kaaip gražu paprasta ir miela. noriu taip tik ant balto buso baltos ramunės kaži kaip žiūrėtūsi
grazu tikrai labai,bet ant balto tau nesiziures
musu vestuvine masinyte
http://public.fotki....nos-/honda.html
http://public.fotki....nos-/honda.html
QUOTE(maidala @ 2007 12 03, 11:07)
kaaip gražu paprasta ir miela. noriu taip tik ant balto buso baltos ramunės kaži kaip žiūrėtūsi
Tai tu gali kokios kitos spalvos ramunes deti, juk ju buna ivairiausiu spalvu nes ant baltos masynytes manau nei jokios baltos gelytes nesiziures Siaip man irgi labai patiko kaip pauose musu masynyte, nors as ir norejau su ramunelem, tik nezinojau kaip jas isdelios, o isdeliojo manau neblogai
grazu..as tai pati puosiau..masina, tik uzsisakiau, kad padarytu tokias gelytes ir viskas, neduopda man ikelti, nes , kad gal naujoke esu..
QUOTE(levrete @ 2007 12 03, 15:23)
Labai grazu
QUOTE(Inspire @ 2007 12 06, 22:29)
labai grazu.Ar pati dareisi?kiek kainavo toks papuosimas? matai as isteku sia vasara ir nenoriu kaspinu ant masinos,noriu kazko panasaus kaip pas tave tai ir domiuosi kainomis.tikiuosi neisizeisi
QUOTE(Afrodite69 @ 2007 12 12, 12:09)
labai grazu.Ar pati dareisi?kiek kainavo toks papuosimas? matai as isteku sia vasara ir nenoriu kaspinu ant masinos,noriu kazko panasaus kaip pas tave tai ir domiuosi kainomis.tikiuosi neisizeisi
ačiū
nea, ne aš dariau mano teta padarė
o kiek jai kainavo - taip ir likau nesužinojusi, neišdavė paslapties - padovanojo
bet manau, vien medžiagytė nepigi..
ir gėlytes-rožytes žinau atskirai pirko, ir plunksneles, ir perliukus..
ir siuvėja dar kraštelius apsiuvo..
sveikos
o gal ir man kas patars kaip papuosti masinas (2) nes pati nieko nesugalvoju... o Ta diena jau cia pat.... sausio 26.....
o gal ir man kas patars kaip papuosti masinas (2) nes pati nieko nesugalvoju... o Ta diena jau cia pat.... sausio 26.....
QUOTE(nbk @ 2008 01 01, 23:00)
sveikos
tai nueik i geliu salona, paprasyk pavyzdeliu ir issirinksi ka nors