QUOTE(magute @ 2015 04 10, 09:56)
as irgi po LP. kol gulejau ligoninej viskas gerai buvo. grizau namo ir pradejau kraujuoti. sakykit ar galejo man MM prasidedi, nors ir ne laikas. kazkaip viska nurasau MM. ar geriau skambinti gydytojai
Po kiek dienu prasidejo kraujavimas? Ar tepimas? Jau nelabai pamenu,bet man kazkur po savaites tepimas prasidejo,nors pagal kasmenesini kalendoriu dar buvo nelaikas,tai gine sake,kad mm buvo.
Papildyta:
QUOTE(Saule222 @ 2015 04 09, 20:38)
Man iskart pasake kai taremes del op ir as paklausiau kiek laikys ligoninej,kad po operacijos laiko ligoninej iki 3 paru,nes del prileistu duju sunku issitiest ir gali skaudet,tai jie neskuba leist namo iskart nuo operacinio stalo :-) cia gal nuo gydytojo priklauso tas konvejeris, nzn :-) bet as labai tikiuosi,kad viskas bus gerai ir neprireiks man ten gulet tas 3 ar daugiau paru :-(
personalas labai paslaugus buvo ir namo lyg niekas nevare,bet kita diena jau dokai buvo sutvarkyti. Bet aisku namuose patogiau,tik kai nesu daug turejus op,tai daug klausimu ir atrodo esi toks silpnas,vdrug kas atsitiks namuose,ligoninej tai butu kam pasirupint. Kelios h po op,jau sake bandyt keltis ir eit,o man tai atrode neimanoma,lovoj vos varciaus. Galva iskart svaigo ir pykino. 'Kambarioke' sake isims drena,bus lengviau,taip ir buvo. Nebijokit,viskas bus ok,cia nezinomybe gasdina