Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Sense @ 2015 04 09, 13:38)
As truputi atsakysiu smile.gif
Po op. vaiksciot noro nera,kai drenas pilve,bet gydytojai liepia bandyt keltis, neuzsigulet.

Kad noro nėra aš tikiu biggrin.gif bet manau geriau kai jie liepia bandyt keltis ir vaikščiot, nei kad lieptų gulėt doh.gif gal tas tiesiog nuteikia optimistiškiau, kad viskas nėra taip blogai kaip atrodo smile.gif durni pamastymai unsure.gif man kuo labiau artėja operacijos diena, tuo labiau baimė purto doh.gif
Atsakyti
O man atvirksciai, ne optimistiskai nuteikia, kad kelkis greiciau ir pedink (namo), konvejeris laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 09, 20:32)
O man atvirksciai, ne optimistiskai nuteikia, kad kelkis greiciau ir pedink (namo), konvejeris laukia smile.gif

Man iskart pasake kai taremes del op ir as paklausiau kiek laikys ligoninej,kad po operacijos laiko ligoninej iki 3 paru,nes del prileistu duju sunku issitiest ir gali skaudet,tai jie neskuba leist namo iskart nuo operacinio stalo :-) cia gal nuo gydytojo priklauso tas konvejeris, nzn :-) bet as labai tikiuosi,kad viskas bus gerai ir neprireiks man ten gulet tas 3 ar daugiau paru :-(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule222: 09 balandžio 2015 - 20:41
as irgi po LP. kol gulejau ligoninej viskas gerai buvo. grizau namo ir pradejau kraujuoti. sakykit ar galejo man MM prasidedi, nors ir ne laikas. kazkaip viska nurasau MM. ar geriau skambinti gydytojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 04 10, 09:56)
as irgi po LP. kol gulejau ligoninej viskas gerai buvo. grizau namo ir pradejau kraujuoti. sakykit ar galejo man MM prasidedi, nors ir ne laikas. kazkaip viska nurasau MM. ar geriau skambinti gydytojai  g.gif

Po kiek dienu prasidejo kraujavimas? Ar tepimas? Jau nelabai pamenu,bet man kazkur po savaites tepimas prasidejo,nors pagal kasmenesini kalendoriu dar buvo nelaikas,tai gine sake,kad mm buvo.
Papildyta:
QUOTE(Saule222 @ 2015 04 09, 20:38)
Man iskart pasake kai taremes del op ir as paklausiau kiek laikys ligoninej,kad po operacijos laiko ligoninej iki 3 paru,nes del prileistu duju sunku issitiest ir gali skaudet,tai jie neskuba leist namo iskart nuo operacinio stalo :-) cia gal nuo gydytojo priklauso tas konvejeris, nzn :-) bet as labai tikiuosi,kad viskas bus gerai ir neprireiks man ten gulet tas 3 ar daugiau paru :-(

personalas labai paslaugus buvo ir namo lyg niekas nevare,bet kita diena jau dokai buvo sutvarkyti. Bet aisku namuose patogiau,tik kai nesu daug turejus op,tai daug klausimu ir atrodo esi toks silpnas,vdrug kas atsitiks namuose,ligoninej tai butu kam pasirupint. Kelios h po op,jau sake bandyt keltis ir eit,o man tai atrode neimanoma,lovoj vos varciaus. Galva iskart svaigo ir pykino. 'Kambarioke' sake isims drena,bus lengviau,taip ir buvo. Nebijokit,viskas bus ok,cia nezinomybe gasdina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 04 10, 11:56)
as irgi po LP. kol gulejau ligoninej viskas gerai buvo. grizau namo ir pradejau kraujuoti. sakykit ar galejo man MM prasidedi, nors ir ne laikas. kazkaip viska nurasau MM. ar geriau skambinti gydytojai  g.gif

Man po op jau pirma diena tepliojo ir tas tepliojimas truko tris dienas, bet lengvas:hm Mmm atejo laiku.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 04 10, 10:35)
Po kiek dienu prasidejo kraujavimas? Ar tepimas? Jau nelabai pamenu,bet man kazkur po savaites tepimas prasidejo,nors pagal kasmenesini kalendoriu dar buvo nelaikas,tai gine sake,kad mm buvo.

QUOTE(xernesta @ 2015 04 10, 10:36)
Man po op jau pirma diena tepliojo ir tas tepliojimas truko tris dienas, bet lengvas:hm Mmm atejo laiku.

antradieni operavo, ketvirtadieni ryte isleido, nieko netepe, kol ligoninej gulejau. ketvirtadieni po pietu pradejau kraujuoti, tepliojimo nebuvo. siandien jau kelis paketus pasikeiciau. jausmas ir kraujavimas kaip per eilines MM. pries 1,5 metu kai turejau LP nieko panasaus nebuvo, todel truputi kirba sirdele.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 04 10, 11:10)
antradieni operavo, ketvirtadieni ryte isleido, nieko netepe, kol ligoninej gulejau. ketvirtadieni po pietu pradejau kraujuoti, tepliojimo nebuvo. siandien jau kelis paketus pasikeiciau. jausmas ir kraujavimas kaip per eilines MM. pries 1,5 metu kai turejau LP nieko panasaus nebuvo, todel truputi kirba sirdele.

Man irgi buvo po lp po poros dienų kraujavimas visai kaip per mėnesines, tesėsi irgi tiek pat, bet paskui mėnesinės atėjo savu laiku smile.gif Tai nežinau kas ten buvo, gal tiesiog pilvas išsivalė.. Manau, nereiktų labai nerimauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2015 04 09, 11:06)
Jau namuose? Kada leido ir buvo noras vaiškčiot po op? Kiek truko pati operacija? Kokius endo simptomus jautei kad prireike operacijos?

Sekančią dieną po operacijos išleido namo. O šiaip gydytojas sakė ir tą pačią išleidžia. Nors pirmą dieną aš neįsivaizduoju jaip reiktų eiti namo. Vakare bandžiau keltis, tai žiauriai skaudėjo pilvą ( manau dreno) ir pykino. Man buvo sunku, tikiausi, kad viskas paprasčuau. O mano kaimynė buvo operuota po manęs, be problemų atsikėlė vakare ir pati į tualetą nuėjo su drenu g.gif . Matyt priklauso nuo to dreno kaip idėtas. Kitą rytą kai ištraukė dreną galėjau judėti be problemų, kol kas daugiau nekraujuoju. Endo man diagnozavo dėl cistos, labai gausaus kraujavimo mėnesinių metu, taip pat labai skausmingos mėnesinės.
Atsakyti
o po kelių dienų jūs į darbą grįžot po LP? g.gif ir tas drenas visoms būna įdėtas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 10, 18:26)
o po kelių dienų jūs į darbą grįžot po LP? g.gif ir tas drenas visoms būna įdėtas? unsure.gif

Mhm,tas drenas ir man nekaip skamba unsure.gif bet kiek skaitinejau temas,tai buvo ir kam nebuvo jo.idomu nuo ko cia priklauso...gal tom kuriom daro del nepastojimo tik ir nieko neranda ir daug netvarko,toms ir drenu nededa,o kuriom cistas operuoja ar pan.tai toms ir drenus ideda... g.gif
Atsakyti
Ne visoms tas drenas dedamas. O grizimas i darba kaip kam, kitos gi ir ta pacia diena su sypsena is ligonines iskeliauja.
Atsakyti