QUOTE(Tizide @ 2015 02 23, 21:22)
o jus kiek laiko bandote pastoti?
ir ar lankotes vaisingumo klinikoje ar poliklinikoje?
pastebejau kad poliklinikose ginekologes labai delsia.., pati per planavomo laikotarpi pakeiciau 2, nes tikejausi kazkokiu veiksmu. Turejau dvi stimuliacijas, bet sake kad efektas dazniausiai ne stimuliuojama stikla o veliau.
Bet man atsibodo laukti ir nukeliavau i vaisingumo klinika. ten visko isklausinejo ir pasiule vienintele iseiti - laparoskopija, ko as ir norejau. klinikoj ir siuntima israse, gydytoja rekomendavo ( kelis. variantus) ir uz savaites jau gulejau ligoninej.
po lp menesiniu taip ir nebesulaukiau
visoms rekomenduoju nedelsti...
pati lp dariausi po beveik 2 metu bandymo. tikrai tiek nebedelsciau
ir ar lankotes vaisingumo klinikoje ar poliklinikoje?
pastebejau kad poliklinikose ginekologes labai delsia.., pati per planavomo laikotarpi pakeiciau 2, nes tikejausi kazkokiu veiksmu. Turejau dvi stimuliacijas, bet sake kad efektas dazniausiai ne stimuliuojama stikla o veliau.
Bet man atsibodo laukti ir nukeliavau i vaisingumo klinika. ten visko isklausinejo ir pasiule vienintele iseiti - laparoskopija, ko as ir norejau. klinikoj ir siuntima israse, gydytoja rekomendavo ( kelis. variantus) ir uz savaites jau gulejau ligoninej.
po lp menesiniu taip ir nebesulaukiau
visoms rekomenduoju nedelsti...
pati lp dariausi po beveik 2 metu bandymo. tikrai tiek nebedelsciau
Lankausi aš savo klinikoje pas ginekologę. Ji tikrai gera ir specializuojasi būtent nevaisingumo srityje. Mes bandome metus laiko. Aišku, dar sąlyginai nedaug, bet ir mums jau nebe po 25 m. Be to, ir problema tarsi atrasta - panašu, kad nevyksta ovuliacija, todėl ji pradėta stimuliuoti. Dabar jau lyg ir vyksta, o rezultato vistiek jokio Nebenoriu ir aš delsti, nes kuo toliau, tuo labiau šiuo klausimu atsipalaiduot nebeišeina... O Jūs Kaune lankėtes vaisingumo klinikoje?