Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Tizide @ 2015 02 23, 21:22)
o jus kiek laiko bandote pastoti?
ir ar lankotes vaisingumo klinikoje ar poliklinikoje?
pastebejau kad poliklinikose ginekologes labai delsia.., pati per planavomo laikotarpi pakeiciau 2, nes tikejausi kazkokiu veiksmu. Turejau dvi stimuliacijas, bet sake kad efektas dazniausiai ne stimuliuojama stikla o veliau.
Bet man atsibodo laukti ir nukeliavau i vaisingumo klinika. ten visko isklausinejo ir pasiule vienintele iseiti - laparoskopija, ko as ir norejau. klinikoj ir siuntima israse, gydytoja rekomendavo ( kelis. variantus) ir uz savaites jau gulejau ligoninej.
po lp menesiniu taip ir nebesulaukiau smile.gif
visoms rekomenduoju nedelsti...
pati lp dariausi po beveik 2 metu bandymo. tikrai tiek nebedelsciau

Lankausi aš savo klinikoje pas ginekologę. Ji tikrai gera ir specializuojasi būtent nevaisingumo srityje. Mes bandome metus laiko. Aišku, dar sąlyginai nedaug, bet ir mums jau nebe po 25 m. smile.gif Be to, ir problema tarsi atrasta - panašu, kad nevyksta ovuliacija, todėl ji pradėta stimuliuoti. Dabar jau lyg ir vyksta, o rezultato vistiek jokio sad.gif Nebenoriu ir aš delsti, nes kuo toliau, tuo labiau šiuo klausimu atsipalaiduot nebeišeina... O Jūs Kaune lankėtes vaisingumo klinikoje?
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi dėl LP
Esu labai dėkinga savo ginekologei Jolitai Banevičienei, kad po 8 mėnesių nepastojimo ji padarė visus tyrimus. Tyrimai buvo normose. Tada ji pati patarė pasidaryti LP.

Šios operacijos dėka mano neveisingumo istorija truko 1,4 metų. Operacijos metu paiškėjo, kad mano kiaušintakiai užake ir pastoti natūraliu būdu galiu tik stebuklo sulaukus. Vienintelė galimybė pastoti yra IVF. Šiuo metu aš po IVF ir 10 sav. kaip laukiuosi.

Taigi viskas buvo aišku, diagnozė aiški, sprendimas taip pat.

Sutaupiau namažai pinigų nes nedariau IUI, nes su tokia liga pastoti galima tik IVF.

Procedūra tikrai neskausminga, po po jos viskas paaiškėja.
Atsakyti
Šiandien buvau pas gine, prirašė tyrimų prieš op. Ir paprašiau išrašyti dar ir histero blink.gif o jin nėra jokiu indigacijų ir t.t. o galiausiai sako aš nesikvailinsiu rašydama siuntima jei nieko nebus blink.gif Nežinau net ką bedaryti doh.gif užsirašiu 20d LP ir Histero tai skambinsiu sakysiu ai histeros nedarysim išbraukit? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 02 25, 13:34)
Šiandien buvau pas gine, prirašė tyrimų prieš op. Ir paprašiau išrašyti dar ir histero  blink.gif  o jin nėra jokiu indigacijų ir t.t. o galiausiai sako aš nesikvailinsiu rašydama siuntima jei nieko nebus  blink.gif  Nežinau net ką bedaryti  doh.gif  užsirašiu 20d LP ir Histero tai skambinsiu sakysiu ai histeros nedarysim išbraukit?  lotuliukas.gif

gal praskaičiau kažkur, bet o kodėl jum lp skiria? dėl nevaisingumo?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 25, 15:57)
gal praskaičiau kažkur, bet o kodėl jum lp skiria? dėl nevaisingumo?

Ir dėl to ir dėl įtaremos endo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 02 25, 20:50)
Ir dėl to ir dėl įtaremos endo  verysad.gif

O tai histeroskopijos del nevaisingumo neskiria? Butinai ligos kokios nori gydytoja? Nu idomi..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 25, 21:58)
O tai histeroskopijos del nevaisingumo neskiria? Butinai ligos kokios nori gydytoja? Nu idomi..

Aš jei ir sakiau taip nes gi nuėjau apskiskaičiusi blush2.gif o ji padarė ekoskopa ir typo nėra polipolų ir viskas nerašysiu ir nesikvailinsiu doh.gif Gal gydytoja kuris darys LP, reikia pakalbinti užsiminti, norėjau, bet nedavė siuntimo lotuliukas.gif Siaubas nervina ta mano ginė mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2015 02 23, 21:42)
Kuriame mieste vaisingumo klinikoje cia taip? as pries 4 metus turejau lp diagnoze 2 st. endometrioze, dabar vel jauciu skausmus, rudai teplioja, bet lp niekas nesiulo net ir prasant neduoda vel viskas nuo pradziu harmonai, vyras, gimdos nuotrauka ir t.t as nematau prasmes viska darytis ir pinigus laidyt, esu tikra jog lp man reikia, mama andometrioze turejo, pati visus simptomus jauciu, bet niekaip neprisisprasau g.gif  verysad.gif

Kaune, motina ir vaikas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2015 02 24, 22:33)
Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi dėl LP
Esu labai dėkinga savo ginekologei Jolitai Banevičienei, kad po 8 mėnesių nepastojimo ji padarė visus tyrimus. Tyrimai buvo normose. Tada ji pati patarė pasidaryti LP.

Šios operacijos dėka mano neveisingumo istorija truko 1,4 metų. Operacijos metu paiškėjo, kad mano kiaušintakiai užake ir pastoti natūraliu būdu galiu tik stebuklo sulaukus. Vienintelė galimybė pastoti yra IVF. Šiuo metu aš po IVF ir 10 sav. kaip laukiuosi.

Taigi viskas buvo aišku, diagnozė aiški, sprendimas taip pat.

Sutaupiau namažai pinigų nes nedariau IUI,  nes su tokia liga pastoti galima tik IVF.

Procedūra tikrai neskausminga, po po jos viskas paaiškėja.

O as butent is jos ir pabegau. Pas ja bandziau 1,5 metu, venge viska daryt, vis liepe laukt, negalvot ir pan. Galiausiai padare tyrimus, pasake kad ovuliacija nepilnaverte ir stimuliacija dare.
Deja, po to 2 gydytojai patvirtino kad mano tyrimai geri ir ovuliacija vyksta...ka ir pati pastebejau patyrinejus normas. Pabuvau bandymo triusiu.
Ir dar jin pastoviai praganydavo tai tyrimus, tau kortele, visada issiblaskius... Negalejau pasitiket ja daugiau;)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dar norėjau pasiteirauti tų kam buvo stimuliuojama ovuliacija ir daryta laparoskopija - ar turi kažkiek laiko praeiti po stimuliacijos, kad būtų galima daryti laparoskopiją ar ją galima daryti ir stimuliuojant arba iškart kitą mėnesį po stimuliacijos?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 03 02, 16:02)
Sveikos  4u.gif
Dar norėjau pasiteirauti tų kam buvo stimuliuojama ovuliacija ir daryta laparoskopija - ar turi kažkiek laiko praeiti po stimuliacijos, kad būtų galima daryti laparoskopiją ar ją galima daryti ir stimuliuojant arba iškart kitą mėnesį po stimuliacijos?

laparoskopija geriausia daryti pirmoje ciklo puseje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 03 02, 15:02)
Sveikos  4u.gif

Jei laparaskopijos metu darys kiausidziu drilinga, tai turi buti po stimuliacijos praeje bent du ciklai
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2015 03 02, 15:02)
Sveikos  4u.gif

Turi praeiti 3men. Po paskutines stimuliacijos.
Atsakyti