Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Gegužinė @ 2015 03 19, 10:33)
Merginos, dar noriu paklaust, ar Lap. sujaukė jūsų ciklą?

kai šalino cistas, tada mmm atėjo po savaitės po lp, bet neatsimetu, kada jos ir šiaip turėjo ateiti, bet, rodos, sutrumpino ciklą šiek tiek.
kai darė lp ir histero dėl nevaisingumo, lp atėjo tada, kai ir turėjo ateiti.
Atsakyti
As jau po LP guliu va palatoje ziuriu tv, pasnaudziu... bigsmile.gif Ryt apie pietus ateis gydytojas ir viska papasakos... Turiu dvi skilutes... atsibudau po valandos, o pati operacija truko 30min. blink.gif
Atsakyti
Rado I stadijos endo jokių židinukų nebuvo tik pilvaplevė suraukta buvo g.gif bet pasak gydytojo tai neturi įtakos pastojimui. Kitas niuansas iš pažiūros kiaušintakiai atrodo liux. Bet suleidus skysčio kažkokio tekėjo ir sustojo įleidus dar šiek tiek viska pramušė. Tai taip nesupratau, kas ten su tais kiaušintakiais. Gal kam yra taip buve? Dave puse metų pastoti, jei ne į VK kreiptis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 03 20, 13:38)
Rado I stadijos endo jokių židinukų nebuvo tik pilvaplevė suraukta buvo  g.gif bet pasak gydytojo tai neturi įtakos pastojimui. Kitas niuansas iš pažiūros kiaušintakiai atrodo liux. Bet suleidus skysčio kažkokio tekėjo ir sustojo įleidus dar šiek tiek viska pramušė. Tai taip nesupratau, kas ten su tais kiaušintakiais. Gal kam yra taip buve? Dave puse metų pastoti, jei ne į VK kreiptis. verysad.gif

man ir pusę metų davė smile.gif bet man tik vienas pratekamas ir tas sunkiai. tik jį dabar "prapūtė". gal pas tave irgi sunkiai pratekami, dabar pravalė ir reik greičiau pastot, kol vėl neužsitraukė. jei taip, tai mes panašaus likimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 03 20, 15:44)
man ir pusę metų davė smile.gif bet man tik vienas pratekamas ir tas sunkiai. tik jį dabar "prapūtė". gal pas tave irgi sunkiai pratekami, dabar pravalė ir reik greičiau pastot, kol vėl neužsitraukė. jei taip, tai mes panašaus likimo wink.gif

Nesakė ar abu tokie ar vienas, gal bus smulkiau aprašyta kaip nueisiu pas gydytoja. Kur ir nukeliaus rezultatai... o kaži kas tada jis minėjo iui g.gif bet jei sunkiau pratekami valgu ar padeda toks dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 03 20, 15:02)
Nesakė ar abu tokie ar vienas, gal bus smulkiau aprašyta kaip nueisiu pas gydytoja. Kur ir nukeliaus rezultatai... o kaži kas tada jis minėjo iui  g.gif  bet jei sunkiau pratekami valgu ar padeda toks dalykas  g.gif

man po operacijos davė išrašą, kur viskas surašyta smile.gif tau ir turėtų tokį duoti, jei dar nedavė. su tuo išrašu buvau pas ginekologę. irgi klausiau dėl IUI. tai man nepatarė, sakė, jokios naudos. IUI geriausia daryti tada, kai vyro rezultatai ne kokie. o kai su kiaušintakiais bėdos, tai IUI neduos naudos. taigi, turiu pusę metų. tiksliau, jau tik 5 mėn biggrin.gif vilties neprarandu, bet po truputį apie IVF galvoju. tu ir dar neprarask vilties, ypač kai du kiaušintakius turi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 03 20, 17:36)
man po operacijos davė išrašą, kur viskas surašyta smile.gif tau ir turėtų tokį duoti, jei dar nedavė. su tuo išrašu buvau pas ginekologę. irgi klausiau dėl IUI. tai man nepatarė, sakė, jokios naudos. IUI geriausia daryti tada, kai vyro rezultatai ne kokie. o kai su kiaušintakiais bėdos, tai IUI neduos naudos. taigi, turiu  pusę metų. tiksliau, jau tik 5 mėn biggrin.gif vilties neprarandu, bet po truputį apie IVF galvoju. tu ir dar neprarask vilties, ypač kai du kiaušintakius turi wink.gif

Davė, bet ten gal lotyniškai parašyta nesupratau nė žodelio g.gif sakė viską surašė ir nusiųs gyd. kuri siuntė operuotis. IUI paminėjo nes išpradžių sunkiai tekėjo o įleidus dar kuo puikiausiai... nors iui kiek žinau turi normalei būti pratekami žodžiu eisiu pas gine daugiau papasakos po 3 sav. Per LP buvo O taigi sugisiu ir reikės kibti į darbus :-D
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 03 20, 17:49)
Davė, bet ten gal lotyniškai parašyta nesupratau nė žodelio g.gif  sakė viską surašė ir nusiųs gyd. kuri siuntė operuotis. IUI paminėjo nes išpradžių sunkiai tekėjo o įleidus dar kuo puikiausiai...  nors iui kiek žinau turi normalei būti pratekami žodžiu eisiu pas gine daugiau papasakos po 3 sav. Per LP buvo O taigi sugisiu ir reikės kibti į darbus :-D

Mam kai LP dare, tai israse buvo viskas lietuviskai parasyta smile.gif Ir sake jeigu pas koki gydytoja eisi del pastojimo, tureti ta israsa, o kadangi ten parasyta, kad rekomenduojama IUI, tai nuejus i VK, is karto ir siule IUI. Kiek zinau tai ji siuloma , kai kiausintakiai pratekami, nes kai nepratekami siuloma IVF. Todel jeigu jums siuloma pirma IUI, tai manau, kad pas jus nera dideliu problemu ir kiausintakiai pratekami, todel linkiu sekmes ir gal net iki IUI neteks prieiti, juolabiau, kad po LP daznai buna, kad merginos pastoja 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir man paskirta data LP ir hystero ir cia bus jau penktadienis thumbup.gif
Atliks Ziob. Vilniuje, sakykite kaip ten su "atsidekojimu" g.gif Pries ar po? o gal visai ir nereikia? bigsmile.gif
P.S. atliks be jokiu skylyciu, per vidu, sake jei nieko blogo neras ir nereikes taisyt nieko ten, nedarys skyluciu visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 25, 18:11)
Na pagaliau ir man paskirta data LP ir hystero ir cia bus jau penktadienis  thumbup.gif
Atliks Ziob. Vilniuje, sakykite kaip ten su "atsidekojimu"  g.gif Pries ar po? o gal visai ir nereikia?  bigsmile.gif
P.S. atliks be jokiu skylyciu, per vidu, sake jei nieko blogo neras ir nereikes taisyt nieko ten, nedarys skyluciu visai  thumbup.gif

Man ir tokią pačią darė ir tas pats gydytojas smile.gif po operacijos tik nudžiugino, nes nieko nereikėjo "remontuoti". O dėl "atsidėkojimo", tai kiekvieno asmeninis požiūris į tai... Aš to nedariau, nors labai norėjos smile.gif Gydytojas ir jo personalas tiek prieš, tiek po operacijos buvo malonūs, dėmesingi ir rūpestingi. Tikriausiai, pati geriausia dovana ir "atsidėkojimas" yra paciento plati šypsena ir pasakytas didelis ačiū wink.gif Išvykdama iš klinikos, aš tik norėjau juos visus stipriai apkabinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 03 25, 18:11)
Na pagaliau ir man paskirta data LP ir hystero ir cia bus jau penktadienis  thumbup.gif
Atliks Ziob. Vilniuje, sakykite kaip ten su "atsidekojimu"  g.gif Pries ar po? o gal visai ir nereikia?  bigsmile.gif
P.S. atliks be jokiu skylyciu, per vidu, sake jei nieko blogo neras ir nereikes taisyt nieko ten, nedarys skyluciu visai  thumbup.gif

Dziugu skaityti kad jusu ledai pajudejo thumbup.gif thumbup.gif Didziausios sekmes penktadieni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 03 25, 18:23)
Dziugu skaityti kad jusu ledai pajudejo  thumbup.gif  thumbup.gif  Didziausios sekmes penktadieni  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ACIU merginos laabai 4u.gif

Justuteee 4u.gif Kaip pas tave reikaliukai? Biski buvau primirsus foriumuka blush2.gif
As Ovabost uzsakiau pas nare is SM, gavau jau 4 buteliukus,gersiu bigsmile.gif
Ziuresim ka sakys po Lp, jei viskas ok, per kita cikla i lenkija leksiu IUI gal bandyti blush2.gif
Atsakyti