Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(tyli_audra @ 2015 02 03, 15:48)
man irgi jokių klizmų nedarė. Nuo vakaro (maždaug 19 val.) nevalgiau,o ryte ir negėriau. Matyt, kiekvienoj ligoninėj sava tvarka

Aš taip pat dariau - vakare lengvai užkandau ir viskas. Operacija atlikta kitos dienos 11 val. (berods). Ir jokių blogumų dėl to, kad buvau negėrusi kažkokių vaistų ar nesidariusi klizmų, nebuvo.
Atsakyti
Mielai ir aš nesiklizmuočiau, geriau visą dieną prieš tai gerčiau tik vandenį, bet turbūt niekas manęs neklausys ir darys taip, kaip "numatyta"...
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 02 03, 16:08)
Mielai ir aš nesiklizmuočiau, geriau visą dieną prieš tai gerčiau tik vandenį, bet turbūt niekas manęs neklausys ir darys taip, kaip "numatyta"...

o kur jums operaciją darys?

aš ryt gulu į greitosios pagalbos ligoninę. gal kas kartu?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 02 03, 18:08)

Pasakyk,kad namie išsiklizmavai:-)nuo streso natūraliai žarnynas išsivalys:-)
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2015 02 03, 17:12)
Pasakyk,kad namie išsiklizmavai:-)nuo streso natūraliai žarnynas išsivalys:-)

Ai, pasikalbėsiu su sesutėm - kaip jau nuspręs, taip ir darysiu. Šįvakar guluos, kraunuos šmutkes, rytoj op. Nežinau, neturiu jokių baimių (būt gerai, kad į veną pataikytų ne iš 3 karto biggrin.gif)- ar į gera- neaišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 02 08, 14:17)
Ai, pasikalbėsiu su sesutėm - kaip jau nuspręs, taip ir darysiu. Šįvakar guluos, kraunuos šmutkes, rytoj op. Nežinau, neturiu jokių baimių (būt gerai, kad į veną pataikytų ne iš 3 karto biggrin.gif)- ar į gera- neaišku biggrin.gif

sėkmės smile.gif aš jau po operacijos. nebuvo baisu, ale vis tiek nemalonu.. visgi ne operacija blogiausia, o ką išgirsti po jos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 02 08, 14:36)
sėkmės smile.gif aš jau po operacijos. nebuvo baisu, ale vis tiek nemalonu.. visgi ne operacija blogiausia, o ką išgirsti po jos sad.gif

pasipasakok, brum, kokia seka buvo, svetima patirtis visad praverčia. Kokią diagnozę pripaišė?

Kad ir kaip atrodys kvaila, bet aš manau, kad po op. išgirsiu "sveika" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 02 08, 14:53)
pasipasakok, brum, kokia seka buvo, svetima patirtis visad praverčia. Kokią diagnozę pripaišė?

Kad ir kaip atrodys kvaila, bet aš manau, kad po op. išgirsiu "sveika" biggrin.gif

na, paguldė apie 7val. ryte, 10val. jau ėjau į operacinę. prieš tai buvo anesteziologė pašnekėt ir kažkokia daktarės pavaduotoja, kuri visko išsiklausinėjo. kyšių aš neduodu, todėl nieko nedaviau ir šį kartą smile.gif prieš einant į operacinę nusirengi viską, tik duoda tokius baisius nuskurusius naktinukus smile.gif operacinėj paguldo, sujungia viską ir greit užmiegi smile.gif operacija truko kažkur iki valandos, dar po jos pragulėjau valandą šalia operacinės. paskui parveža į palatą. skausmo nejutau, tik šiaip toks pilvas sunkus. judėt nelb norisi. nors man sakė vartytis ir bandyt stotis, aš tik vakare sugebėjau normaliai pavaikščiot. na, aš tikrai nebūčiau norėjusi, kada mane tą pačią dieną išrašytų smile.gif aš nelb pernešu narkozės, tai kiek išgėriau vandens, tiek išvėmiau. be to, per operaciją prileidžia į pilvo ertmę kažkokių dujų, kurios po operacijos turi išsivaikščiot per visus kūno audinius. tai va nuo jų labiausiai man ir skaudėjo. skauda pečius ir šiek tiek žemiau nei krūtinė. na, skausmas toks lyg sumušta būtum biggrin.gif vienu žo, po operacijos tą visą dieną pragulėjau lovoj. kitą dieną išrašė. dar kokias dvi dienas skaudėjo nuo tų dujų ir šiaip per daug jėgų ką daryti nebuvo.

o operacijos rezultatai ne kokie, nes viena kiaušidė nepratekama. kita tokia pusiau. nesitikėjau, kad bus taip blogai.. verysad.gif
Atsakyti
Aš jau po lp+histero.Kaip ir sakiau- sveika biggrin.gif tik op metu susidarė kraujosruva po pilvaplėve,tai db esu ant stebėjimo.Paleis turbūt tik 5dienį,nes nors ir neblogai jaučiuos,bet apie išėjimą nėr kalbos.tempia bambos skylutę ir dešiniosios kiaušidės.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 02 10, 08:50)
Aš jau po lp+histero.Kaip ir sakiau- sveika biggrin.gif tik op metu susidarė kraujosruva po pilvaplėve,tai db esu ant stebėjimo.Paleis turbūt tik 5dienį,nes nors ir neblogai jaučiuos,bet apie išėjimą nėr kalbos.tempia bambos skylutę ir dešiniosios kiaušidės.

sveikinu su gerais rezultatais smile.gif va tik dėl gulėjimo ligoninėj ne kas.
Atsakyti
QUOTE(Dalia23 @ 2015 01 18, 11:29)
Tačiau BAK viskas tuo metu kainavo 600 LT + gauni atskirą palatą, teliką, ir kas svarbiausio personalo šokinėjimą aplink tave. Tai manau tikrai neverta vargti ir prisidėti prie korupcijos smile.gif.

Taip kainos čia buvo tuo metu.

Dabar BAK-e turint socialinį draudimą kaina yra 348 Eur
Gal galite rekomenduotumėt gyd. pas kurį darytis laparoskopiją BAK-e?
Atsakyti
Sveikos,gal galite padėt, esu labai pasimeusi ir nežinau ar savo mieste darytis LP ar į Vln važiuoti. Sakykite ar be siuntimo galiu registruotis? Gal galite į až ar čia rekomenduoti kokį gydytoja ir kur jis dirba. Aišku, kad galėčau su siuntimu nemokamai blush2.gif nes tuose reikaluose nieko nenusimanau... Bet įdomu ar dar gaučiau vietą kovo gale g.gif
Atsakyti