As vakar maciau kaip vestuvininkai vaziavo su ziguliais. Jaunieji pirmuky, paskui 5tukas, 6tukas ir gale 2ukas. Super atrode ir tikriausiai nebrangu
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 23, 22:12)
Pabandysiu ideti musu masinytes nuotrauka
o ten gyvos gėlės ar aš ko neįžiūriu?
Mes tai planuojam jaunuju masima puosti is gyvu geliu ziedeliu...Neseniai maciau taip papuosta jaunuju masina ir ji atrode
Negyvos. Bet tikrai atrode graziai, nes man tai negyvos geles apskritai nepatinka. Bet kai sitas pamaciau, tikrai patiko.
O del gyvu geliu puosimo, tai reikia gerai pagalvoti. Nes maciau papuostas kelias masinas gyvom gelem, kurios nuo tokios saules iskepe ir buvo tiesiog rudos, tai vaizdelis liudnokas.
O del gyvu geliu puosimo, tai reikia gerai pagalvoti. Nes maciau papuostas kelias masinas gyvom gelem, kurios nuo tokios saules iskepe ir buvo tiesiog rudos, tai vaizdelis liudnokas.
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 24, 07:44)
Negyvos. Bet tikrai atrode graziai, nes man tai negyvos geles apskritai nepatinka. Bet kai sitas pamaciau, tikrai patiko.
aha, kartais reik gerai paciupinet kad isitikint gyvos ar negyvos
QUOTE(vitaskina @ 2006 07 23, 23:27)
Mes tai planuojam jaunuju masima puosti is gyvu geliu ziedeliu...Neseniai maciau taip papuosta jaunuju masina ir ji atrode
ir aš mačiau papuoštą gyvomis gėlėmis, bet jos ilgai gražios neišlieka na gal iki CMB ir bažnyčios dar atlaiko, bet veliau tai vaizdelis jų jau ne koks
o as puosiu gyvom.aisku, kad lgai jos nelaikys, bet svarbu iki CMB nuvaziuot
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 23, 21:12)
O is kur gavot tas gelytes?
Paskaiciau jusu nuomones ir susimasciau del tu gyvu geliu.... Manau ir man uzteks tik iki baznycios davaziuot ir prie jos nusifotkint,o po to gali ir jos nuvysti,nes nebebus jau tokios reiksmingos....
QUOTE(kristinuv @ 2006 07 23, 21:12)
O kiek kainavo jei nepaslaptis?
Papildyta:
Na vakar praeidama pro namus tokius grazius gulbinus maciau bezydint, sakes kaip pigu butu masina papuost
"FLORISIMA" žiemos sodas
Žirmūnų 66, Vilnius
Darbo laikas kasdien 8-20 val.
tel/fax (8 5) 2737036
Cia nuomavom. Ir ju puslapyje www.florisima.lt yra tas pavyzdys-nuotrauka idetas. Mums Erika viska dare. Super
O del kainos tai net nezinau. Mums jie viska dare, tai bendra suma sumokejom.
Paskambinus manau pasakytu.
Jei skambinsi klausti, parasyk ir man Dabar paciai idomu
Žirmūnų 66, Vilnius
Darbo laikas kasdien 8-20 val.
tel/fax (8 5) 2737036
Cia nuomavom. Ir ju puslapyje www.florisima.lt yra tas pavyzdys-nuotrauka idetas. Mums Erika viska dare. Super
O del kainos tai net nezinau. Mums jie viska dare, tai bendra suma sumokejom.
Paskambinus manau pasakytu.
Jei skambinsi klausti, parasyk ir man Dabar paciai idomu