Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

Pabandysiu ideti musu masinytes nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 23 liepos 2006 - 20:18
As vakar maciau kaip vestuvininkai vaziavo su ziguliais. Jaunieji pirmuky, paskui 5tukas, 6tukas ir gale 2ukas. Super atrode ir tikriausiai nebrangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 23, 22:12)

o ten gyvos gėlės ar aš ko neįžiūriu? ax.gif
Atsakyti
Mes tai planuojam jaunuju masima puosti is gyvu geliu ziedeliu...Neseniai maciau taip papuosta jaunuju masina ir ji atrode thumbup.gif
Atsakyti
Negyvos. Bet tikrai atrode graziai, nes man tai negyvos geles apskritai nepatinka. Bet kai sitas pamaciau, tikrai patiko.
O del gyvu geliu puosimo, tai reikia gerai pagalvoti. Nes maciau papuostas kelias masinas gyvom gelem, kurios nuo tokios saules iskepe ir buvo tiesiog rudos, tai vaizdelis liudnokas.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 24, 07:44)
Negyvos. Bet tikrai atrode graziai, nes man tai negyvos geles apskritai nepatinka. Bet kai sitas pamaciau, tikrai patiko.
O del gyvu geliu puosimo,  tai reikia gerai pagalvoti. Nes maciau papuostas kelias masinas gyvom gelem, kurios nuo tokios saules iskepe ir buvo tiesiog rudos, tai vaizdelis liudnokas.

aha, kartais reik gerai paciupinet kad isitikint gyvos ar negyvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskina @ 2006 07 23, 23:27)
Mes tai planuojam jaunuju masima puosti is gyvu geliu ziedeliu...Neseniai maciau taip papuosta jaunuju masina ir ji atrode  thumbup.gif

ir aš mačiau papuoštą gyvomis gėlėmis, bet jos ilgai gražios neišlieka verysad.gif na gal iki CMB ir bažnyčios dar atlaiko, bet veliau tai vaizdelis jų jau ne koks schmoll.gif
Atsakyti
o as puosiu gyvom.aisku, kad lgai jos nelaikys, bet svarbu iki CMB nuvaziuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 23, 21:12)

O is kur gavot tas gelytes?
Atsakyti
Paskaiciau jusu nuomones ir susimasciau del tu gyvu geliu.... g.gif Manau ir man uzteks tik iki baznycios davaziuot ir prie jos nusifotkint,o po to gali ir jos nuvysti,nes nebebus jau tokios reiksmingos.... beee.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 23, 21:12)

O kiek kainavo jei nepaslaptis?
Papildyta:
Na vakar praeidama pro namus tokius grazius gulbinus maciau bezydint, sakes kaip pigu butu masina papuost smile.gif
Atsakyti
"FLORISIMA" žiemos sodas
Žirmūnų 66, Vilnius
Darbo laikas kasdien 8-20 val.
tel/fax (8 5) 2737036

Cia nuomavom. Ir ju puslapyje www.florisima.lt yra tas pavyzdys-nuotrauka idetas. Mums Erika viska dare. Super mirksiukas.gif
O del kainos tai net nezinau. Mums jie viska dare, tai bendra suma sumokejom.
Paskambinus manau pasakytu.
Jei skambinsi klausti, parasyk ir man doh.gif Dabar paciai idomu tongue.gif
Atsakyti