Mano dabar 15-os metų katei buvo atsiradę prieš kelis metus vėmimai labai dažni, grynai maistu, net nespėdavo apvirškint, suvalgo ir iškart ar kiek vėliau išvemia, bandėm daug: ir vaistai, ir vien specialūs gydomieji maistai virškinamajam traktui (tiek sausi, tiek konservai - tiesa, jų net nelabai norėdavo, nes jie bais sveikuoliškai neskanūs
), bet vėmimai tik dažnėjo. Pasveiko tik perėjus, tiksliau grįžus prie natūralios plėšrūno šėrimo sistemos - raw mitybos.
Nesakau, kad jums taip pat, nes pas mus buvo kiek kita situacija, nes taip šerta ji jau buvo gyvenime, tad tikriaus taip ir liko padidėjęs skrandžio rūgštingumas ir visiškai sauso virškint ir nebepersiorientavo.
Ilgą laiką buvo šerta raw, tada, atsižvelgiant į tai, kad valgo ne visus produktus ir ne visai taip, kaip reikia, buvau grįžus prie profesionalaus subalansuoto ėdalo, bet tie vėmaliojimai... Su veterinarės palaiminimu grįžau prie raw, nepaisant, kad ne viską valgo (tam parinkom baltyminę vitamininę pastą kartkartiniam primaitinimui, vis ieškau ir natūralių būdų, kaip papildyti jai mitybą tais produktais, kurių nevalgo, jei reik - ir malu, nors šiaip rekomenduojami dideli gabalai, bet čia mano individualus atvejis), na žodžiu, žaidžiu, terlionės tikrai daugiau, bet rezultatas yra. Kraujo tyrimai ir geri.
Tai tiesiog turėkit galvoje irgi kaip atsarginį variantą, tarkitės su veterinaru ir dėl to (tik ne visi jie yra pakankamai įsigilinę į raw mitybą, tai jei iš tų, kur nepalaiko, tai būkit nusiteikus ir skepticizmui, tuomet daugiau pati savarankiškai pasirinkit informacijos).