QUOTE(metute79 @ 2015 03 16, 10:07)
Nusprendžiau daryti antrą laporoskopiją, nuėjau pas gyd.prašyti siuntimo operacijai, tai buvau vos neaprėkta, kad užsiimu saviveikla ir pati sau nusistatinėjo diagnozes.
Ar kuri nors darėtės po kelias laporaskopijas? Ar verta, o gal tikrai nieko naujo jie negali rasti? Nes visai pasimečiau, gal tikrai be reikalo man ta operacija, bet taip nesinori darytis dar vienos IVF.
Sveikos,
Aš jau atsigaunu po lap. (trečia diena). Kadangi mano vienintelė indikacija buvo nepastojimas, jokių kitų, aš praktiškai dariau lap. savo noru, gydytoja nesiųlė, bet kai sakiau, kad noriu žinoti, ar reikia kažką gydyti, nesipriešino. Tuo labiau, gyd. siųlė ir toliau daryt IUI, o kol nesužinojau kad viskas tikrai gerai, tol sakiau nedarysiu jų daugiau.
Ir ką gi, ji teisi buvo, aš sveikutėlė, nei endo, nei nieko nieko. Viskas perfect (ohh...
suprantat mane..) Sakė atsipalaiduot, negalvot ir tt... hrrr...
Šiaip turėjo daryti dar ir histero, bet sakė, jei kiaušintakiai pratekami bus, tai nedarys, ir nedarė.
Jūsų atveju, gal verta pasiklausti ir kitų gydytojų nuomonės, tuo labiau, jei indikacijų buvo anksčiau.
Kitas dalykas - aš prieš darydma operaciją labai domėjausi moterų iš pažįstamų rato patirtimi, nes dideliam koletyve dirbu, tai ne mažai tokių yra. Ir tikrai žinau, kad viena iš mūsų darė lap. 2 kartus ir dar laukia 3 karto. Nes atsinaujinanti endo.