QUOTE(bonita28 @ 2014 08 19, 17:10)
ar nerimo ar panikos sutrikimas ar vegetacine disfunkcija vistiek gydoma lygiai taip pat: saviitaiga, raminamieji, AD, psichoterapija. Cia musu liga vadinasi taip: kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Ar Jus vadinsit nerimu, ar panika ar dar kaip nors, ju simptomai panasus ir gydymas lygiai toks. Jei viena jaucia vienoki skausma ar simptoma, kita kitoki, tai cia tik taip pasireiskia. Paziurekit mes visos bijom ligu, mums visoms svaigsta galva, silpna, bijom nualpt. Jau kiek vienodu simptomu. Tai, kad man uzgula ausis ir sirdis makaluojasi, o kita sustingsta, trecia jaucia gumula , tai cia tik kiti tos pacios ligos simptomai. Ju yra begale.
as dar kai paskaitau apie generalizuota nerimo sutrikima man is tikruju irgi daug kas atitinka

kita vertus ka cia dar ir mastyt, teisingai sakai bonita ar tas ar tas, vistiek taip pat gydoma, tai ner ka ir galvot ir sukt galva perdaug
Papildyta:
QUOTE(maja23 @ 2014 08 19, 18:45)
O as jau guliu ligoninej,siaubas tualetas vienas,bendras kolidoriaus gale, taj kur as spesiu nubegt?? As jau dbr namoo noriu..
prasyk kokio bliudo ir pati jausies daug ramiau, pastatys laseliniu, pagulesi sau, pamatysi kaip siek tiek atsigausi

kad laikytum rankose pati nuostabiausia stebukla gyvenime verta sita pereiti

mastyk kaip nuostabu ir kad del savo maziuko viska istversi, kad tik jam gerai butu, o tokie simptomai rodo, kad maziukas auga ir vystosi, tai nepakartojama
Papildyta:
Steijse, man tai zinok atitinka visi tavo surasyti simptomai, tik man dar kartais burnoj pasireiskia toks stiprus kartumo pojutis, bet cia turbut nuo skrandzio ir kartai pradeda svokst ausy, na taip lyg vejas labai uztu

ai ir dar toks uzeinantis is koju verciantis nuovargis, jau antra diena is eiles jauciu, lyg buciau fizini sunku darba dirbus, o nieko neveikiau, siaubas