QUOTE(Tifa @ 2015 10 28, 11:49)
Aciu uz patarimus. Parasysiu veliau kaip sekesi.
Labas,
kaip tik užvakar esant man su mano katinu klinikoje, buvo leidžiami vaistai mažam sfinksui, kuris iš veislyno atkeliavo su nežymiu viduriavimu. Girdėjau, šeimininkė kažką minėjo apie dietos/maisto kaitaliojimą. Man tai buvo neaktualu, tiesiog girdėjau pokalbį ir mačiau kaip vetas padavė spec. maistą (sausiukus) kačiukui ir liepė savaitę ateiti suleisti antibiotikus. Paskui, jei nepadės, ieškos kažkokių vaistų (Lietuvoje jų nėra), kurie tikrai padeda nuo viduriavimo. Kaip supratau, tai nebe pirmas to sfinkso vizitas pas tą veta, tai gal ir buvo daromi tyrimai ir gydytojas žinojo nuo ko viduriavimas.
Aš jūsų vietoje (jei, sakote, nenorite pastoviai mokėti didelius pinigus ten pas save), parašyčiau el.laišką kažkokiai vetklinikai Vilniuje ir pasikonsultočiau ką daryti, kokius tyrimus vietoje katukui padaryti.
Pabandykite, per galvą niekas neduos.
Pvz, jei kas- skambinu konsultuotis, pasakoju simptomus, man atsako ką turėčiau daryti: važiuoti pas jus, stebėti namie,į ką atkreipti dėmesio ir t.t. Gydymo, žinoma, niekas neskiria, bet nors pasako kaip turėčiau elgtis. Patikimiausia vet. klinika MAN dėl dirbančių ten veterinarų yra 1. Žvėryno Kęstučio g. ir 2. VETA Kalvarijų g.
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия