Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(xernesta @ 2015 02 10, 23:12)
Sveikos,gal galite padėt, esu labai pasimeusi ir nežinau ar savo mieste darytis LP ar į Vln važiuoti. Sakykite ar be siuntimo galiu registruotis? Gal galite į až ar čia rekomenduoti kokį gydytoja ir kur jis dirba. Aišku, kad galėčau su siuntimu nemokamai  blush2.gif nes tuose reikaluose nieko nenusimanau...  Bet įdomu ar dar gaučiau vietą kovo gale  g.gif

Gali registruotis be siuntimo, tik kai klaus ar turi siuntima - sakyk taip, tik zinok diagnoze savo. Ir zinoma, turek ji paskui. Siulau gydytoja Meceju, dirba Antakalnio ligoninej, ginekologijos skyriaus vedejas, nzn ar kovui uzregistruos, bet gali pabandyt smile.gif
Atsakyti
4u.gif skaitinėju komentarus, kaikurie iš jų tikrai nekokie blink.gif o gal ką girdėjote apie Šilkūną smile.gif radau santariškių, bet nesuprantu ar jis atlieka LP lotuliukas.gif O tai registruojantis pačiai datą susigalvoti? Kiek žinau tai po mm žodžiu pirmoje ciklo pusėje? Jetus o kią diagnoze sakyti g.gif įtarema endo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 02 10, 23:43)
4u.gif skaitinėju komentarus, kaikurie iš jų tikrai nekokie  blink.gif  o gal ką girdėjote apie Šilkūną  smile.gif  radau santariškių, bet nesuprantu ar jis atlieka LP  lotuliukas.gif  O tai registruojantis pačiai datą susigalvoti? Kiek žinau tai po mm žodžiu pirmoje ciklo pusėje? Jetus o kią diagnoze sakyti  g.gif  įtarema endo?  g.gif

o ką Jūsų gydytoja sako? ar pati sugalvojote, kad reikia LP? Nes man tai gydytoja pasakė, kad paskambint į registratūrą, pasakyt diagnozę ir užsirašyt, nes siuntimą išrašys vėliau, kadangi jis galioja tik mėnesį, ant jo tyrimai turi būt visi ir pan. O dėl datos tai taip, pasiskaičiuokit kada bus mėnesinės, lp daro 5-10 ciklo dieną, jeigu nėra ekstrinės situacijos, kitomis ciklo dienomis šiaip neturėtų daryti. tai va prie tų datų ir derinkit. tik paskaičiuokit kelis ciklus į priekį, nes pirmam ciklui gali ir neužrašyti, juolab, jei norite pas konkretų gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 02 11, 10:35)

Gydytoja, sako reiktu daryti GN bet jei viskas ok, tuomet LP. Tai geriau iskarto LP, juo labiau skausmingas apskritai visas ciklas netik pries mm plius tepliojimai pries ir po.
Atsakyti
Mergaitės gal galite dar kokį daktarą rekomduoti? g.gif Nes Mečėjus užimtas visam kovui verysad.gif Ar santeriškėse ar antakalnį.? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti kokiu telefonu registruoja pas Mečėju?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2015 02 11, 12:13)
Gal galite parašyti kokiu telefonu registruoja pas Mečėju?

Dienos chirurgijos REGISTRATŪRA (8 5) 234 20 58
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 11 vasario 2015 - 10:16
QUOTE(xernesta @ 2015 02 11, 09:52)
Mergaitės gal galite dar kokį daktarą rekomduoti?  g.gif  Nes Mečėjus užimtas visam kovui  verysad.gif Ar santeriškėse ar antakalnį.?  bigsmile.gif

Greitosios pagalbos ligoninė, Lenkutytė
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 02 11, 09:52)
Mergaitės gal galite dar kokį daktarą rekomduoti?  g.gif  Nes Mečėjus užimtas visam kovui  verysad.gif Ar santeriškėse ar antakalnį.?  bigsmile.gif

Antakalnio klinikose E. Baužytė arba E. Streižienė. Pirmoji darė LP man, o antroji mamą operavus.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 02 11, 10:52)

Man asmeniškai Mečėjus darė tik konizaciją, gydytoja rekomendavo tik jį, nes esu negimdžius ir reikėjo kruopštaus darbo. LP sakė gali padaryt bet kas, nes nereikia nei cistų šalint nei nieko, o patikrint kiaušintakių praeinamumą, jei reikia, pridegint sąaugas, gali kiekvienas, čia nereikia stebuklingų rankų. jeigu būtų buvę vietų pas Mečėjų, žinoma, būčiau ėjus pas jį, bet kadangi nebuvo, dar porą mėnesių laukti nenorėjau, tai tiesiog užsirašiau ir paskyrė jau pati ligoninė gydytoją. Operavo Šimkevičiūtė ir Pažėra, kol kas viskas gerai, bet kaip iš tikro viskas, parodys laikas, jeigu pastosiu, man tai bus geriausi gydytojai pasauly.

prieš tris metus man LP darė Lazdynų ligoninėj Pukėnienė, pasakiška gydytoja, bet, man atrodo, nebedirba gal jau..
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 02 11, 13:00)
Greitosios pagalbos ligoninė, Lenkutytė

sunkiai čia gaudausi ji dirba Vilniaus miesto klinikinė ligoninė ar Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė g.gif nevietinė tai nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 02 11, 12:42)
sunkiai čia gaudausi ji dirba Vilniaus miesto klinikinė ligoninė ar Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė  g.gif  nevietinė tai nežinau  lotuliukas.gif

va čia smile.gif http://www.rvul.lt/l...ogijos-skyrius/
Atsakyti