Nu va neturiu nuotraukso ,bet jis 40 vietu
bet zinote ka sumasciau,jei paimti sniura ant ji sukabinti balionus ir po to gale ir peikyje pritvirtinti.dar kokiu bantu ir gerai bus
QUOTE(Prince @ 2007 08 21, 15:35)
Nu va neturiu nuotraukso ,bet jis 40 vietu
bet zinote ka sumasciau,jei paimti sniura ant ji sukabinti balionus ir po to gale ir peikyje pritvirtinti.dar kokiu bantu ir gerai bus
man tai jau nera baisiau, kai puosia balionais ar tais dovanu kaspinais jei jau ne gelemis, tai gali puosti is tiulio padarytais kaspineliais
QUOTE(pantera83 @ 2007 08 21, 14:43)
man tai jau nera baisiau, kai puosia balionais ar tais dovanu kaspinais jei jau ne gelemis, tai gali puosti is tiulio padarytais kaspineliais
Nu man ir nelabai,bet ka daryti kai nori nebrangiai prasisukti
o ta tiuli tai nedesiu juk is lauko puses
Oi kiek daug idėju , net galva apsisuko pas mane bus dvi masinos abi baltos, bet baltom neperdaugiausia mačiau papuošimų
Idėja buvo pulko mašiniuką mažom gėlytėm papuošt, bet kaip jas prilipinti , o dėl savosios net nežinau
Idėja buvo pulko mašiniuką mažom gėlytėm papuošt, bet kaip jas prilipinti , o dėl savosios net nežinau
siandien aplekem nuomas ir ka jus sau manot, visos masinos 2 savaitem i prieki jau uzsakytos O is gimines kaip ir nelabai yra ko rinktis, ir tip vos porininkus susodinom (del vairuotoju trukumo), nu bet ka, sakem bandysim kaip nors uzmaskuot ta nubraizyta masiniuko sona Tikiuosi viskas bus gerai, nes papuosimus dariausi ant tamsios masinos, o jei gausis taip , kad bus sviesi, tai ju kaip ir nesimatys Nu zodziu, ziuresim kaip gausis
QUOTE(Linte @ 2007 08 21, 12:09)
imesk autobuso foto arba bent marke gal ka ir sugalvosim
Linte ,parodyk didesi savo avarara, labai jau graziai atrodo..
sveikutes
o kaip jums tas keturkampis limuzinas patinka,na tas dzipinis ?
mano busimasis tokio nori,o man jis lyg ir per grubus.net nezinau kaip juos ir puosia
o kaip jums tas keturkampis limuzinas patinka,na tas dzipinis ?
mano busimasis tokio nori,o man jis lyg ir per grubus.net nezinau kaip juos ir puosia
Na jei tu apie Hammer`i tai man labai patinka
merginos, kur gaut numeriukus masinai su uzrasiuku pvz "jaunavedziai"?
QUOTE(aganiute @ 2007 08 22, 11:55)
merginos, kur gaut numeriukus masinai su uzrasiuku pvz "jaunavedziai"?
Mes tai ptys paišėm ant kartono ir užklijavom su lipnia juosta.
je je je, susitvarke reikalai su masina viskas ciki piki, ale tokia SUPER TRUPER. Visa diena vaikstau issisiepus iki ausu, tai negalejau jums neparasyt Jetau kaip as dziaugiuos
QUOTE(uogute @ 2007 08 12, 20:53)
stai musu masinyte
jei ne paslaptis, kiek kainavo sitas grozis?