Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

As jau po LP ir hystero.Jauciuos gan neblogai, vaiksciuoti sunkoka tik, bet be nuskausminamuju apsiejau. Vakar jau 15.00 paleido namo gydytojas. Pries operacija gyd itare endo, bet diagnoze -sveika, prie nieko prisikabint negali ,viskas ciki smile.gif Siaip turieciau dziaugtis... bet yra pora bet... Gyd.minejo kad bus transvaginaline lp,jokiu skyluciu nieko nebus, viskas zymiai lengviau praeinama. o prabundu ir yra skylutes, bamboje ir sone..na galvoju sakes, reiskia kazka rimto rado ir remontavo... O pasirodo nieko nerado,,tai kam tada tos skyles.. gyd atsakymo nesulaukiau del to, skubejo gi labai unsure.gif Sesutes malonios,rupestingos. O va ka isgyvenau pacioje operacineje nepamirsiu turbut sad.gif Zmoniu pilna, visi tyli, saltai taip lipk ir skieskis, jau drebet aisku pradejau nuo jaudulio,sako nedrebek, tik blogiau bus, o as saves kontroliuoti negaliu gi,asaros nuo baimes riedasi,o man kojas rankas pririsa tik,ziuri i mane kaip i mesos gabala, i kiekvienos moters akys ziurejau,bandziau ju akyse iziureti bent kokia paguoda,bent viena raminanti zodi, bent asaros nusluostytu, nieko,tyla visiska, tik risa mane vis,vaiksto tarp koju ziuri vis,tai kede pakelia,tai nuleidzia, idure labai skausmingai, taip buvo baisu,zodzio negalejau pratarti, na nors kazkas nuramintu..tikra siauba isgyvenau, norejau kad viskas sitas pasibaigtu verysad.gif
taip galbut esu jautri tokiems dalykams,myzne esu, bijau tokiu dalyku, pati galima sakyti prisiprasiau sios LP, bet visgi kur zmogiskumo faktorius doh.gif Turiu su uo palyginti, turejau krutu operacija, gimdos foto,ir per punkcija visur turejau pilna narkoze, per visus kartus tikrai tiek siaubo nebuvo, daktarai padejejos vis drasindavo,ramindavo, mano manikiurus gyre lotuliukas.gif , per plaukus gluoste, drebejau is baimes bet visad su sypsena uzmigdavau, o cia... brrrrrr.....
Kaip privati istaiga tai ir demesis kitoks,o kai valdiska, tai ir jokiu emociju.... Bijau galvoti,kad cia del to kad "pries" negavo vokelius,nes ateje buvo tiek anesteziologas tiek gyd. BET LABAI TIKIUOSI, KAD NE DEL SITO nebuvo nei palaikymo paprasto nei zadetos transvaginalines LP.... Tokia mano patirtis, tikiuosi, kitos gal ne tokios jautrios, ir netures kazkur gyliai blogu prisiminimu tokiu, o as stengsiuos viska pamirsti ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 26, 19:53)
skiriasi gydimas privaciai ir valstybinei ligoninei  blush2.gif

QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 28, 11:29)

taip galbut esu jautri tokiems dalykams
Kaip privati istaiga tai ir demesis kitoks,o kai valdiska, tai ir jokiu emociju.... Bijau galvoti,kad cia del to kad "pries" negavo vokelius

o is kokiu valstybiniu ligoniniu tokie blogi atsiliepimai? nes Foksiukes atveju tai tikrai kazkoks kosmaras doh.gif ir taip streso daug, o dar pesonalas jo dugiau sukelia, juk negerai pries narkoze taip doh.gif
As turejau tris LP, dvi skirtingose valstybinese ligoninese ir viena uzsienyje. apie visas galiu tik gerai ir nuostabiai atsiliept. LT tiek kauno klinikose tiek krikscioniskuose gimdymo namuose buvau apsokineta, paguosta, nuraminta ir t.t... jokio vokelio nebuvau davus. manau cia priklauso nuo gydytojo ir personalo kaip zmogaus, nes pvz klinikose papuoliau ekstra atveju ir tikrai personalas buvo super, gydytojas nuostabus, paskui uzejus skausmams po keliu savaiciu, be jokiu registraciju be nieko prieme skyriuje apziuret echoskopu, nuramino, o kai norejau atsidekot, tai israudo ir sako jokiu budu thumbup.gif pagarba tokiem gydytojam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 28 kovo 2015 - 10:57
Ach Foksiuke,as esu turejusi LP Vilniuje pries 7 metus tai taip baisu nebuvo kaip jums,bet personalas buvo toks pat nemalonus.Bet svarbu gal sveika,endo nera ir kiausintakiai pratekami.Gal dabar gausis natur leliukas.Beje operacijos israsas turetu nueiti pas apylinkes gyditoja,tai manau ten turetu buti parasyta ka dare g.gif
Nezinau kaip del vokeliu,bet tada vilniui anesteziologas tikrai jo norejo,bet as blondine,jauna nesusigaudziau ta kart,nes atejas pradejo tokius klausimus klausti ar naturali plauku spalva,ar dazyti (as dazyta blondine,su ataugusiom siek tiek saknim tada buvau)...
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 28, 11:32)
Ach Foksiuke,as esu turejusi LP Vilniuje pries 7 metus tai taip baisu nebuvo kaip jums,bet personalas buvo toks pat nemalonus.Bet svarbu gal sveika,endo nera ir kiausintakiai pratekami.Gal dabar gausis natur leliukas.Beje operacijos israsas turetu nueiti pas apylinkes gyditoja,tai manau ten turetu buti parasyta ka dare  g.gif 
Nezinau kaip del vokeliu,bet tada vilniui anesteziologas tikrai jo norejo,bet as blondine,jauna nesusigaudziau ta kart,nes atejas pradejo tokius klausimus klausti ar naturali plauku spalva,ar dazyti (as dazyta blondine,su ataugusiom siek tiek saknim tada buvau)...

Buvo ir pas mane atejes,pasake kada bus operacija ar alergija kam nors turiu ir vsio... Viska dariau gimdymo namuos, kadangi turejau jau 3 narkozes tai tikrai turiu su kuo palyginti, si 4-oji buvo nemaloniausia deja unsure.gif
O naturaliai as negaliu gi, dbr vaziuosiu i Lenkija, bandysiu su IUI wub.gif

Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 03 28, 10:56)
o is kokiu valstybiniu ligoniniu tokie blogi atsiliepimai? nes Foksiukes atveju tai tikrai kazkoks kosmaras  doh.gif  ir taip streso daug, o dar pesonalas jo dugiau sukelia, juk negerai pries narkoze taip  doh.gif
As turejau tris LP, dvi skirtingose valstybinese ligoninese ir viena uzsienyje. apie visas galiu tik gerai ir nuostabiai atsiliept. LT tiek kauno klinikose tiek krikscioniskuose gimdymo namuose buvau apsokineta, paguosta, nuraminta ir t.t... jokio vokelio nebuvau davus. manau cia priklauso nuo gydytojo ir personalo kaip zmogaus, nes pvz klinikose papuoliau ekstra atveju ir tikrai personalas buvo super, gydytojas nuostabus, paskui uzejus skausmams po keliu savaiciu, be jokiu registraciju be nieko prieme skyriuje apziuret echoskopu, nuramino, o kai norejau atsidekot, tai israudo ir sako jokiu budu  thumbup.gif  pagarba tokiem gydytojam 4u.gif

Gal galima plačiau apie Kauno klinikas, koks gydytojas,ar ilgai laike ligoninėj po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2015 03 28, 14:33)
Gal galima plačiau apie Kauno klinikas, koks gydytojas,ar ilgai laike ligoninėj po operacijos?

as i klinikas papuoliau ekstra atveju del dideliu skausmu del negimdinio nestumo, tuo metu budejo gyd. Saulius Paškauskas, tikrai super gydytojas, viska issauskino, paguode ir t.t.. Ligoninej butu laike ilgiau - buvo prasidejes kraujavimas i pilvo ertme ir para laiko nesiojau drena su maisiuku, bet issiprasiau namo anksciau (velai vakare pagulde ir ne kita, o dar kita ryta jau isvaziavau namo), pazadejau kad jei kas tai atvaziuosiu, man geriau namie sveikti blush2.gif kai krikscioniskuose dare planine LP, tai gulejau 5 dienas (pirmadieni pagulde, antrad operavo, penktadieni paleido) ax.gif uzsienyje - ryte isoperavo, vakare paleido. bet as po visu LP galejau ta pacia diena namo vaziuot, nes gerai jauciausi - gan gerai pernesu narkozes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 28, 12:52)
Viska dariau gimdymo namuos, kadangi turejau jau 3 narkozes tai tikrai turiu su kuo palyginti,

As irgi ten dariau ne taip seniai. Bet man priesingai - personalas buvo nuostabus, ypac prieziura po to.. demesys, rupestis, as negalejau patiket kad as valstybinej ligoninej.. irgi turejau su kuo palyginti buvo geriausias kartas smile.gif
Neketinau duot vokelio, bet turejau. Uz visa ta geruma israsant atidaviau gydytojui lotuliukas.gif tai rupinosi nezinant ar gaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 03 28, 20:33)
As irgi ten dariau ne taip seniai. Bet man priesingai - personalas buvo nuostabus, ypac prieziura po to.. demesys, rupestis, as negalejau patiket kad as valstybinej ligoninej.. irgi turejau su kuo palyginti buvo geriausias kartas smile.gif
Neketinau duot vokelio, bet turejau. Uz visa ta geruma israsant atidaviau  gydytojui lotuliukas.gif tai rupinosi nezinant ar gaus smile.gif

Personalui palatoje pretenziju neturiu... Nors mane atveze i palata apie 12 val, ir jau po 2 val jau ruosiausi namo,daktaras leido, nors aisku dar ne kaip jauciuosi, BET labai valgyti norejau blush2.gif Visus pamaitino,mane ne..tai per tas 2 val kol gulejau niekas taip ir neatejo pasiziuret...tai gauti kazkokios prieziuros ir laiko neturejau. MAn tik labai nemalonu ispudi paliko pacioje operacineje. Tikuos tos moteriskes sapnuoja dbr mano akys pilni asaru ir sauksma kazkaip nuraminti,paguosti, bent vienaa zodeli, kad viskas bus gerai... taip ilgai viskas truko,tyloje, nemeluosiu buvo toks jausmas kad ruosiasi laidoti mane su tokiais veidais visi buvo doh.gif Geleziniu nervu moteriskes zodziu blink.gif
Eisiu privaciai as pas gydytoja ta pati, ir jau klausiu tiesiai sviesiai, kodel taip atsitiko,zadejo ciulbejo be joku skyluciu, mes bene vieninteliai tokia iranga turime bla bla bla, o gavosi kaip gavosi g.gif
Ir lapelio jokio negavau irgi,sako tai va kai ateisite pas mane i Nortway,(nes uzsiminiau, kad noriu pakeisti klinika, gal kreipsiuos pas ji) ir sako tada ir duosiu isvadas apie lp doh.gif
Atsakyti
Na aš nežinau, pati dirbu su žmonėmis ir patikėkite žmonės galvoja, kad jų bėdos pačios didžiausios, nors taip nėra. Kiekvienas žmogus yra skirtingas ir jei negauna tiek dėmesio kiek jis nori būna nepatenkintas. Jų darbas paruošti operacijai o ne guosti. Juk savu noru daryta buvo LP blush2.gif Patarimas Jums neimti į galvą, gydytojams tai kasdienybė. 4u.gif Man irgi buvo baisu nes pirma operacija ir narkozė.
Kalbant apie LP pas mane irgi niekas nelakstė pervežę į palatą ir pasakė vyras padės nueiti į wc. O šeip spausti pagalba. LP tai nėra tokia operacija, kad lakstytų klausinėti, kaip savijauta. Valgyti ir aš norėjau davė tik kitą dieną apie 9h.
Atsakyti
Na tarsiu ir as savo nuomone,manau kad tai priklauso nuo zmoniskumo,esu ne viena turejusi operacija ir kaskart operacinej baisu buna ir asaros rieda,bet taip kaip Foksiuke papasakojo nesu susidurusi,manau jin pataike ant pamainos kur zmones nepatenkinti savo darbu ir mazu atlyginimu,todel abejingas kolektyvas.Taip LP nera sudenga operacija,bet LT pagal nustatyta tvarka tau priklauso pietus ligoninej ir jei pietu metu tau dar negalima valgyti jie privalo palikti ir kai tu atsigausi tau pasildyti.As ir esu dirbusi su zmonemis ir jei zmogu paguosi tai daug jegu neatima ir paciam paloniau.
Atsakyti
Mano bedos tikrai ne pacios svarbiausios,tikrai ta zinau, bet ar geras zodis KAINUOJA, ar daug laiko reikia jam pasakyti?
Pati dirbu su zmonemis irgi, beabejo ivairiu zmoniu yra.. bet jei galiu kazkuom bent padeti, padesiu tikrai...Visada isivaizduoju save kokioje situacijoje, kaip as jausciaus...
Gerumas isgelbetu pasauly, bet deja blogio daugiau unsure.gif
Justuteee 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ir manęs laukia LP 4u.gif
Kaunietės, gal galėtumėte pasidalinti informacija pas ką darėtės šią operaciją? Turiu gana greitai susirasti kur darytis ir susitarti, todėl labai praverstų Jūsų patirtis smile.gif
Atsakyti