Laba, gal kas patarti gales ir pasidalins kur geriau atlikti gimdos nuotrauką Vilniuje, nes atskiros temos kaip ir nera, kiek žiūrėjau... Gal kas darėtės centro poliklinikoje?
O situacija tokia, kad pribrendo tas reikalas, nes reikia pradėti stimuliuoti, bet be nuotraukos daktaras nenori ir sako arba laparaskopija arba gimdos nuotrauką reikia rinktis, bet užtektu ir gimdos nuotraukos sakė iš pradžių...
Labas rytas,
Aš jau po. Gydytoja prieš operaciją paklausė kelinta ciklo diena, kai pasakiau, sako ar negali būti pastojusi, sakiau kad tikrai, nes mano ginekologė jau buvo perspejusi. Kiaušintakiai puikiausiai praeinami ir gražūs, tik endometriozė gana išvešėjus. Eisiu į kitą temą
Tik dar trumpai apie tvarką Olandijoje. Atvykau ryte 8.30, išvežė į priešoperacinę 10.30, operacinėj buvau 10.45, atsibudau 12.10 pooperacinėj. Gydytoja atėjo 15.00, ir 16.00 jau buvau namie Pilvo srity neskauda (bet geriu vaistus nuo skausmo) bet va pečiai, šiąnakt vis varčiausi, nes niekaip neradau patogiai įsitaisyt, kad neskaudėtų. Širyt dar skauda, gal iš savo patirties žinote, kiek ilgai skaudena, kol tos dujos išsivaikščioja?
Be to, kokie čia visi malonūs, nuo valytojo iki gydytojų, nereikia galvoti kam ką kada paduot Yra požiūris, kaip į pacientą-klientą.
Aš jau po. Gydytoja prieš operaciją paklausė kelinta ciklo diena, kai pasakiau, sako ar negali būti pastojusi, sakiau kad tikrai, nes mano ginekologė jau buvo perspejusi. Kiaušintakiai puikiausiai praeinami ir gražūs, tik endometriozė gana išvešėjus. Eisiu į kitą temą
Tik dar trumpai apie tvarką Olandijoje. Atvykau ryte 8.30, išvežė į priešoperacinę 10.30, operacinėj buvau 10.45, atsibudau 12.10 pooperacinėj. Gydytoja atėjo 15.00, ir 16.00 jau buvau namie Pilvo srity neskauda (bet geriu vaistus nuo skausmo) bet va pečiai, šiąnakt vis varčiausi, nes niekaip neradau patogiai įsitaisyt, kad neskaudėtų. Širyt dar skauda, gal iš savo patirties žinote, kiek ilgai skaudena, kol tos dujos išsivaikščioja?
Be to, kokie čia visi malonūs, nuo valytojo iki gydytojų, nereikia galvoti kam ką kada paduot Yra požiūris, kaip į pacientą-klientą.
QUOTE(rimgaude @ 2015 01 23, 11:53)
Labas rytas,
Man porą dienų skaudėjo.
Vis mankštelę padaryadavau, pasukinėdavau rankas, pečius, atrodydavo kad lyg ir geriau.
Bet man gulint neskaudėdavo, kaiptik kai vaikščiodavau tik
sveikos, šiandien buvau pas Lina Lenkutytę-Matkevičienę Greitosios pagalbos ligoninėj. Prisiskaičiau komentarų, kad ji pikta, tai šiek tiek bijojau Bet va man tai ji labai maloni buvo, net buvau suabejojus, ar pas tą atėjau
Taigi, kitą savaitę darys laparoskopiją. Tikiuosi, kad nieko blogo neras, bet šiaip noriu, kad kažką rastų, ką galėtų sutvarkyt, kad po to sutvarkymo reikalai pajudėtų..
Taigi, kitą savaitę darys laparoskopiją. Tikiuosi, kad nieko blogo neras, bet šiaip noriu, kad kažką rastų, ką galėtų sutvarkyt, kad po to sutvarkymo reikalai pajudėtų..
Po savaitės darys LP+Histeroskopija. Pati paprašiau, nors VK gyd. kaip ir nematė reikalo, visą "kaltę" verčia vyruo turtui. Tai įdomu, ar kuri darėtės LP savo noru, rado ką nors netikėto? Nes ginekologiškai pas mane viskas vyksta tvarkingai, ciklas plius minus kelios dienos reguliarus (tik trumpa II fazė), neaiškių kraujavimų neturiu, tik skausmingas mmm. Nežinau, kiek teisingas mano sprendimas, bet bent iš savo pusės būsiu viską pasidarius...
Teisingas Žinosi teisybę, kas pas Tave viduj darosi.
Aš pvz. po GN pridariau krūvą stimuliacijų ir IUI, o po LP paaiškėjo, kad viską darėm atvirkščiai - per GN supainiojo gerą-negerą kiaušintakį.
Aš pvz. po GN pridariau krūvą stimuliacijų ir IUI, o po LP paaiškėjo, kad viską darėm atvirkščiai - per GN supainiojo gerą-negerą kiaušintakį.
QUOTE(Pelargonija @ 2015 02 03, 10:45)
Teisingas Žinosi teisybę, kas pas Tave viduj darosi.
Aš po GN gvau diagnozę - kiaušintakiai ne idealiai, bet pratekami, tad kažkokių spec. pasiūlymų iš gyd. nesulaukiau, ir toliau bandėm natūraliai, paskui 2 IUI... ir tada pasiryžau LP.
QUOTE(nefifi @ 2015 02 03, 10:06)
Po savaitės darys LP+Histeroskopija. Pati paprašiau, nors VK gyd. kaip ir nematė reikalo, visą "kaltę" verčia vyruo turtui. Tai įdomu, ar kuri darėtės LP savo noru, rado ką nors netikėto? Nes ginekologiškai pas mane viskas vyksta tvarkingai, ciklas plius minus kelios dienos reguliarus (tik trumpa II fazė), neaiškių kraujavimų neturiu, tik skausmingas mmm. Nežinau, kiek teisingas mano sprendimas, bet bent iš savo pusės būsiu viską pasidarius...
Teisingas, teisingas
Man VK buvo taip pat kaip Pelargonijai. Ir nors is gimdos nuotraukos matesi hidrosalpingas nuejus pas kita gydytoja, niekas man VK nesiule nieko daryt.. tik is SM nariu suzinojau, kad tai kenkia ir gali buti priezastis nepavykusiu IUI bandymu (gal 6 ar 7). Na bet paaiskejo, kad nepavykusi priezastis turbut buvo ne tik hidrosalpingas, bet ir sumaisyti kiausintakiai Vat tas tai man buvo tikrai netiketas radinys
QUOTE(nefifi @ 2015 02 03, 12:21)
Dar klausimėlis - man telefonu seselė paaiškino procedūros eigą, bet nustebino "iš vakaro jums atliks klizmutę ir dar vieną ryte", tai nepatiko kalba "trečiajam asmeny" Taigi aš ir pati sugebu pasiklizmuot su kokiu mikrolax'u, ar būtina, kad jie patys darytų?
A man tai jokių vaistų neišrašė. Sakė, tik nevalgyt vakare.