mano atsiliepimai nekoki apie si darzeli, nes kadangi kiekviena vasara ji uždaro "remontui", o tai kur tada vaika dėti, jei neturi senelių.
vakarienę duoda 4 valandą, kai kituose 6 h., ir iki 5 turi pasiimti, galima i prailginta grupe vesti, bet labai jau būna nepatenkintos. tai vat.... problemos su pasiėmimu
apie aukletojas nieko blogo negaliu pasakyti , visokių buna, bet visokių ir reikia
mano dukra lanke tris metus,o kaimynu vaikiukai ir dabar lanko ,tikrai neblogas darzelis...savo dukra pasiimdavau ne anksciau kaip sesta ir jokiu priekaistu nebuvo
o kaip del vasaros?
prieš gerą mėnesį šiame darželyje lankiausi kaip studentė, dėstytoja vežė aprodyti, kaip dirba Rokutis pagal individualią programą, likau sužavėta, jei jis būtų Kauno centre bent jau, tai tikrai vesčiau ten savo dukrytę, bet kadangi jis Rokuose, o gyvenam Šilainiuose, tai neteks
ką galiu pasakyti, tai nėra tik pagal katalikų auklėjimą dirbantis darželis, pagrindinės kryptys, per kurias ugdomi vaikai yra katalikybė ir Lietuvos tradicijos, etnokultūra ir pan. esmė, kad vaikams yra diegiamas tikėjimas per tradicijas ir t.t., ten jau mažiukai mums pasakojo apie Rasos šventę nuo ko ji prasidėjo ir t.t., 5 metų vaikai žino apie tradicijas daugiau, nei mes, suaugę, ir žinoma, moka maldeles ir t.t. ir tai ne pagrindinė jų veikla, viską daro, kaip ir kituose draželiuose ir piešia, ir dainuoja ir t.t., tik akcentuojamas tikėjimas ir Lietuva
specifinis, tokio niekur nėra, o gaila...
skiriasi tuo, kad kituose darželiuose nėra mokoma vaikų lipdyti iš molio, pinti virvę, melstis ir t.t.t.t.t.t.t.
nu nesakau, Valdorfo darželis "Šaltinėlis" baršausko gatvėje irgi specifinis, ir ten vaikai mokomi velti veltinius, megzti be virbalų, lipdo molį ir t.t., bet ten vaikas yr apdarytas prezidentu ir aukščiausiu, todėl šitaip elgiasi ir namie - man viskas galima, ką noriu, tą darau, o kada vaiką okyti drausmės? paklusnumo? nu daugiau nesiplėsiu
ką galiu pasakyti, tai nėra tik pagal katalikų auklėjimą dirbantis darželis, pagrindinės kryptys, per kurias ugdomi vaikai yra katalikybė ir Lietuvos tradicijos, etnokultūra ir pan. esmė, kad vaikams yra diegiamas tikėjimas per tradicijas ir t.t., ten jau mažiukai mums pasakojo apie Rasos šventę nuo ko ji prasidėjo ir t.t., 5 metų vaikai žino apie tradicijas daugiau, nei mes, suaugę, ir žinoma, moka maldeles ir t.t. ir tai ne pagrindinė jų veikla, viską daro, kaip ir kituose draželiuose ir piešia, ir dainuoja ir t.t., tik akcentuojamas tikėjimas ir Lietuva
specifinis, tokio niekur nėra, o gaila...
QUOTE(lekstina @ 2006 09 07, 22:13)
Ar čia katalikiškas darželis? Jei taip, kuo jis skiriasi nuo kitų?
skiriasi tuo, kad kituose darželiuose nėra mokoma vaikų lipdyti iš molio, pinti virvę, melstis ir t.t.t.t.t.t.t.
nu nesakau, Valdorfo darželis "Šaltinėlis" baršausko gatvėje irgi specifinis, ir ten vaikai mokomi velti veltinius, megzti be virbalų, lipdo molį ir t.t., bet ten vaikas yr apdarytas prezidentu ir aukščiausiu, todėl šitaip elgiasi ir namie - man viskas galima, ką noriu, tą darau, o kada vaiką okyti drausmės? paklusnumo? nu daugiau nesiplėsiu
Sveikos, pati dirbau siame darzeli aukletoja, dabar auginu dukryte, po to vel zadu grizti i darba. Klauskit kas domina papasakosiu placiau
Negaliu buti nesaliska, kadangi jame dirbu, bet esu buvusi daugelyje Kauno darzeliu, "Rokutis" puikus darzelis mazyliams. Pati vesiu i lopselio grupe jau greitai. Aukletojos, kaip ir visur visokiu yra, bet siais laikais galima rinktis, musu direktore, jei tik yra galimybe, noriai vykdo tevu pageidavimus
Darbo laikas patogus, maitinimas puikus, idomi veikla ir aplinka, viskas ko jusu mazyliams reikia
Cia ne reklama, cia asmeniska mano nuomone
Negaliu buti nesaliska, kadangi jame dirbu, bet esu buvusi daugelyje Kauno darzeliu, "Rokutis" puikus darzelis mazyliams. Pati vesiu i lopselio grupe jau greitai. Aukletojos, kaip ir visur visokiu yra, bet siais laikais galima rinktis, musu direktore, jei tik yra galimybe, noriai vykdo tevu pageidavimus
Darbo laikas patogus, maitinimas puikus, idomi veikla ir aplinka, viskas ko jusu mazyliams reikia
QUOTE(rutene @ 2007 03 07, 12:26)
Sveikos, pati dirbau siame darzeli aukletoja, dabar auginu dukryte, po to vel zadu grizti i darba. Klauskit kas domina papasakosiu placiau
planuoju savo mergaitę ten vesti. pas kokią auklėtoją rekomenduotumėt? mano draugė ten buvo stebėti veiklos, tai jai labai patiko aplinka, darbo metodai, tik va norėčiau, kad su auklėtoja pasisektų
QUOTE(cara @ 2007 04 11, 14:42)
planuoju savo mergaitę ten vesti. pas kokią auklėtoją rekomenduotumėt? mano draugė ten buvo stebėti veiklos, tai jai labai patiko aplinka, darbo metodai, tik va norėčiau, kad su auklėtoja pasisektų
Nenoreciau rekomenduoti nei iskirti kurios nors aukletojos, tai butu neetiska Man jos visos koleges Siaip vistiek vaikuti nukreips daugiau ar maziau pagal amziu skirta grupe. As pati aukletojos tikrai nesirinksiu, pirmiausiai reikia pabandyti, o ne is anksto susidaryti nuomone is kalbu. Vienoms patinka viena, kitoms kita, vieniems svarbu vaikucio prieziura, kiti akcentuoja ugdyma, lavinima. Juk daug vaiku eina i ta pacia grupe, taciau vienam vaikui aukletoja patinka, kitam ne, arba atvirksciai, vieniem tevams gera, o kiti peikia. Todel ir negaleciau rekomenduoti nei vienos Pabandyk ir nenusivilsi, jei kils kokiu problemu tada ir spresi ka reikia daryti Sekmes, galbut susitiksim
aciu, rutene gal ir susitiksim
QUOTE(cara @ 2007 04 12, 10:49)
aciu, rutene gal ir susitiksim
Nera uz ka, tikiuosi nesupykai, kad jokios aukletojos neisskyriau Lauksim visu norinciu vaikuciu
o vasarom vis dar vyksta remontai?
QUOTE(Imute @ 2007 04 13, 21:34)
Gaila bet tikrai vyksta. Ir taip kiekvieną vasarą. Leidžiu savo vyresnėlį jau 3 metai į šį darželį, o nuo rudens ir mažajį užrašius į lopšelio grupę. Nu būdavo ten visko, bet šiaip nėr jau tas darželis prastas, yra nemažai papildomų užsiėmimų (lipdymas iš molio, dainavimai, "Jėzaus mokyklėlė"), eina sportuoti į salę porą kartų per savaitę, šoka, dainuoja. Dar pernai ateidavo kineziterapeutė porą kartų per savaitė specialių mankštelių pravesdavo (reikdavo primokėti). Nu veiklos tikrai vaikams yra.
Rutene, o kurioj tu grupėj dirbai?