QUOTE(Ibbimiauu @ 2014 08 18, 03:28)
Labuka. Vegetodistonija pasireiske pirma karta vaikysteje. Nuo mazu dienu mane nuolat pykindavo (ypac, jei tekdavo nakvot darzelyje

), paskui problemos prasidejo kaip pradejau lankyti muzikos mokykla. Tevai versdavo, as nenoredavau, rezultatas- pastovus pykinimas. Kai tik meciau muzikos mokykla (vis del to itikinau tevus

), lyg ir praejo. Taciau 7 klaseje atsinaujino. Ta kart kvepavimo problemos. Atlikau visus imanomus tyrimus, visi gydytojai kartojo, jog plauciai, skydliauke ir visi kiti kvepavimo organai sveiki. Galu gale endokrinologe pasiule pagerti raminamuju. Pageriau pora savaiciu ir viskas praejo. Taciau pries 3 metus prasidejo ir smoge stipriai. Susipykau su vaikinu, labai gincas toks buvo nezymus, greit susitaikem, bet kazkodel tai isprovokavo labai stipru priepuoli nuo kurio iki siol neatsipeikeju. Ta vakara grizus namo pajutau gumula gerkleje, issigandau labai (kadangi, prie viso to esu dar ir ipochondrike), pradejo lyst mintys kad uzdusiu, vemsiu (nuo pat vaikystes ziauriai bijau vemimo). Tas gumulas praejo po keliu dienu, tada atsirado pykinimas. Labai ilgai kankinausi, visa menesi nei valgyt nei miegot normaliai negalejau. Pykinimas praejo, atsirado galvos svaigimas, nerealumo jausmas, migla akyse. Daktarams as per tuos 2 men atsibodau, niekas nieko rast negali. Galiausiai neurologe pasiule neuro3 . Padejo. Bet va dabar metus nieko neveikiau, kadangi po mokyklos baigimo niekur neistojau, tai va is naujo prasidejo. Puse metu kankino vezio baime, dabar ji atsinaujino, nes turiu kazkokiu ginekologiniu problemu, daktarai irgi nieko neranda. Nesuprantu as jau. Bandziau lankytis pas psichologa, jis man siule kelis seansus, bet kazkaip esu isitikinus, jog jei pati sau nepadesiu, man niekas nepades.
O kai uzeina panikos priepuolis, atsistoju ir vaikstau ratais, kol nepraeina. Arba dar padeda pasikalbet su kuom nors, net jei kartais atrodo, jog uzdusi bekalbedama

Linkiu visoms pasveikti
Sveika, na tai Tu cia pataikei. pagal aprasyma turi ta pati sutrikima kaip ir mes visos.
sveikos mergytes,
Dideliausias aciu Lu uz namucius.
stai ir as jau savo darbo vietoj. Vakar dar per bangas sokinejau, o siandien jau prie kompo. Zodziu skubu pasidziaugt, kad mano mini atostogos praejo gana sklandziai. Seima manimi net stebejosi, kad ir su dviraciu varinejau ir maudziausi. Bet as savo homeopatinius lasiukus geriau tvarkingai 3 kartus per diena, na , kad maza ka

Buvo pora kartu lyg sirdele susimakalavus, bet trumpai, tai stengiausi demesio nekreipt. Siaip oras buvo nekarstas, tai man pats tas buvo. Atbuvau kaip sakant pliusa pries seima uzsidejau, bet vis pagaudavau save begalvojant, kad tik blogumas neuzeitu, nors pati zinau, kad negalima galvot. Zodziu siandien atejau i darba, vel galva svaigsta, kakla skauda, silpna.
Dziaugiuosi uz Jus, kad gana neblogai laiketes per ilgaji savaitgali