Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

QUOTE(maja23 @ 2014 08 14, 22:54)

Viena vaistininke sake kad sedatif negerai, o ir nei vienoj vaistinej ju nerandu

o kodel? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif kaip laikotes?
As visa nakti prabludijau ir siandien nerimas ima...sunku pripazint kokia kvaila esu, sugalvojau per youtube paziureti kaip atrodo zmones istikti PA, ir pati pradejau bijot kad man taip nebutu...nu tikra kvaisa, dar viena liga noriu isivaryt per smalsuma ir baisu ir geda ir juokas ima is saves blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As prisigalvojau snd nesamoniu, man ant liezuvio tokie biski kaip balti taskiukai iskile atsirado ir skaudena, tai prisigalvojau blogiausio, dar pasiskaiciau internete to ir pakako doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu, bet vistiek esam kvaistelejusios, negalim ramiai but, daugiau nebeziuresiu jokiu ligu, nes poto simptomai pasireiskia biggrin.gif siandien viskas butu kaip ir gerai, bet tas nerimas...
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 15, 20:52)
Nu, bet vistiek esam kvaistelejusios, negalim ramiai but, daugiau nebeziuresiu jokiu ligu, nes poto simptomai pasireiskia biggrin.gif siandien viskas butu kaip ir gerai, bet tas nerimas...

tai va va ir man tas pats biggrin.gif kas liecia fizinius simtpmus, siandien sviesiau, nu bet jau vakar kaip buvo blink.gif atrode kad uzdusiu, nu rimtai,taip oro truko, atrode, kad akmuo tona sveriantis uzmestas ant krutines ir neeina ikvept blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif as jau mastau pradet gert xanex arba grandexin, ziaurus nerimas apemes...nebesusitvarkau su savim...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 15, 18:02)
As prisigalvojau snd nesamoniu, man ant liezuvio tokie biski kaip balti taskiukai iskile atsirado ir skaudena, tai prisigalvojau blogiausio, dar pasiskaiciau internete to ir pakako doh.gif  doh.gif  doh.gif

tik nesuk del to galvos, pas mane jau nz kiek laiko toks liezuvis ir dar gyva biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip laikotes, merginos? 4u.gif visos tokios tylios ax.gif as pastebejau kai tik toks apniukes oras pasidaro taip mane ir dusina kazkaip ir sirdis ir kunas virpa be priezasties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 16, 19:13)
Na kaip laikotes, merginos? 4u.gif  visos tokios tylios ax.gif  as pastebejau kai tik toks apniukes oras pasidaro taip mane ir dusina kazkaip ir sirdis ir kunas virpa be priezasties  doh.gif

Sveika smile.gif matyt visos megaujasi ilguoju savaitgaliu:) man truputu nerimas, bet nekreipiu demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 16, 20:58)
Sveika smile.gif matyt visos megaujasi ilguoju savaitgaliu:) man truputu nerimas, bet nekreipiu demesio smile.gif

Ir saunuole, jei pavyksta i ji nekreipti demesio thumbup.gif o del ko nerimauji ar be priezasties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 16, 21:02)
Ir saunuole, jei pavyksta i ji nekreipti demesio thumbup.gif  o del ko nerimauji ar be priezasties? 4u.gif

Prisiziurejau nesamoningu video apie PA ir isivaizduoju kad man taip bus, neina ismest is galvos...ar tau yra taip buve, kad neina suvaldyt nerimo?smile.gif
Atsakyti
Laba ryta.. 4u.gif
Buvau iswaziawus...
Jauciuos gan neblogai... Geriu sedacalm... Ir betaserc 24mg.. Ir jauciuos tikrai normaliai..
Nezinau kaip bus toliau.. Bet pakolkas jauciuos tikrai neblogai.. Uzeina mintys negeros, bet ir praeina... ax.gif
Atsakyti