Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

na merginos, as kai tekinu savo jaunesne sese, tai del jos nieko negaila.... norisi visko ko graziausiai ir geriausia.... patinka man ir tas staigmenas daryti ( bet cia jau kita tema smile.gif )
bet kad ji jau mano skoniu pasitiki, tai man nelabai patinka.... nes labai bijau tada apvilti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sakykit, o puosiant masina patiems, kokiom priemonem geriau pritvirtinti papuosimus prie masinos, kad nenukristu ir kad masinos nepagadintu? Kazkokia gal spec. lipni juostele buna?
Atsakyti
user posted image]smile.gif[/URL]
na va kaip buvo pas mus
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2006 08 16, 14:54)
Sakykit, o puosiant masina patiems, kokiom priemonem geriau pritvirtinti papuosimus prie masinos, kad nenukristu ir kad masinos nepagadintu? Kazkokia gal spec. lipni juostele buna?

geriausia yra magnetas, taciau jis daug brangesnis uz tas dvipuses lipnias juosteles
Atsakyti
štai mūsų mašinos papuošimas smile.gif:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 19 rugpjūčio 2006 - 17:43
QUOTE(Ausrytia @ 2006 08 19, 19:02)
grazu! o masina tai labai  wub.gif

tu čia apie mano rolleyes.gif ? šiaip turėjo būti iš lauko gėlių, bet atvažiavo su rožėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 19, 20:08)
is situ zodziu pagalvojau kad tavo  lotuliukas.gif

na taip taip biggrin.gif ji tokia MANO, kaip ir MANO vestuvinė suknelė ar MANO šventimo vieta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 18:42)
štai mūsų mašinos papuošimas smile.gif:

user posted image

o ten tavo vyras uz vairo g.gif gal jis ir vairavo ta masinyke visa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 19 rugpjūčio 2006 - 19:42
QUOTE(maziulele @ 2006 08 19, 20:38)
o ten tavo vyras uz vairo  g.gif gal jis  ir vairavo ta masinyke visa diena  lotuliukas.gif

tai jau tikrai, kad NE smile.gif turėjom šoferį
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 19:17)
tu čia apie mano  rolleyes.gif ? šiaip turėjo būti iš lauko gėlių, bet atvažiavo su rožėm  biggrin.gif

apie tavo, apie tavo! mirksiukas.gif nezinau, kaip atrodytu su lauko gelem, bet su rozem atrodo super! thumbup.gif
Atsakyti
o ka manote jei i vestuves vaziuojama senovine mashina ciajka?
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 09 18, 13:17)
o ka manote jei i vestuves vaziuojama senovine mashina ciajka?

turetu atorydti idomiai, o jei dar graziai papuosta, tai isvis liuks thumbup.gif
Atsakyti