Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(smile4theworld @ 2015 03 31, 09:28)
Merginos, ir manęs laukia LP  4u.gif
Kaunietės, gal galėtumėte pasidalinti informacija pas ką darėtės šią operaciją? Turiu gana greitai susirasti kur darytis ir susitarti, todėl labai praverstų Jūsų patirtis  smile.gif

Dariausi Kauno klinikose pas E. Drejeriene, tikrai likau patenkinta, nebuvo jokiu komplikaciju thumbup.gif
Atsakyti
Aš laukiu 8 d. laparoskopijos. Narkozė pirmą kartą, tai didelė nežinomybė. Operuos Santariškių klinikoje, gal kas galite paaiškinti kaip ten viskas vyksta. Liepė atvažiuoti 7 val. ryto ir operuos. Daugiau nieko nežinau. Kaip paskirsto tas operacijas? Ką reikia turėti be tyrimų su savimi? blush2.gif Prisiskaičius Jūsų istorijų kažkaip baisoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 03 31, 12:22)
Aš laukiu 8 d. laparoskopijos. Narkozė pirmą kartą, tai didelė nežinomybė. Operuos Santariškių klinikoje, gal kas galite paaiškinti kaip ten viskas vyksta. Liepė atvažiuoti 7 val. ryto ir operuos. Daugiau nieko nežinau. Kaip paskirsto tas operacijas? Ką reikia turėti be tyrimų su savimi?  blush2.gif Prisiskaičius Jūsų istorijų kažkaip baisoka blush2.gif

ką atsinešti, žr. pirmą temos lapą. o kada bus operacija, paklauskit seselės. aišku, ten tip top nustatytu laiku nebus, nes dažniausiai vėluoja. nuvažiavus į Santariškes užsiregistruosit, persirengsit, būsit palydėta į palatą. na, ir tada lauksit smile.gif seselės pasakys viską wink.gif
Atsakyti
Ir man kilo klausimėlis ką turėti su savimo, nes gydytojas pasakė turėti asmens ID ir šlepetes... o pirmam puslapėlyje prirašytas visas sąrašas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 03 31, 13:02)
Ir man kilo klausimėlis ką turėti su savimo, nes gydytojas pasakė turėti asmens ID ir šlepetes... o pirmam puslapėlyje prirašytas visas sąrašas  g.gif

Į operacinę nieko Jums nereikės, na taip, nueisit su savom šlepetėm smile.gif o paskui pagal poreikį, jeigu išleis tik kitą dieną, tai reiktų turėt ir dantis kuom pavalyt, rankšluostuką, chalatą galit pasiimt, vandens būtinai paimkit, nes po narkozės rekomenduoja kuo daugiau gert, kokį žurnaliuką, galit kažką valgomo įsidėt, nors man užteko ir ligoninės maisto 4u.gif Be abejo, nepamirškit visų savo tyrimų, siuntimo, asmens dokumento.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 31 kovo 2015 - 13:27
Labai rekomenduoju turėti kojines (maniškės buvo iki kelių), su jomis leidžiama būti operacijos metu (bent Antakalnyje), man labai pravertė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 03 31, 13:21)
Labai rekomenduoju turėti kojines (maniškės buvo iki kelių), su jomis leidžiama būti operacijos metu (bent Antakalnyje), man labai pravertė smile.gif

man neleido su kojinėm eit. bet ir šalta nebuvo
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 03 31, 14:38)
man neleido su kojinėm eit. bet ir šalta nebuvo

Ar tose pačiose Antakalnio klinikose?
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 03 31, 15:09)
Ar tose pačiose Antakalnio klinikose?

nea, aš Lazdynuose
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 03 31, 15:18)
nea, aš Lazdynuose

Skirtingos taisyklės, vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 03 31, 13:37)
ką atsinešti, žr. pirmą temos lapą. o kada bus operacija, paklauskit seselės. aišku, ten tip top nustatytu laiku nebus, nes dažniausiai vėluoja. nuvažiavus į Santariškes užsiregistruosit, persirengsit, būsit palydėta į palatą. na, ir tada lauksit smile.gif seselės pasakys viską wink.gif

Matot rašot skaityti pirmą puslapį, o kiek merginos iš patirties pataria tai manau vertingesni patarimai.
Aš jokios seselės akyse nemačiau, teko susitikti tik su gydytoju du kart. g.gif
Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
prieš kiek laiko rezervavotės datą Antakalny?
ir gal kam teko susidurti, ar Antakalny yra galimybė LP įrašyti į CD? ačiū 4u.gif
ir dar ... iki kelintos c.d. geriausia daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 31 kovo 2015 - 21:05