Merginos, kurioms seniau daryta LP ar po narkozės praėjus kiek laiko nebuvo jokių šalutinių poveikių (pvz. plaukų slinkimo, problemų su dantim, nagais ar pan.). Manęs LP laukia balandžio 14 baisiai bijau ir jos ir savijautos po to ir rezultatų Ir jeigu turiu problemą dėl to vadinamo supimo jausmo (kai važiuojant mašina ypač nelygiu keliu negaliu skaityt ar pan, nes pradeda pykinti) ar reikškia,kad po narkozės pykinimo neišvengsiu?
QUOTE(Saule222 @ 2015 03 26, 12:33)
Merginos, kurioms seniau daryta LP ar po narkozės praėjus kiek laiko nebuvo jokių šalutinių poveikių (pvz. plaukų slinkimo, problemų su dantim, nagais ar pan.). Manęs LP laukia balandžio 14 baisiai bijau ir jos ir savijautos po to ir rezultatų Ir jeigu turiu problemą dėl to vadinamo supimo jausmo (kai važiuojant mašina ypač nelygiu keliu negaliu skaityt ar pan, nes pradeda pykinti) ar reikškia,kad po narkozės pykinimo neišvengsiu?
Kiekvienai yra individualiai ir skirtingai.. Man jau metai po LP, tai viena, kas po jos negerai, suprastėjusi atmintis - užkrenta daiktų pavadinimai Po atsibudimo nejutau kūno skausmo jokio, bet atsistojus, taip supykino, kad net vėmiau paskui viskas normalizavosi
QUOTE(Saule222 @ 2015 03 26, 12:33)
As dar be Lp,bet narkozes tureju jau 3 kartus per 3 metus, visada pykina labai, blogai jauciuos.. nors masinoje skaitau ramiai ir daug,ir jokiu pykinimu niekada nera..o va narkoze nepernesu nors tu ka
QUOTE(Saule222 @ 2015 03 26, 13:33)
As irgi negaliu skaityti vaziuojant ir budavo uzsupa vaziuojant, taciau po narkozes nebuvo jokio pykino, jokio skausmo, viskas labai greitai ir graziai sugijo, jokiu komplikacjų tikrai nebuvo, o ir randeliai labai nedideli po LP lieka. Aisku viskasyra gana individualu. As tik pamenu, kad kai mane pazadino po narkozes as labai greitai vel uzmigau, o kai jau atsikeliau pati, tai manau ir poveikis narkozes buvo praejes, nes jo nejauciau
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 26, 12:46)
ACIU merginos laabai
Justuteee Kaip pas tave reikaliukai? Biski buvau primirsus foriumuka
As Ovabost uzsakiau pas nare is SM, gavau jau 4 buteliukus,gersiu
Ziuresim ka sakys po Lp, jei viskas ok, per kita cikla i lenkija leksiu IUI gal bandyti
Justuteee Kaip pas tave reikaliukai? Biski buvau primirsus foriumuka
As Ovabost uzsakiau pas nare is SM, gavau jau 4 buteliukus,gersiu
Ziuresim ka sakys po Lp, jei viskas ok, per kita cikla i lenkija leksiu IUI gal bandyti
As po HIstero laukiu tyrimu atsakymu,operacijos metu nieko nerado pas trukdytu kai pasiskambinsim del tyrimu manau pasakys kas ir kaip toliau,kada galesiu savo snaigutes pasiimti
QUOTE(Saule222 @ 2015 03 26, 13:33)
aš irgi negaliu skaityti važiuodama, pykina, ypač troleibusais važiuojant, yra tekę ir išlipti, kad neapsivemčiau. o narkozes turėjau tris, po nei vienos nebuvo bloga. po vienos - labai šalta buvo ir valgyt norėjau, po kitos - prabudau ir verkt pradėjau pati nežinodama ko, po trečios - iš viso nieko, atsikėliau ir tiek
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 26, 14:05)
As po HIstero laukiu tyrimu atsakymu,operacijos metu nieko nerado pas trukdytu kai pasiskambinsim del tyrimu manau pasakys kas ir kaip toliau,kada galesiu savo snaigutes pasiimti
Puikiausios zinios
Laikom spigas uz snaigutes, pavasaris turi buti nuostabus pas jus
Ale matai nieko nerado..tai ka jie ten mate,kad anksciau sake kitaip visaip
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 26, 18:46)
Puikiausios zinios
Kaip sako ekoskopas seseliu gydimas,bet nesigailiu kad pasidariau,bent jau busiu rami,kad viska pasidariau Pinigeliai didoki bet buvau apsokineta kaip karalaita,skiriasi gydimas privaciai ir valstybinei ligoninei
O jums ryt saldaus miegelio ir geru ziniu
Man pries operacija leido vaistus nuo pykinimo.
Kaio supratau visom juos leidzia...
Gal tik ne vienodai suveikia
Kaio supratau visom juos leidzia...
Gal tik ne vienodai suveikia
Vienintėlis dalykas kas buvo pabudus, tai šalta bantys kalatojosi, kol išvežė iš operacinės. Tuomet apklojo dviem kaldrom, nuo skausmo bac įbedė tik užšilo viskas ir užsnūdau prieš saulutę.
Po LP jau 6d. galiu pasakyti, kad plaukai labiau slenka, nei prieš tai Ryt eisiu siūlių trauktis Bijau
Po LP jau 6d. galiu pasakyti, kad plaukai labiau slenka, nei prieš tai Ryt eisiu siūlių trauktis Bijau
QUOTE(Saule222 @ 2015 03 27, 10:29)
xernesta, ar jau pilnai atsigavai, ar dar jauti kokį diskomfortą? Kur dareisi LP ir ką rado?
Šiandien 8d. ištraukė siūles jos buvo viso trys, galiu pasakyti skaudžiausia procedūra kas susija su LP. Važinėju su prasektomis kelnėmis, ištikrūjų vistiek esu atsargesnė dar, bet kaip neatsisėsi ar neatsigulsi... Taip noriu ant pilvo gultis. Ką rado endo I stadijos ant pilvaplevės, daugiau jokių židinių nebuvo. Nenustebino nes galvojau, kad ji man bus. Plius kiaušintakiai pratekami iš anto karto Nors aš skaitau, kad dėl endo per kiaušintakius plūsta kraujas mmm metu ant pilvaplevės. O man mm su krešuliukais ir gleivėm buna pabaigoje (ne tokios kurios būna pirma mm diena, kada valosi gimda) Galvoju gal biškiuka ir užkemša paskui Akšku čia jau mano sapalionės.