Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

Du menesiai jau, gimdysiu kovo pabaigoje:) visom kitaip tas nestumas pasireiskia, snd jau net ir meldziuos, kitom draugem buwo kitaip,nei ju pykino nei veme, sau laimingos dziaugesi nestumu,man gal kazkas negerai..
Atsakyti
Ibbimiau 4u.gif aciu uz palaikyma blush2.gif
Jauniute nenori prisijungt prie musu albumelio, butu smagu susipazinti smile.gif
O majuk, jau nemazai laiko.. Nedaug liko dar 5men ir tu dekrete.. As kai kazko labai laukiu tai visad kalendoriuke dienas braukau iki tam tikros dienos kurios laukiu 4u.gif tai w tame ir beda, kad visoms yra skirtingai, visoms individualiai.. Nu gal tau po geru 3-4 saw taip pageres, kad sakysi panos, o as irgi dziaugiuos nestumu blush2.gif o tai mazuliukas irgi gims kaip ir as po zuvytes zenklu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 18, 18:23)
Du menesiai jau, gimdysiu kovo pabaigoje:) visom kitaip tas nestumas pasireiskia, snd jau net ir meldziuos, kitom draugem buwo kitaip,nei ju pykino nei veme, sau laimingos dziaugesi nestumu,man gal kazkas negerai..

maja zinau, kad taves nepaguos, bet mane iki 3 menesiu siaubingai pykino, vemiau, i maista paziuret negalejau, visi kvapai sukeldavo bloguma. Zinok as ligoninej dirbu, tai moteris atveza ir po laselinem laiko nestumo pradzioj, nes istisai vemia. Liko nedaug. po menesiuko savijauta pageres.
jauniute,bet kaip liga vienoda, o pasireiskia vis kitai. Man tai kartais irgi sunku ikvept. Bet labiusiai mane vargina tie sirdies permusimai, vartosi kaip nori. Va buvau su bendradarbem gimtadieni svest kavinej. Visos linksminasi, geria vyna, o as gurksniuka gurkstelejau ir jau i laikrodi dairausi. Galvoju na dabar gerai jauciuosi, bet gal tuoj uzeis blogumas. Tada vel mintis veju. Visos snekuciuojasi, o as mintis veju. Na ta busena tikrai vargina. Tiesiog negali atsipalaiduot kaip visi normalus zmones. Jauciu visos susitiktumem, tai giliai kvepuotumem ar pulsa matuotumem biggrin.gif Zodziu....
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 18, 10:51)
kazkur giliai pasamonej db ir as issigastu pastoti doh.gif nes juk ir man tas pats bus.. ir zinojimas kad vaistu negalima bus isgerti, dar labiau baugina doh.gif

va va, cia viena pagrindiniu mano baimiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 18, 20:28)
* Man tai kartais irgi sunku ikvept. Bet labiusiai mane vargina tie sirdies permusimai, vartosi kaip nori.

** Jauciu visos susitiktumem, tai giliai kvepuotumem ar pulsa matuotumem biggrin.gif Zodziu....

* Va su sirdim as bedu beveik neturiu, kartais sumakaluoja, bet lb retai, nu o labiausiai mane vargina tas dusulys, toks jausma slyg ant krutines tona kokio akmens uzdeta ir virpulys, pagrinde ranku doh.gif doh.gif doh.gif dar uztirpsta veidas kartais, o jau kai nerimas susuka tai isvis doh.gif

** Nu bet tikrai biggrin.gif
Atsakyti
O po lasiniu pagereja? nes turiu itarima kad snd guldis i ligonine mane
Atsakyti
Labas rytas, merginos, kaip jauciates ?

Man savaitgali buvo neblogai, bet dabar vel blogai. Prasidejo nerimas, vel toks jausmas, kad as ne as, nemoku paaiskint sad.gif Nakti labai blogai buvo beveik nemiegojau sad.gif((
Nezinau manau vistiek reiks AD gerti nieko nebus. Nusibodo busena nenormali

Kaip pasireiskia nerimas?
Pradejau galvoti gal man IS sad.gif Nes somatika sutrikusi buna kartais sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 08:56)
Labas rytas, merginos, kaip jauciates ?

Man savaitgali buvo neblogai, bet dabar vel blogai. Prasidejo nerimas, vel toks jausmas, kad as  ne as, nemoku paaiskint sad.gif Nakti labai blogai buvo beveik nemiegojau sad.gif((
Nezinau manau vistiek reiks AD gerti  nieko nebus. Nusibodo busena nenormali
Kaip pasireiskia nerimas?
Pradejau galvoti gal man IS sad.gif Nes somatika sutrikusi buna kartais sad.gif((

sveika mieloji.. 4u.gif
ir man per ilgajy sawaitgaly buwo neblogai.. o vakar, snd.. kazkaip vel nesamones daros.. ir gumulas gerklej, lyg suwalgau ka ir stovi gerklej.. akys vel nesamones daro.. silpnumas.. koju silpnumas, ranku.. ir siaip skausmeliai vel islenda.. lyg nesinervuoju, bet matyt pasamone vistiek netiki manim, kai bandau nesinervuoti ir va kas gaunasi..
ir as sau tau liga prisitaikau.. jau metai laiko kai galwoje sukasi si liga doh.gif doh.gif ir niekaip negaliu nuwyt minciu.. doh.gif
Atsakyti
stejjse:)
o buvai pas neurologa ? Tyre smegenis ?
As einu rugsejo 1 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 09:31)
stejjse:)
o buvai pas neurologa ? Tyre smegenis ?
As einu rugsejo 1 d.  ax.gif

buwau pas du.. vienas poliklinikoje, kitas privatus( seimos neurologas, vyyro dede, ligonineje dirba) viena neurologe tai pasake, kad nieko nemato ir viskas gerai, o kitas neurologas istyre ten sawo wisais ymanomais budais ir pasake kad tikrai nieko nera ir tik nerwai.. ir sake neswytint sawes nes tikrai nieko nera.. sake jie is tolo atpazysta kur nerwai o kur liga.. tai ir nesvitinau sawes.. dar pas psichoterapeuta buwau, jis ten irgi pries israsydamas ad mane tikrino visaip, nes ir jam buwau apie uzsiminus, kad galwoju apie ta liga, tai jis sake irgi kad man cia nerwai.. taip ir liko...
Atsakyti
kiek as zinau po lasaliniu visems pagereja.. 4u.gif
kaip tawo darboviete? ar sakei kad nescia? ar ejai snd y darba? ir kaip tawo sawijauta snd?
Atsakyti
Man idomu kazin be vaistu pareina ar ne ?? ;/ Kazkokia nesamone kai zmogus negali su savim susitvarkyt sad.gif((((
Nebuna kartais jums kad galvojat kad isprotesit ?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 10:40)
Man idomu kazin be vaistu pareina ar ne ?? ;/ Kazkokia nesamone kai zmogus negali su savim susitvarkyt sad.gif((((
Nebuna kartais jums kad galvojat kad isprotesit ?sad.gif

as geriu sedacalm.. jis yra augaliniu pagrindu.. be chemijos.. tai pasakyciau kad gal ner tokiu baisiu minciu apie sweikata, kazkaip apramino mane.. bet tie fiziniai skausmeliai islenda.. kad ir moraliskai gerai, nu neblogai gal taip pasakysiu, bet fiziskai, jei pora dienu gerai tai kita diena lbai blogai..
ketv einu pas psichoteraupeuta.. kalbesiuos..ziuresiu ka pasakys.. 4u.gif
o del isprotejimo tokiu minciu kazkaip nebuna schmoll.gif bet uz tai minciu buna, kad jei ne db sergu, tai wistiek kada nors kuo nors baisiu susirgsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 19 rugpjūčio 2014 - 09:46