Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 09 09, 15:18)
Mes taip pat sugalvojom, bet vietoj tų raudonų gėlių [pamiršau kaip vadinasi] dėsim raudonas rožes 
Gražu, tos gėlės - anturiai, tik kai jas pakeisit rožėm neliks linijų elegancijos, nes anturių kotai lengvai banguoti ir ploni, o žiedai stambūs, o rožė paguldyta ant šono bus gruboku kotu (net ir nuvalius visus lapus) ir mažu žiedu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 09, 09:30)

labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
tokiou tai ne uz ka nenoreciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 11 rugsėjo 2007 - 21:32
QUOTE(astulia @ 2007 09 11, 22:29)
user posted image

Papildyta:
tokiou tai ne uz ka nenoreciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image user posted image

doh.gif man labai negrazu perkrautos masinos visokiais kaspinais, gelemis. Matyt, esu santuresnis zmogus - megstu kukliai, elegantiskai wub.gif Man tokie papuosimai labiau paradui tinkami rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 12 rugsėjo 2007 - 09:10
Sveikos mergaites,
labai praverstu jusu patarimai,mano vestuves spalio antroje puseje, tai gyvu geliu, kuriomis galeciau pati papuosti masina kaip ir nebebus g.gif kaip galeciau orginaliai pati ja papuosti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuks26 @ 2007 09 12, 11:21)
Sveikos mergaites,
labai praverstu jusu patarimai,mano vestuves spalio antroje puseje, tai gyvu geliu, kuriomis galeciau pati papuosti masina kaip ir nebebus g.gif  kaip galeciau orginaliai pati ja papuosti blush2.gif

Siulyciau gyvu geliu nemainyti i nieka! Na nebent tikrai laaabai spaustu saltukas mirksiukas.gif Gi parduotuves pilnos atspariu salciui geliu - anturijos, chrizantemos zaluma ir kt.!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 09, 10:30)

kaip graziai tas vabaliukas atrodo! pati masina faina vestuvems, ir dekoras labai superinis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiuks26 @ 2007 09 12, 11:21)
Sveikos mergaites,
labai praverstu jusu patarimai,mano vestuves spalio antroje puseje, tai gyvu geliu, kuriomis galeciau pati papuosti masina kaip ir nebebus g.gif  kaip galeciau orginaliai pati ja papuosti blush2.gif

Ant mano masinu nebus gyvu geliu:
savo masina puosim dirbtinem, o autobusiuka ir pirsliu - tokiom sirdelem ir drugeliais, manau turetu graziai atrodyti smile.gif na po fakto imesiu nuotraukytes.
Atsakyti
musu masinyte buvo papuosta taip:
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 09 12, 14:17)
musu masinyte buvo papuosta taip:
Iš tiesų labai gražiai ir skoningai papuošta, bet gal gali nuotraukytę kiek sumažinti, nes labai nepatogu žiūrėti ir skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 09 12, 15:53)
Iš tiesų labai gražiai ir skoningai papuošta, bet gal gali nuotraukytę kiek sumažinti, nes labai nepatogu žiūrėti ir skaityti  ax.gif

labai atsiprasau uz tokia didele nuotraukyte...dar gale masiniuko buvo uzristas is tulio bantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 09 11, 22:29)

o cia tai papuosimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , su tokiais tai apmetytu pomodorais lotuliukas.gif
Atsakyti
O vat taip papuosta buvo musu masina: VA CIA ax.gif
Atsakyti