Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(Tunacka @ 2006 07 17, 17:33)
man jokie kaspiniukai  schmoll.gif  nebent kazkokie ypatingi butu, medziaginiai kokie, o tie plastmasiniai, tai man nelabai  schmoll.gif  jau geriau dirbtines gelytes  biggrin.gif

Man tai tie bantai irgi nelabai. Saviskiui sakiau - jau geriau visai nepuosht negu tie bantai. O jie dar be to ir kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 17, 18:38)
Man tai tie bantai irgi nelabai. Saviskiui sakiau - jau geriau visai nepuosht negu tie bantai. O jie dar be to ir kainuoja.

drinks_cheers.gif o kainuoja ir neblogai, maciau pardej uz 40LT doh.gif aisku gal paieskojus galima rast pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 07 17, 17:45)
drinks_cheers.gif o kainuoja ir neblogai, maciau pardej uz 40LT doh.gif aisku gal paieskojus galima rast pigiau g.gif

Hyper rmi kur yra atskitas skyrelis, kur balionais prekiaujama tikrai pigiau kainuoja, vakjar teiravausi mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau , o man patinka tie kaspinai, dar pridarysiu tokiu mazuliuku ir priklijuosiu ant sonu. nenoriu labai brangiai kad iseitu, o vistiek nuotraukose nesimatys nieko turiu aumeni autobusiuko, tai koks skirtumas kaip jis papuostas.
Papildyta:
bazeje, didziausias kaspinas 25Lt ir juostele 4 lt. ir visos islaidos puosimui. man tai visai nesvarbu kaip jis bus pauostas, juk ne uz autiko zenysius.smile.gif
Atsakyti
Merginos, leiskit pareikšti savo nuomonę apie kaspinus - jei jie surišti gražiai, suderintos spalvos, jie tikrai mašiną puoš. beje gražu įmaišyti mažyčius balioniukuis....taip juk ir pigiau...o tie gatavi tortiniai kaspinai mas asmeniškai nelabai, juk galima šonuose daugiau smulkių dėti, o ne stengtis kišti viską į priekį....
Kas liečia gyvų gėlių puokštes, juk irgi kartais atrodo tarsi gedulo būtų...na tiesiog skonio reikalas....
Atsakyti
pas mane bus vienas didelis kaspinas ant priekio, o sonuose banguota kaspinuku juosta. man ggerai, JAU visai i tai nekreipiu demesio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2006 07 17, 12:24)
Pasiskaitinėjau ir supratau jog daugelis čia pasisakiusiųjų tik už gyvomis gėlėmis puostas mašinas, bet  gi kaip tie papuošimai atrodo po kokiu 4 val važinėjimo??? Pavyzdžiu as kiek esu mačiusi tai masina išvažiuoja na ir iki CMB atvažiuoja dar gražiai puošta, o paskiau  doh.gif kaip su kokiop šluotom apkabinėta atrodo, vaizdelis buna tikrai ne koks. Pati gyvų norėjau, bet kai pamačiau, nei nebežinau ir ka daryti. Pas mus CMB 10 val. 40 min., o jau švesti restorane pradėsime 18 val, tos gėlės ant mašinos turėtų išbūti apie aštuonias valandas doh.gif,  tai nejaugi per visą diena tos gyvos gėlės išsilaikys, o šluotų ant mašinos, kaip jau daugelį kartų esu mačiusi aš tikrai nenoriu:mmm  ???  g.gif Na net nebežinau ir ką daryti.

jai masina vazines 160km/h tai tada jo jokiu geliu nebus matyt.bet siaip jai viskas normos ribose tikrai galiu papriestaraut kad sluotos tikrai nelieka.musu kliantai dar nei vieni nesiskunde del tokiu dalyku.nes jos yra pritvirtinamos kaip imanoma tvirciau.lipdomi specialus lipdukai ir t.t
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 07 18, 11:01)
na nezinau , o man patinka tie kaspinai, dar pridarysiu tokiu mazuliuku ir priklijuosiu ant sonu. nenoriu labai brangiai kad iseitu, o vistiek nuotraukose nesimatys nieko turiu aumeni autobusiuko, tai koks skirtumas kaip jis papuostas.
Papildyta:
bazeje, didziausias kaspinas 25Lt ir juostele 4 lt. ir visos islaidos puosimui. man tai visai nesvarbu kaip jis bus pauostas, juk ne uz autiko zenysius.smile.gif

Kokioj čia bazej?
Atsakyti
kauno bazeje(priesais maxsima)
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 07 17, 13:39)
as puosiu kaspinukais savo mikriuka. ant sonu bangels bus, o prieki kaspina dideli nupirkau.

o tai kus jus tuos kaspinus perkate? kiek jie kainuoja, mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2006 07 21, 15:10)
o tai kus jus tuos kaspinus perkate? kiek jie kainuoja, mazdaug?

mano sesė kai tekėjo važiavo su "smartu" , tai ji kaspinu perrišo kaip dovaną viršuje didelį "bantą" padarė tai atrodė super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atne777 @ 2006 07 23, 15:46)
mano sesė kai tekėjo važiavo su "smartu" , tai ji kaspinu perrišo kaip dovaną viršuje didelį "bantą" padarė tai atrodė super thumbup.gif  thumbup.gif

kaip ji itilpo i tokia mazyte masinyte su vestuvine suknele g.gif biggrin.gif

siaip ideja thumbup.gif
Atsakyti