Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

Mano simptomai :

* Isivaizduojamas galvos judejima (niekas nejuda pati issimastau) . Cia praeina.
*Sustingimas (atrodo as bet ne as, nejauciu saves kartais
*Nuotaikos nebuvimas, dziaugsmo nebegalejimas pajutimo
*Uzeina svaigimai galvos, bijau nukristi
*Padaznejas pulsas ir sirdis tabaluoja
*Kartais regos sutrikimai, matymas per ruka, skraido juoduliukai
*Kartais sunku ikvepti, atrodo nebeivepiu oro , nebemoku
*Tirpsta ranka
*Nemiga
*Nerimas (bijau butu viena namuose, nes gyvenu viena, nezinau ko bijau tiesiog baime atsirdado)
*Kartais uzeina, kad nebemoku seiliu nuryti
*Didelis noras pasveikti drinks_cheers.gif
Papildyta:
*Uzia ausyse
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 08 19, 20:32)
sveikos 4u.gif visos temos neskaiciau,bet manau reikes g.gif
paskutinius postus perskaiciau ir pakraupau,negi ligu jieskau ne pas tuos gyd. visi simptomai atitinka,tik maniau,kad ausyse neuzia,o cia Jauniute girdi osima blink.gif
o jums netyre kaklo arteriju,MR nedare?man spalio men darys rezonansa jei nieko neras matyt reiks pas Jus kraustytis wub.gif

gali jau dabar kraustytis biggrin.gif Man dare MR ir kraujagysles kaklo tire. Viskas puiku, sake kraujagysles net vingiu jokiu neturi. Na o kakle druskos, bet cia matyt daugumai yra. O galva man pastoviai uzspausta buvo, kaip lyg kas uzverzes butu ir ausys uzgulusios tampa nei is sio nei is to. Dar man budavo tokie kaip uzsmaugimai, taip lyg uz gerkles kas stipriai suimtu, ausyse spengt pradeda, o tada po truputi atleidzia. Galvojau cia sirdis, bet dabar jau matyt tai VD ar PA ar tam nerimui reik nurasyt.

Stejjse man lygiai tie patys simptomai kaip ir tau, tik dar sirdis makaluojasi, ausis uzgula ir buna tie uzsmaugimai. Tada ausyse spengia, o akis uzjuoduoja. Dar man gumulas gerklej budavo, bet dabar kai jo nebebijau, tai jis ir nebesirodo pas mane biggrin.gif

Papildyta:
Selena, bet man ir Tavo simptomai visi buna biggrin.gif biggrin.gif
Ai man dar pradeda oro trukt parduotuvej eilej. Tai einu kai visai zmoniu nebuna, nes bijau nualpt.
Maja laikykis, viskas bus OK.
As tai tik panos pagalvoju, jei kokios normalios moterys is kitu temu mus paskaito, tai matyt galvoja, kad mes tikrai ku ku doh.gif
Atsakyti
bonita28 dziaugiuosi kad ne man vienai tokie simptomai bina biggrin.gif
Baisiausias turbut tai sustingimas ir saves nejautimas:)) As esu pozityvi zinau kad viskas praeis su laiku, reik su savimi dirbti, per sunkumus dazniausiai noriu begti ir AD sad.gif
Papildyta:
Man parduotuvej baisu pasidaro nuo prekiu gausos spalvu ir nuo zmoniu gausaos, bet po biski iveikiu baime, Vakar akropoli buvau tris kartus, pirma nebuvo baisu antra net batus nusipirkau, o trecia rankinuka biggrin.gif
ANtraji karta (ilgesnis) buvo buvo bepradedanti kaltis PA bet isejau laukan smile.gif Manau reikia nepasiduoti jai:)
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 08 19, 19:32)
o cia Jauniute girdi osima blink.gif

na nera taip baisiai, per metus, taip pora karteliu tik buvo, pageriau ciut plecianciu ir praejo(gal cia visai ir ne nuo VD buvo), planavau eiti tirtis, bet kad paskui praejo ir dingo, jei jau kas ten lb rimto butu tai istisai butu arba kartotusi, o db tik pora karteliu ir tai pora dienu, o va kas liecia cypima ausyse jis pas mane beveik dvidesimt metu ir cypia istisai, bet ausys visos istirtos, klausa kuo puikiausia, tai as kazkaip pamirstu, nekreipiu demesio ir tiek mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 19:38)

*Didelis noras pasveikti drinks_cheers.gif

Sitas labai labai labai patiko drinks_cheers.gif
Papildyta:
Bet, mergaites, kaip gerai, kad mes turim viena kita ane? group.gif isivaizduojat jeigu taip butume vienos, galvotume, kad baigiam isprotet, o cia issikalbam, suprantam, kad ne vienos esam, palaikom viena kita, issikalbam ir kazkaip iskart lengviau 4u.gif Jus net neisivaizduojat, bent jau man, kaip jus esat reikalingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 19, 20:59)

Bet, mergaites, kaip gerai, kad mes turim viena kita ane? group.gif isivaizduojat jeigu taip butume vienos, galvotume, kad baigiam isprotet, o cia issikalbam, suprantam, kad ne vienos esam, palaikom viena kita, issikalbam ir kazkaip iskart lengviau 4u.gif  Jus net neisivaizduojat, bent jau man, kaip jus esat reikalingos 4u.gif

tikrai taip, ir as dziaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 19, 17:36)
Merginos sugalvojau viena uzduotele pamastymui.. Paziuresim kiek panasiu simptomu turim.. Iswardinkim visos esamus, pbei buvusius simptomus, kad ir pacius keisciausius.. Ydomu bus paskaityk, o gal kazkurios irgi atras, ir dar labiau apsiramins nes ir kitos turi ta paty..
Pradesiu nuo sawes:
Praeitais metais:
Koju, ranku skausmas 
Galvos apdujimas, neswaigo, bet buvo sunki
Akiu skausmas, taip pat lyg per ruka
Skausmas krutineje
Ginekologiniai skausmai
Tirpimai, ranku, koju, galvos
Puse veido lb jauciau
Galvos skausmas keistas tik y viena puse kaip zaibu
Silpnumas

Siais metais:
Galvos svaigimas,
pykinimas
Skrandzio yvairaus skausmai
Gumulas gerklej
Galvos skausmas kartais
Su akim tas pats kaip ir praeitais metais
Silpnumai koju, ranku
Tirpimai koju, ranku
Skausmas koju, lyg kojos atsakytu
Ir dar lb keistas puses galvos tempimas, traukimas, lyg is vidaus kas temptu is vidaus oda..
Ir kartais toks keistas jausmas kazkas kune pasidaro, ir pradeda cypti ausy ir per kelias sekundes praeina

Pakolkas tiek, neabejoju kad simptomu dauges doh.gif

gerai cia sugalvojai, perskaiciau visus tavo simptomus ir labai daug sutapo biggrin.gif
Na gerai, isvardinsiu ir as:
Pries 3 metus:
Gumulas gerkleje;
Pykinimas;
Kvepavimo sutrikimai, baime uzdust;
Slapimo sutrikimai, labai daznai tekdavo i tualeta lakstyt biggrin.gif;
Migla akyse, nerealumo jausmas, sunki galva.
Siais metais:
Smegenu auglio baime (perskaiciau, kad kazkokia Rusijos dainininke susirgo biggrin.gif), pastovus galvos skausmas skirtingose pusese;
Pykinimas;
Ranku drebejimas, silpnumo jausmas;
Ginekologiniai skausmai(?) dar neaisku ar nuo to, taciau pastebejau, kad kuo daugiau galvoju, kad skauda, tuo stipriau skauda:D;
Kvepavimo sutrikimai (siais metais labai paumejo, ir paivairejo), jausmas, kad negali seiles nuryt, daznas noras giliai ikvepti, paskui nuo tokio dazno kvepavimo pradeda svaigt galva;
Baime apalpti;
Skrandzio ir zarnyno sutrikimai.

Papildyta:

Papildyta:

Ai man dar pradeda oro trukt parduotuvej eilej. Tai einu kai visai zmoniu nebuna, nes bijau nualpt.

Man su parduotuvem ta pati problema..
Vaikinas su tevais virtuveje remonta daro, labai daznai tenka su juo i Senukus lakstyt, ten kol suranda viska, ko reikia, belekaip bloga buna. Einu, einu, lyg ir viskas gerai, ir is niekur nieko dusti pradedu. Tada dar ir seiles negaliu nuryt, galva pradeda svaigt ir tenka i lauka begt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ibumiau, tai gali toliau ir nesitirt, 100 proc. sergi musu liga biggrin.gif
Siandien einu dar i viena uzsiemima kur lankiau. tada kai i Svedija isvaziavau praleidau viena svarbu uzsiemima kaip sau padet prasidedant PA. Kadangi leido atidirbt, tai siandien ir einu. Labai laukiu, nes man po tu uzsiemimu pageredavo kuriam laikui.
Siandien man galva vel uzspausta. Toks staigus skaumelis stiprus uzejo, galva sekundei apsvaigo ir praejo. Bet liko ausys uzgulusios. Oi kaip man tie vsis pojuciai nesamoningi nusibodo.
Kaip Jus mergaites jauciates?
Atsakyti
bet tikrai kiek panasumu pas visas, net graudu daros kiek ta paty merginos patiria.. blink.gif
o as snd.. galima sakyt neblogai.. bbet tik neblogai po betaserc kai pageriau 5 d. tai svaigimai ir pykinimai praejo.. truputy ramesnis db periodas man.. bet kazkaip galwa paskausta vis.. tai pergyvenu kas db su ta galwa.. nu zodziu.. pastovios bedos mano fronte biggrin.gif
laukiu ryt 17.30 warysiu pas sawo daktariuka, lb laukiu...... ax.gif
Atsakyti
Ibbimiauu,

o buvo praejee kuri laika simptomai kaip supratau ? Ir vel prasidejo ?

Savaime praejo ar kazka vartojai ???

Bonita 28, po to pasidalink ispudziais ir mum idomu kaip PA iveikt biggrin.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Ten man bus paskaita apie ELT (EFT) - emocinės laisvės technika (Emotional freedom technique)

http://www.epsicholo...isves-technika/
http://www.epsicholo...os-2/technikos/

Imetu nuorodas kur galima apie tai suzinoti. kaip raso, kad galima ir paciam ivaldyti ir puikiai sau padeti, bet aisku geriau kai pamoko. Va siandien nueisiu ir suzinosiu. Nes kai lankiau uzsiemimus, tai sake, kad sis yra svarbiausias is visu. kai praleidau labai liudejau, o siandiena atsigriebsiu.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 09:28)

Kaip Jus mergaites jauciates?

Na nezinau, parejes skrandis man, ir oro truksta, jegu nulis doh.gif

as dar pastebejau, kad visiskai nebegaliu toleruot karscio ar juo labiau tvankumos, jei taip pasidaro iskart visi simptomai atsiranda 4u.gif

is parduotuves esu ir as pora kartus begus visu greiciu, irgi pastebejau kai dideles eiles, tvankoka pasidaro, su vyru stovejom pamenu senukuos ir staiga pajutau, kad oro truksto, visiskai aptemo, lietis pradejo, nieko nesakiau vyrui, kai soviau lauk is ten, isbegau i lauka plona maikute, o buvo ziema ir iskart palengvejo doh.gif aisku tada pagalvojau, kad gal spaudimas nukrito, bet db kaip visos taip rasot tai turbut del VD doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 11:13)

Imetu nuorodas kur galima apie tai suzinoti. kaip raso, kad galima ir paciam ivaldyti ir puikiai sau padeti, bet aisku geriau kai pamoko. Va siandien nueisiu ir suzinosiu. Nes kai lankiau uzsiemimus, tai sake, kad sis yra svarbiausias is visu. kai praleidau labai liudejau, o siandiena atsigriebsiu.

ui bonita aciu bigsmile.gif man dabar kiekviena tokia literatura, atgaiva sielai, kaip vaistai 4u.gif
Atsakyti
as dar pastebejau, kad visiskai nebegaliu toleruot karscio ar juo labiau tvankumos, jei taip pasidaro iskart visi simptomai atsiranda

Jauniute man lygiai tas pats. Nesuprantu kas cia ivyko, nes gi anksciau budavo ir tvankiau ir nieko. O dabar ieinu i patalpa kur tvanku nei minute nepraeina, o man jau bloga. Cia turbut psichologiskai g.gif Sia vasara ypac, net i darbo kavine negaledavau eit, nes ten tvanku labai buvo.
Atsakyti