Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(une @ 2006 08 03, 17:42)
o gal zinote, kur kaune pirkti geliu bet dideliais kiekiais? na ne tik geliu, bet ir zalumynu visokiu...  ax.gif  reikia tikrai nemazu kiekiu , tai norisi siek tiek sutaupyti aplenkiant geliu salonus ir turgu, ieskoti tiesiai pas importuotojus ar augintojus...  4u.gif

busiu dekinga  4u.gif

yra tokia imone kalmina tilzes gatveje, bet visur turi buti didmeninkas kad kainos butu daug mazesnes. prie onkologinio yra tik geles irgi daug geliu buna, bet vel gi ta pati situacija.aisku keliais centais bus pigiau bet tikrai ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 05, 23:43)
thumbup.gif mašinytė atrodo.

Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif

Saulasare, originalus papuosimas ir tokia masina gatveje manau tikrai neliko nepastebeta bigsmile.gif

O cia del idomumo ikeliu parodyt, kokius papuosimus dariau kitoms masinoms, tvirtinom prie veidrodeliu. Cia medziaginiai kaspinai, kurie sauleje zerejo tarsi butu kristaliukai padengti, tik nuotraukoje tas nelabai matosi ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 08 07, 07:38)
Aciu visoms uz pagyrimus  4u.gif

Saulasare, originalus papuosimas ir tokia masina gatveje manau tikrai neliko nepastebeta  bigsmile.gif

O cia del idomumo ikeliu parodyt, kokius papuosimus dariau kitoms masinoms, tvirtinom prie veidrodeliu. Cia medziaginiai kaspinai, kurie sauleje zerejo tarsi butu kristaliukai padengti, tik nuotraukoje tas nelabai matosi  ax.gif

user posted image

user posted image

o kas darė šiuos kaspinus jums?
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 08 09, 23:09)
o kas darė šiuos kaspinus jums?

Aha, teisingai jau pasake, pati dariau, mama ideja dave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 08 07, 16:38)
Saulasare, originalus papuosimas ir tokia masina gatveje manau tikrai neliko nepastebeta  bigsmile.gif

visiška tiesa biggrin.gif kai važiavom tai visi žmonės išsišiepę žiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
ech, o as dar nesugalvoju, kaip tas masinas jaunajai papuosti g.gif
ji sako, kad cia mano galvos skausmas, nes neva as pirma pamerge dry.gif
nu ir uzkrove cia man atsakomybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2006 08 11, 08:28)
ech, o as dar nesugalvoju, kaip tas masinas jaunajai papuosti  g.gif
ji sako, kad cia mano galvos skausmas, nes neva as pirma pamerge  dry.gif
nu ir uzkrove cia man atsakomybe  doh.gif

Siaip ir gerai padare, kad taip paeme drasiai ir pasake. as kai mykiau mykiau tai pati viena beveik viska ir dariau, nes vestuvese dalyvaut baisiai visi nori o padet baisiai retas. O kad masina puost, puokstelemes rupintis, mergvakari organizuot yr vyr. pamerges darbas tai faktas kaip blynas.
Atsakyti
zilee ramei, as irgi mergvakarius organizavau, sales puosiu taures puosiu ir masinas jaunuju, taip kad... tokia jau musu dalia, tik va mane nervas ima, kad kai paklausiau jaunosios kaip ysivaizduoji sale, sako pasitikiu tavo skoniu tai nekas.. bijau kad nenusiviltu... bet labai stengsiuosi ax.gif wub.gif ir dar nekas kad is pamergiu kisenes visi puosimai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 08 11, 09:57)
zilee ramei, as irgi mergvakarius organizavau, sales puosiu taures puosiu ir masinas jaunuju, taip kad... tokia jau musu dalia, tik va mane nervas ima, kad kai paklausiau jaunosios kaip ysivaizduoji sale, sako pasitikiu tavo skoniu tai nekas.. bijau kad nenusiviltu... bet labai stengsiuosi  ax.gif  wub.gif ir dar nekas kad is pamergiu kisenes visi puosimai  schmoll.gif  doh.gif

Zinok kai rupinies savo vestuvem budama jaunoji taip viskas daeda kad man irgi buvo px kaip masina atrodys kaip sale ir kaip tos pamergiu puokstes. Istikruju giliai nuosirdziai px nes jau blogaaaaa. O dar kai atsiranda reguliuojanciu - tucia ne taip, tu cia kitaip tai isviso paras ima.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 11, 10:03)
O dar kai atsiranda reguliuojanciu - tucia ne taip, tu cia kitaip tai isviso paras ima.

kaip sita suprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 08 11, 10:24)
kaip sita suprasti?  g.gif

No kokiai tetai nepatinka viena, kitam zmogui nepatinka kad 5dieni, kitam kad ne toj baznycioj ir t.t..
Atsakyti
aij del to tai nera ko pergyventi, cia jaunuju diena...
is vienos puses tai smagu organizauoti ir daryti draugems staigmenas, bet is kitos puses ir nuvargsti ir bijai, kad nenusiviltu... zodziu...
sestadieny yvertins jaunoji wink.gif wub.gif
Atsakyti