Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 31, 21:04)
prieš kiek laiko rezervavotės datą Antakalny?
ir gal kam teko susidurti, ar Antakalny yra galimybė LP įrašyti į CD? ačiū 4u.gif
ir dar ... iki kelintos c.d. geriausia daryt?

Aš registravausi pries 1,5 mėn. taip gavosi pagal mėmes, iškart po jų atliko LP. Gyd. sakė, kad geriau pirmoj pusėj daryt, nes gleivinė dar nėra taip užaugusi ir geriau viską jie ten matys. Dėl įrašymo nieko nžn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 01 balandžio 2015 - 06:20
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 03 31, 12:59)
Dariausi Kauno klinikose pas E. Drejeriene, tikrai likau patenkinta, nebuvo jokiu komplikaciju  thumbup.gif

Aišku. Dėkui už atsakymą. Aš kol kas konsultacijai pas Vanagą einu. Pažiūrėsiu kiek reikės operacijos laukti. Jei labai ilgai, gal dar pabandysiu ir pas šią gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 03 31, 21:04)
prieš kiek laiko rezervavotės datą Antakalny?
ir gal kam teko susidurti, ar Antakalny yra galimybė LP įrašyti į CD? ačiū 4u.gif
ir dar ... iki kelintos c.d. geriausia daryt?

Dėl CD tai neprašiau pati nei karto, bet po vienos lp gydytojas CD davė (niekad netikrinau, kas viduje), tai spėju, kad galimybė tokia yra (galbūt savo nuožiūra įrašinėja rimtesniais atvejais ar pan). Geriausia būtų paklausti registratūroje smile.gif

Skambinti dėl rezervacijos ir reik prieš maždaug pusantro mėnesio, kaip aviniuke_m sakė, gal maximum du, nes prieš ilgesnį laiką jie patys nerezervuoja, nes ten jiem grafikai dar būna nepatvirtinti ar neaiškūs. Pati norėjau rašytis prieš 3 mėn, bet liepė apsireikšti po mėnesio biggrin.gif

O cd rekomenduoja berods 6-12.
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 04 01, 15:05)
Dėl CD tai neprašiau pati nei karto, bet po vienos lp gydytojas CD davė (niekad netikrinau, kas viduje), tai spėju, kad galimybė tokia yra (galbūt savo nuožiūra įrašinėja rimtesniais atvejais ar pan). Geriausia būtų paklausti registratūroje smile.gif

Skambinti dėl rezervacijos ir reik prieš maždaug pusantro mėnesio, kaip aviniuke_m sakė, gal maximum du, nes prieš ilgesnį laiką jie patys nerezervuoja, nes ten jiem grafikai dar būna nepatvirtinti ar neaiškūs. Pati norėjau rašytis prieš 3 mėn, bet liepė apsireikšti po mėnesio biggrin.gif

O cd rekomenduoja berods 6-12.

ačiū už info 4u.gif o gal galit pažiūrėt kas tame slaptame CD biggrin.gif ar nebeturit? koks gydytojas jį davė?
jau užsiregistravau LP, užrašė po 3 sav. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 01, 18:55)
ačiū už info 4u.gif o gal galit pažiūrėt kas tame slaptame CD biggrin.gif ar nebeturit? koks gydytojas jį davė?
jau užsiregistravau LP, užrašė po 3 sav.  thumbup.gif

Davė gyd. Pažėra. Jei berasiu, pabandysiu pažiūrėti smile.gif Jei nenualpsiu nuo vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 04 02, 11:16)
Davė gyd. Pažėra. Jei berasiu, pabandysiu pažiūrėti smile.gif Jei nenualpsiu nuo vaizdų biggrin.gif

Kaip multikas, Ėtme? biggrin.gif ar patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 02, 20:38)
Kaip multikas, Ėtme? biggrin.gif ar patiko? ax.gif

Labu, Bernadeta77 smile.gif Būsiu prieš tave truputį apsimelavusi, nors ir netyčia. Kompaktą, kurį gydytojas man po operacijos davė, aš radau, bet tas CD pasirodo buvo mano plaučių rentgeno CD blush2.gif Tiesiog prieš LP jam jį daviau, o po visko man jį grąžino. Atsiprašau už suklaidinimą ax.gif

Bet siūlau pakalbėti tiesiai su Mečėjumi, tikrai turėtų būti tokia galimybė, labai tikiuosi, kad sutarsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 04 06, 19:53)
Labu, Bernadeta77 smile.gif Būsiu prieš tave truputį apsimelavusi, nors ir netyčia. Kompaktą, kurį gydytojas man po operacijos davė, aš radau, bet tas CD pasirodo buvo mano plaučių rentgeno CD blush2.gif Tiesiog prieš LP jam jį daviau, o po visko man jį grąžino. Atsiprašau už suklaidinimą  ax.gif

Bet siūlau pakalbėti tiesiai su Mečėjumi, tikrai turėtų būti tokia galimybė, labai tikiuosi, kad sutarsite smile.gif

oi kad prajuokinai su tuo CD lotuliukas.gif garsu kvatojaus biggrin.gif
ačiū už pagalbą!
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 03 31, 12:22)
Aš laukiu 8 d. laparoskopijos. Narkozė pirmą kartą, tai didelė nežinomybė. Operuos Santariškių klinikoje, gal kas galite paaiškinti kaip ten viskas vyksta. Liepė atvažiuoti 7 val. ryto ir operuos. Daugiau nieko nežinau. Kaip paskirsto tas operacijas? Ką reikia turėti be tyrimų su savimi?  blush2.gif Prisiskaičius Jūsų istorijų kažkaip baisoka blush2.gif

Smilga79, kaip praėjo operacija? Kaip jautiesi? Ka rado? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2015 04 08, 13:49)
Smilga79, kaip praėjo operacija? Kaip jautiesi? Ka rado? 4u.gif

Jau šiandien noriu gyvent bigsmile.gif . Po nakozės pykino, labai skaudėjo drenas išvestas per vieną iš skylučių. verysad.gif Kai atsibudau po narkozės daugiau neužmigau. Nustatė 3 stadijos endometrijozę. Net buvo žarnos apaugusios. Taip pat vieną cistą vienoje kiaušidėje pašalinoje, o kitoje nefidelę pridegino, kurios niekas nematė. Dabar skirs vaistus nuo endom. Tiksliai nepamenu pavadinimo. Gal būt dėsiuos spiralę. Ačiū dievuliui, kad turiu vaikų. Va tokia mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 04 09, 09:47)
Jau šiandien noriu gyvent bigsmile.gif . Po nakozės pykino, labai skaudėjo drenas išvestas per vieną iš skylučių. verysad.gif Kai atsibudau po narkozės daugiau neužmigau. Nustatė 3 stadijos endometrijozę. Net buvo žarnos apaugusios. Taip pat vieną cistą vienoje kiaušidėje pašalinoje, o kitoje nefidelę pridegino, kurios niekas nematė. Dabar skirs vaistus nuo endom. Tiksliai nepamenu pavadinimo. Gal būt  dėsiuos spiralę. Ačiū dievuliui, kad turiu vaikų. Va tokia mano patirtis.

Jau namuose? Kada leido ir buvo noras vaiškčiot po op? Kiek truko pati operacija? Kokius endo simptomus jautei kad prireike operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2015 04 09, 10:06)
Jau namuose? Kada leido ir buvo noras vaiškčiot po op? Kiek truko pati operacija? Kokius endo simptomus jautei kad prireike operacijos?

As truputi atsakysiu smile.gif
Po op. vaiksciot noro nera,kai drenas pilve,bet gydytojai liepia bandyt keltis, neuzsigulet.
Atsakyti