QUOTE(Colomba @ 2016 09 17, 00:28)
Jeigu cukrus kyla pastoviai, insulinas paprastai leidžiamas. Nepasakyčiau, kad labai daug kainuoja. Daugiau kainavo man juostelės cukraus kiekiui matuoti.
Maistą turbūt sakė, kad geriau duoti mažomis vienodimis porcijomis, bet reguliariai per dieną, jeigu tai yra įmanoma. Nesu linkusi pasikliauti tik homeopatija. Mano nuomone, geriausia derinti medikamentinį gydymą su homeopatija.
Pastebėkit ar ir kitomis dienomis kils gliukozė. Kartais po insulino vartojimo cukraus kiekis kažkuriam laikotarpiui pasidaro normalus. Teko susidurti su keliais tokiais atvejais.
Maistą turbūt sakė, kad geriau duoti mažomis vienodimis porcijomis, bet reguliariai per dieną, jeigu tai yra įmanoma. Nesu linkusi pasikliauti tik homeopatija. Mano nuomone, geriausia derinti medikamentinį gydymą su homeopatija.
Pastebėkit ar ir kitomis dienomis kils gliukozė. Kartais po insulino vartojimo cukraus kiekis kažkuriam laikotarpiui pasidaro normalus. Teko susidurti su keliais tokiais atvejais.
Aciu uz atsakyma. Del maisto sake, kad tik po mazai, taip ir duodu, ir pats po mazai sueda. Turiu galimybe visa diena buti namuose, todel galiu kartu vaikscioti ir stebeti. Mes gydyma dar tik pradedam, antradieni vel kartos krauja ir bus matyt ar kyla gliukoze ar ne, tada spresim del tolesnio gydymo. Kol kas dar reik elektrolitus atstatyti su lasinem.
Tiesiog pati nelabai ka nusimanau ligose, o dar laukiuosi, veterinare bijo suteikt vilciu, nors dar ir nenuraso, tad truputi nervinuosi. Todel ieskau ir info, ir paguodos, ir supratimo.
Laikysiuos visu gydytojos nurodymu, nezadu eksperimentuot katino sveikata, praeita karta isplese ji is mirties, nes kepenu rodikliai buvo laaaaabai blogi (internete skaiciau kad su tokiais rodikliais neisgyvena), bet katinas gana greitai atsigavo. Tad kazkaip tikiuosi kad ir sisyki mum pavyks.