QUOTE(nefifi @ 2015 02 08, 14:53)
pasipasakok, brum, kokia seka buvo, svetima patirtis visad praverčia. Kokią diagnozę pripaišė?
Kad ir kaip atrodys kvaila, bet aš manau, kad po op. išgirsiu "sveika"
na, paguldė apie 7val. ryte, 10val. jau ėjau į operacinę. prieš tai buvo anesteziologė pašnekėt ir kažkokia daktarės pavaduotoja, kuri visko išsiklausinėjo. kyšių aš neduodu, todėl nieko nedaviau ir šį kartą
prieš einant į operacinę nusirengi viską, tik duoda tokius baisius nuskurusius naktinukus
operacinėj paguldo, sujungia viską ir greit užmiegi
operacija truko kažkur iki valandos, dar po jos pragulėjau valandą šalia operacinės. paskui parveža į palatą. skausmo nejutau, tik šiaip toks pilvas sunkus. judėt nelb norisi. nors man sakė vartytis ir bandyt stotis, aš tik vakare sugebėjau normaliai pavaikščiot. na, aš tikrai nebūčiau norėjusi, kada mane tą pačią dieną išrašytų
aš nelb pernešu narkozės, tai kiek išgėriau vandens, tiek išvėmiau. be to, per operaciją prileidžia į pilvo ertmę kažkokių dujų, kurios po operacijos turi išsivaikščiot per visus kūno audinius. tai va nuo jų labiausiai man ir skaudėjo. skauda pečius ir šiek tiek žemiau nei krūtinė. na, skausmas toks lyg sumušta būtum
vienu žo, po operacijos tą visą dieną pragulėjau lovoj. kitą dieną išrašė. dar kokias dvi dienas skaudėjo nuo tų dujų ir šiaip per daug jėgų ką daryti nebuvo.
o operacijos rezultatai ne kokie, nes viena kiaušidė nepratekama. kita tokia pusiau. nesitikėjau, kad bus taip blogai..