nieko tokio, o man čia buvo oho kaip sunku, skauda ir t.t. Bet dabar eina antras mėn ir džiaugiuosi, kad ja pasidariau .
Pradėjau vėl sportuoti po mėnesio.