Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 20, 17:37)
Tai kaip suprantu visa esme, nekreipti demesio i savo pojucius? uzsiimt kazkuom ir t.t.
Bet kaip nuvyt mintis?sad.gif
As einu rugsejo 1 pas neurologa, bet nzn ar verta...

Na jei jau esu uzsiregistravus, tai nueik. Pasakys, kad nieko nera, tai bent keliom dienelem ramu bus. O gal pasius kokiam tyrimui. Tas MRT kaip suprantu nelabai kenksmigas, tai gal ir gerai pasidaryt del sventos ramybes. Tik man jau labai sunku toj kapsulej isgulet buvo, baisinga klaustrofobija.
Atsakyti
kiek laiko kapsulej reikejo gulet ????
nes man klaustrofobija bijau uzdaru palapu
Atsakyti
[quote=Selena777,2014 08 20, 10:12]
Ibbimiauu,

o buvo praejee kuri laika simptomai kaip supratau ? Ir vel prasidejo ?

Savaime praejo ar kazka vartojai ???

Praejo savaime smile.gif
Man po kurio laiko atsibosta blogai jaustis, pradedu pykt ant saves, ko as sau pati trugdau ramiai gyvent pilnaverti gyvenima, tai is to pykcio ir praeina viskas biggrin.gif
O atsinaujino, nes metus be uzsiemimo sedejau ir is neturejimo ka veikt sau ligas susigalvojau. Bet va nuo rugsejo 1-osios studijuosiu jau pagaliau blush2.gif

Mergaites, prisiminiau dar, psichologas siule Irvina Jaloma paskaityti, jei jau labai blogai ir nezinot kaip susitvarkyt. Sake ten pas ji visos knygos geros smile.gif
Atsakyti
Mergaites, prisiminiau dar, psichologas siule Irvina Jaloma paskaityti, jei jau labai blogai ir nezinot kaip susitvarkyt. Sake ten pas ji visos knygos geros smile.gif
[/quote]

Jo as pati buvau uztikus sitas knygas ir sakiau reiks kada paskaityt prie progos.

Selena, zinok apie 15 min tai tikrai. As nenoriu gasdint, bet ta kapsule labai siaura ir nepermatoma. Duoda i ranka pompa, kad jei tipo bloga, tai paspaudi ir tada istraukia. Vienintelis pliusas, kad nors is apacios sildo, bet is virsaus gerai kondiciuonuoja, tai bent netvanku. Garsai tie man netrukde. Baisiausia man kai atsimergi ir uz 5 cm lubos ir judet visai negali. Tyrimas pats paprastas, nei skauda nei nieko nejauti, na bet ta klaustrofobija. Beje ten reik uzpildyt anketa ir atsakyt ar nera klaustrofobijos. Parasysi, kad yra nu tai ir nedarys biggrin.gif
Papildyta:
Na mergaites nieks daugiau prie musu albumuko neprisijunget??
Atsakyti
Sveikos,užsukau paskaityti kaip jūs laikotės smile.gif
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 09:40)
Man idomu kazin be vaistu pareina ar ne ?? ;/ Kazkokia nesamone kai zmogus negali su savim susitvarkyt

Nepraeina,būna geresnių dienų,būna iš vis gerų,bet vėl tie negerumai sugrįžta po keleta dienų smile.gif

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 11:39)
O jums nebuna taip kad atseit galva sunku nulaikyti ? Atrodyu pati judintusi nors nedijudina

Visko būna,VISKO 4u.gif

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 13:07)
Kiek PA gali testis?

Man tesdavosi ilgiausiai apie 2 val kol galutinai raminantys vaistai suveikdavo smile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 19, 14:38)
tai wa, todel ir keista man cia...  jus visas bent PA kankina, o man nieko.. todel ir sunerimau..

Jūs kiek čia išvardijote visokių simtomų siaubas biggrin.gif o man būna tik nerimas ir PA ir aišku širdies permušimai kurių labai bijau,nes būnu isitikinus ,kad man jau čia insultas ar infarktas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 19, 20:43)
Man parduotuvej baisu pasidaro nuo prekiu gausos spalvu ir nuo zmoniu gausaos, bet po biski iveikiu baime

Prajuokinai lotuliukas.gif nesupyk tik 4u.gif
Atsakyti
Sveika Taira1. Ar ir Tu turi ta pacia beda kaip ir mes? Kaip dabar kjautiesi, kokius vaistus geri?
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 17:33)
Sveika Taira1. Ar ir Tu turi ta pacia beda kaip ir mes? Kaip dabar kjautiesi, kokius vaistus geri?

Aš čia su pertraukomis lankausi ax.gif Kai sirgau bandžiau čia rašyti,bet tema buvo mieganti,tai rašiau depresijos temoje,bet ten kažkaip nepritapau ,nes man juk ne depresija biggrin.gif
Jau kažkada čia pasakojausi apie save smile.gif aš su pertraukomis sugrįžtu prie savo ligos biggrin.gif maždaug pusantrų metų geriu vaistus(man tik zoloftas padeda) ir apie du metus gyvenu pilnavertį gyvenimą thumbup.gif ir taip jau 12 metų. be vaistų, kai užeina nerimas ir PA beveik kas diena ,neiškenčiu,jau geriau aš juos geriu nei kankinuosi kaip jūs(tik nesupykite 4u.gif ) ,nes noriu džiaugtis gyvenimu,o ne panikuoti kas diena ,man toks gyvenimas negyvenimas,noriu jaustis gerai ir būti laiminga smile.gif
Nuo kovo mėnesio nebegeriu vaistų,jaučiuosi vis dar good.gif

Kol kas nekreipiu dėmesio į širdies permušimus,negązdina jie manęs,nors kartais jie labai nemalonūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 20, 13:47)
ydomu kaip majukas..
snd per pietus kai pietawau, prisiminiau kad mano viena pazystama irgi vegetodistonija sirgdama pagimde mergyte 4u.gif ir isnesiojo labai gerai.. ir net y paskaitas eidawo kartu su mumis, ysiwaizduojat.. zinoma ir sunkumu buvo, bet.. mergytei jau du metukai o jos mamaytei viskas baigesi.. blush2.gif
tai kazkaip snd pati sau sugebejau nuotaika pasikelt, netycia kazkaip biggrin.gif man tai spyris y sikna, kad nereik bijot.. jog visi pro tai praeina..  4u.gif

as kai tokiu istoriju isgirstu man labai palengveja irgi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 16:21)
Nes tada kai visai nieko nezinojau apie sia liga ir jos nei kiek nevaldziau, tai vaiksciojau kaip koks zombis, ziuredama i viena taska, numetus buvau apie 20 kg. Dabar i tas foto kai paziuriu, net baisu pasidaro doh.gif

drinks_cheers.gif Man ir pirma karta baisiai buvo, lb issigandau is tikruju, tik as numeciau 13 kg doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Taira1* @ 2014 08 20, 19:36)

Nuo kovo mėnesio nebegeriu vaistų,jaučiuosi vis dar  good.gif

Ooo,tai neblogai laikaisi, saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
Taira1, na zinok Tu saunuole jei su tokiu AD stazu ryzaisi juos mesti. Turiu pazystamu zmoniu kurie ilgai geria AD, bet net minties neprisileidzia, kad juos mes, gal jau suauga su vaistais. Nes jie masto, kad jei mes, tai vel viskas gris. Saunuole, kad metei.
Zinai as kai buna blogumas stiprus irgi galvoju apie AD, bet man dar prie visu kitu baimiu yra ir vaistu baime, koks bus poveikis, kaip jis paveiks kitus mano organus. Net vaistus nuo galvos skausmo jau geriu tik krastutiniu atveju. Kai vejarauspiais sirgau gyd, prirase acic, tai kaip as visaip issisukinejau nuo jo, galvojau neprireiks ir kai jau visai blogai buvo ryzausi gert. Matyt tik del savo sios baimes ir ieskau ivairiu kitu budu. Va ir dabar grizau is savo tepaijos seanso nusipirkusi aromatini antistresini alieju, kuriuo reik pasitept tam tikras vienas ir jis veikia raminanciai. Juk jei itikesiu, kad jis man padeda, tai ir pades. Pasamone daro stebuklus smile.gif
Jauniute, zinok tai ka radau internete apie ELT (EFT) technika ir ikeliau nuoroda, lygiai taip ir moke. Bandem praktiskai tai daryt, man zinok nuo nerimo krutine uzspausta buvo ir zinok padarius tatasku akupresura tikrai palengvejo. Sake, kad su sia technika gydomos ne tik nerimas, PA, nemiga, bet net ivairios priklausomybes. Ten pakankamai aiskiai aprasyta, pabandyk padaryt, tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti
bonita28, mūsų baimės vienodos smile.gif Aš turiu stiprią baimę vaistams..visąlaik stresas, jei prirašo vaistus. Aš dažniausiai nusiperku, pasidedu ir nebeprisiverčiu išgert.
Vieninteliai vaistai, kuriuos kartais galiu išgert - nuo alergijos..arba antibiotikai, kai jau visai ne kas. O šiaip, man visąlaik atrodo, kad bus daug šalutinių (kurie surašyti ilgose vartojimo instrukcijose), bus blogiau nei be vaistų, kad kažką gydydama vaistais sugadinsiu kitur org-me.
Man irgi labiau patinka visokie 'kitokie' metodai. L.mažai per visą gyvenimą vartoju vaistų ir net būna dažnai taip, kad pvz.atsisakau nuskausminimo pas odontologą ar šiaip raminančių prieš operacijas, procedūras ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 08 20, 23:50)
bonita28, mūsų baimės vienodos smile.gif Aš turiu stiprią baimę vaistams..visąlaik stresas, jei prirašo vaistus. Aš dažniausiai nusiperku, pasidedu ir nebeprisiverčiu išgert.
Vieninteliai vaistai, kuriuos kartais galiu išgert - nuo alergijos..arba antibiotikai, kai jau visai ne kas. O šiaip, man visąlaik atrodo, kad bus daug šalutinių (kurie surašyti ilgose vartojimo instrukcijose), bus blogiau nei be vaistų, kad kažką gydydama vaistais sugadinsiu kitur org-me.
Man irgi labiau patinka visokie 'kitokie' metodai. L.mažai per visą gyvenimą vartoju vaistų ir net būna dažnai taip, kad pvz.atsisakau nuskausminimo pas odontologą ar šiaip raminančių prieš operacijas, procedūras ir t.t.

man irgi tas pats,
man kai uzmarino danti, kai nejauciau puse veido, tai baisiausias panikos priepuolis buvo uzejes. O kai dare gastro fibro (na skrandi tyre), tai neleidau net lidokaino purksti. Nes galvojau kai uzmarins gerkle ir negalesiu seiliu nuryt ir uzspringsiu. Nu zodziu gydysiuos aromatiniais aliejukais kol nesugalvosiu, kad jie man kokia alergija gali sukelt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 20, 21:53)

Jauniute, zinok tai ka radau internete apie ELT (EFT) technika ir ikeliau nuoroda, lygiai taip ir moke. Bandem praktiskai tai daryt, man zinok nuo nerimo krutine uzspausta buvo ir zinok padarius tatasku akupresura tikrai palengvejo. Sake, kad su sia technika gydomos ne tik nerimas, PA, nemiga, bet net ivairios priklausomybes. Ten pakankamai aiskiai aprasyta, pabandyk padaryt, tikrai padeda 4u.gif

Butinai ismeginsiu bigsmile.gif snd pagaliau gavau geros nuotaikos vadova, taip tos knygos laukiau, kad vien bevartant palengvejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 08 20, 22:50)

tai ir man tas pats doh.gif tik as salutiniu visai nebijau, bet tik nurijus isivaizduoju kaip genda kepenys, o kai tokia laki vaizduote tai ir visokius ju irimo procesus matau, nu zodziu doh.gif
nuo galvos skausmo isvis neimu jokios tabletes net jei galuotis tenka, laimei retai ir skauda 4u.gif
Papildyta:
kazi kaip maja23 g.gif
Atsakyti