Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 15:39)
SedaCalm tabletės N20, ar jie nemigdo ?

as isgeriu per piet 12wal.. tai amnes jie kazkaip nemigdo... nors ten minima kad gerina miega.. bet manes jie neweikia.. smile.gif
Atsakyti
aš gėriau šiuotuos Triptan forte 150mg kapsulės N30
Mane migdo ir veikia blogai, pradedu sustingti biggrin.gif Matyt veikia kaip raminamieji, tada prasideda PA sad.gif
Atsakyti
o del triptan forte, negaliu nieko komentuoti, nes ju negriau niekada ax.gif
Atsakyti
o gal kurios kitos esat vartojusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 18, 17:23)
Du menesiai jau, gimdysiu kovo pabaigoje:) visom kitaip tas nestumas pasireiskia, snd jau net ir meldziuos, kitom draugem buwo kitaip,nei ju pykino nei veme, sau laimingos dziaugesi nestumu,man gal kazkas negerai..

Viskas Tau gerai, jei tavo draugem buvo vienaip, nereiskia, kad ir tau taip turi buti smile.gif
Turiu pazistama, kuri puse nestumo praleido ligonineje, prijungta prie laseliniu. Pykino ja visada ir nuo visko. Veme daugiau nei kvepavo. Ir nieko, pagimde grazia, sveika mergaite smile.gif
O mano mama, atvirksciai, jos nei karto ne pykino, visa laika tik i miega trauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 19, 15:38)
tai wa, todel ir keista man cia... g.gif jus visas bent PA kankina, o man nieko.. todel ir sunerimau.. schmoll.gif

na siaip PA ir man nebuna schmoll.gif mane tik surakina baisus baisus nerimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 16:13)
o gal kurios kitos  esat vartojusios? ax.gif

as triptan esu gerus, tai nezinau man nepadejo, gal jau per daug isivaziavus su savo busenom buvau, bet tuokart kazko ypatingo nejutau schmoll.gif
Atsakyti
ar nerimo ar panikos sutrikimas ar vegetacine disfunkcija vistiek gydoma lygiai taip pat: saviitaiga, raminamieji, AD, psichoterapija. Cia musu liga vadinasi taip: kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Ar Jus vadinsit nerimu, ar panika ar dar kaip nors, ju simptomai panasus ir gydymas lygiai toks. Jei viena jaucia vienoki skausma ar simptoma, kita kitoki, tai cia tik taip pasireiskia. Paziurekit mes visos bijom ligu, mums visoms svaigsta galva, silpna, bijom nualpt. Jau kiek vienodu simptomu. Tai, kad man uzgula ausis ir sirdis makaluojasi, o kita sustingsta, trecia jaucia gumula , tai cia tik kiti tos pacios ligos simptomai. Ju yra begale.
Atsakyti
Merginos sugalvojau viena uzduotele pamastymui.. Paziuresim kiek panasiu simptomu turim.. Iswardinkim visos esamus, pbei buvusius simptomus, kad ir pacius keisciausius.. Ydomu bus paskaityk, o gal kazkurios irgi atras, ir dar labiau apsiramins nes ir kitos turi ta paty..
Pradesiu nuo sawes:
Praeitais metais:
Koju, ranku skausmas
Galvos apdujimas, neswaigo, bet buvo sunki
Akiu skausmas, taip pat lyg per ruka
Skausmas krutineje
Ginekologiniai skausmai
Tirpimai, ranku, koju, galvos
Puse veido lb jauciau
Galvos skausmas keistas tik y viena puse kaip zaibu
Silpnumas

Siais metais:
Galvos svaigimas,
pykinimas
Skrandzio yvairaus skausmai
Gumulas gerklej
Galvos skausmas kartais
Su akim tas pats kaip ir praeitais metais
Silpnumai koju, ranku
Tirpimai koju, ranku
Skausmas koju, lyg kojos atsakytu
Ir dar lb keistas puses galvos tempimas, traukimas, lyg is vidaus kas temptu is vidaus oda..
Ir kartais toks keistas jausmas kazkas kune pasidaro, ir pradeda cypti ausy ir per kelias sekundes praeina

Pakolkas tiek, neabejoju kad simptomu dauges doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 19 rugpjūčio 2014 - 16:38
O as jau guliu ligoninej,siaubas tualetas vienas,bendras kolidoriaus gale, taj kur as spesiu nubegt?? As jau dbr namoo noriu..
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 19, 18:45)
O as jau guliu ligoninej,siaubas tualetas vienas,bendras kolidoriaus gale, taj kur as spesiu nubegt?? As jau dbr namoo noriu..

Tiu jau? Niu laikykis 4u.gif viskas bus gerai.. Padarys visus tyrimus ir paleis, ilgai manau tawes nelaikys blush2.gif atsigausi!!! Sawo noru atsigulei ar daktare liepe?? Kaip tawo vyras reaguoja? Turbut labai nervuojasi del tawes, nu bet laikykis, wiskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 19, 17:10)
ar nerimo ar panikos sutrikimas ar vegetacine disfunkcija vistiek gydoma lygiai taip pat: saviitaiga, raminamieji, AD, psichoterapija. Cia musu liga vadinasi taip: kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Ar Jus vadinsit nerimu, ar panika ar dar kaip nors, ju simptomai panasus ir gydymas lygiai toks. Jei viena jaucia vienoki skausma ar simptoma, kita kitoki, tai cia tik taip pasireiskia. Paziurekit mes visos bijom ligu, mums visoms svaigsta galva, silpna, bijom nualpt. Jau kiek vienodu simptomu. Tai, kad man uzgula ausis ir sirdis makaluojasi, o kita sustingsta, trecia jaucia gumula , tai cia tik kiti tos pacios ligos simptomai. Ju yra begale.

as dar kai paskaitau apie generalizuota nerimo sutrikima man is tikruju irgi daug kas atitinka doh.gif kita vertus ka cia dar ir mastyt, teisingai sakai bonita ar tas ar tas, vistiek taip pat gydoma, tai ner ka ir galvot ir sukt galva perdaug irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(maja23 @ 2014 08 19, 18:45)

prasyk kokio bliudo ir pati jausies daug ramiau, pastatys laseliniu, pagulesi sau, pamatysi kaip siek tiek atsigausi 4u.gif kad laikytum rankose pati nuostabiausia stebukla gyvenime verta sita pereiti 4u.gif mastyk kaip nuostabu ir kad del savo maziuko viska istversi, kad tik jam gerai butu, o tokie simptomai rodo, kad maziukas auga ir vystosi, tai nepakartojama wub.gif
Papildyta:
Steijse, man tai zinok atitinka visi tavo surasyti simptomai, tik man dar kartais burnoj pasireiskia toks stiprus kartumo pojutis, bet cia turbut nuo skrandzio ir kartai pradeda svokst ausy, na taip lyg vejas labai uztu doh.gif ai ir dar toks uzeinantis is koju verciantis nuovargis, jau antra diena is eiles jauciu, lyg buciau fizini sunku darba dirbus, o nieko neveikiau, siaubas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 19 rugpjūčio 2014 - 18:15
sveikos 4u.gif visos temos neskaiciau,bet manau reikes g.gif
paskutinius postus perskaiciau ir pakraupau,negi ligu jieskau ne pas tuos gyd. visi simptomai atitinka,tik maniau,kad ausyse neuzia,o cia Jauniute girdi osima blink.gif
o jums netyre kaklo arteriju,MR nedare?man spalio men darys rezonansa jei nieko neras matyt reiks pas Jus kraustytis wub.gif
Atsakyti