QUOTE(Gegužinė @ 2015 03 09, 10:14)
Labas, merginos. Kuo toliau skaitau temas apie lap. tuo man baisiau. Ypač baisu komplikacijų.
Mano atvejis toks, kad auginam trimetę dukrą, su kuria pastojau antrą ciklą be jokių problemų ir minčių. Dabar jau 1,7 metų bandom nesėkmingai, mano O vyksta, vyrui bedeliu su turtu yra man siektiek su prg. Jau isbandem 3 stimuliacijas, 2 IUI. Bet pries einant toliau su IUI ar kitais variantais noriu pasitikrint, gal visgi reikia kazka manyje "sureguliuot" labiau. Gydytojai del mano pirmojo noramalaus nestumo nesiule ir dare prielaida, kad viskas pratekama ir siaip jokiu indikaciju per echo nemato, kad reiktu lapo. Bet taip norisi jau rezultatu.
Dar vienas man didelis klaustukas - baisumas, kad turiu tulzies akmeni, kuris vis neramus kartsnuo karto. Baisu, kad kai pilva ispus per tyrima, neprasidetu dar ten kokios komplikacijos
Sveika, Geguzine, kaip suprantu jums reiketu daryti diagnostine LP. Jos metu patikrina viska is vidaus priesingai nei darant GN. Mano atveju leido rinktis daryti GN ar diagnostine LP, nes jau kaip ir visi zinomi tyrimai buvo padaryti. Kadangi darant GN yra didesne tikimybe kazka ne taip interpretuoti ar kazka praziureti, todel as rinkausi LP ir nei kiek savo sprendimu nesigailiu, nes nors ir nepadejo
ir pries tai jokiu pozymiu nei skausmu nebuvo, taciau man rado 2 stadijos endo, kadangi tiek pirma tiek antra stradijos yra pradines, tai kaip man aiskino, medikamentinis gydymas neskirtas, taciau zidiniai buvo sunaikinti LP metu, o tai daugeliui padidina pastojimo galimybe. Beto bent jau zinau kad abu kanalai yra pratekami ir visa kita yra tikrai tvarkoje
O operacija praejo labai sklandziai ir jei reiktu tikrai be jokio vargo sutikciau dar karta tai pakartoti , jei tai tik padetu
Deja mano atveju vis dar nera aiskios priezasties kodel vaikelis nenori ateiti i mano gyvenima
Nesakau,kad butinai reikia daryti LP,tai jusu apsisprendimas. Aisku jeigu tikrai labai jau bijote operacijos ( nors tikrai neskauda uzmiegi, o kai atsikeli jau viskas buna padaryta
) galite pirma daryti GN ir LP rinktis tik tada jeigu kazkas bus neaisku is nuotraukos. Sekmes renkantis ir greitai sulaukti geros naujienos