Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

g.gif
Atsakyti
o tokiom juostom buvom masina papuose blush2.gif tas jusota tai tamsaus aukso spalvos ir visa blizganti thumbup.gif
Atsakyti
O mes taip puošėm mašiną

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iron(ic) @ 2007 08 31, 18:35)
O mes taip puošėm mašiną

user posted image

man tai schmoll.gif
Atsakyti
Man automobilių puošimas kaspinais irgi atrodo labai jau nuobodus ir neįdomus. Rugpjūčio pradžioje Kaune mačiau juodą limuziną papuoštą ramunių žiedeliais. Maži vienodi žiedeliai po vieną pritvirtinti keliomis eilemis iš limuzino šonų. Tikrai gražiai atrodė, aišku ten labai daug darbo įdėta buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2007 09 01, 14:40)
Man automobilių puošimas kaspinais irgi atrodo labai jau nuobodus ir neįdomus. Rugpjūčio pradžioje Kaune mačiau juodą limuziną papuoštą ramunių žiedeliais. Maži vienodi žiedeliai po vieną pritvirtinti keliomis eilemis iš limuzino šonų. Tikrai gražiai atrodė, aišku ten labai daug darbo įdėta buvo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Asmeniskai man vasara puosti masina vien tik kaspineliais kvepia visiska beskonybe ir tingejimu pajudinti smegenis. Taip galima nebent vidurziemi masinas puosti. Nieko nera graziau uz naturalu zieda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 31, 13:17)
o tokiom juostom buvom masina papuose  blush2.gif  tas jusota tai tamsaus aukso spalvos ir visa blizganti thumbup.gif

grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 09 03, 08:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Asmeniskai man vasara puosti masina vien tik kaspineliais kvepia visiska beskonybe ir tingejimu pajudinti smegenis. Taip galima nebent vidurziemi masinas puosti. Nieko nera graziau uz naturalu zieda  wub.gif

Na taip naturalios geles kur kas geriau, taciau kiekviena gerai ismananti savo darba floriste niekada nerekomenduoja masinu puosti gelemis, nes nuo vejo nuskrrenda ziedlapiai arba aplamai geles, jei karsta apvysta, nu zodziu laiko nekaip, nors atrodo tai tikrai labai graziai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linte @ 2007 09 03, 13:15)
Na taip naturalios geles kur kas geriau, taciau kiekviena gerai ismananti savo darba floriste niekada nerekomenduoja masinu puosti gelemis, nes nuo vejo nuskrrenda ziedlapiai arba aplamai geles, jei karsta apvysta, nu zodziu laiko nekaip, nors atrodo tai tikrai labai graziai wink.gif

tada reikia tinkamai pasirinkti gelytes ir tiek, o protingas vairuotojas turetu suprasti, kad ne vezima vairuoja ir labai greitai nelakstyti. O is kitos puses kiek reikia kad jos atlaikytu: i baznycia ir i CMB, po to kaip ir nesvarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mums ant masinos neleido jokiu geliu nieko klijuoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 09 03, 19:24)

kodel? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 09 03, 19:24)

ir mums nenorejo leisti, nes tipo nauja masinas liks demiu nuo lipnios juostos ir pan., bet MV itikino thumbup.gif
Atsakyti