Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

Nu va neturiu nuotraukso ,bet jis 40 vietu biggrin.gif
bet zinote ka sumasciau,jei paimti sniura ant ji sukabinti balionus ir po to gale ir peikyje pritvirtinti.dar kokiu bantu ir gerai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 21, 15:35)
Nu va neturiu nuotraukso ,bet jis 40 vietu biggrin.gif
bet zinote ka sumasciau,jei paimti sniura ant ji sukabinti balionus ir po to gale ir peikyje pritvirtinti.dar kokiu bantu  ir gerai bus g.gif

man tai jau nera baisiau, kai puosia balionais ar tais dovanu kaspinais doh.gif jei jau ne gelemis, tai gali puosti is tiulio padarytais kaspineliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 21 rugpjūčio 2007 - 14:44
QUOTE(pantera83 @ 2007 08 21, 14:43)
man tai jau nera baisiau, kai puosia balionais ar tais dovanu kaspinais doh.gif jei jau ne gelemis, tai gali puosti is tiulio padarytais kaspineliais mirksiukas.gif

Nu man ir nelabai,bet ka daryti kai nori nebrangiai prasisukti doh.gif
o ta tiuli tai nedesiu juk is lauko puses g.gif
Atsakyti
Oi kiek daug idėju ax.gif , net galva apsisuko pas mane bus dvi masinos abi baltos, bet baltom neperdaugiausia mačiau papuošimų g.gif
Idėja buvo pulko mašiniuką mažom gėlytėm papuošt, bet kaip jas prilipinti unsure.gif , o dėl savosios net nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 21 rugpjūčio 2007 - 20:32
siandien aplekem nuomas ir ka jus sau manot, visos masinos 2 savaitem i prieki jau uzsakytos cry.gif O is gimines kaip ir nelabai yra ko rinktis, ir tip vos porininkus susodinom (del vairuotoju trukumo), nu bet ka, sakem bandysim kaip nors uzmaskuot ta nubraizyta masiniuko sona unsure.gif Tikiuosi viskas bus gerai, nes papuosimus dariausi ant tamsios masinos, o jei gausis taip , kad bus sviesi, tai ju kaip ir nesimatys verysad.gif Nu zodziu, ziuresim kaip gausis
Atsakyti
QUOTE(Linte @ 2007 08 21, 12:09)
imesk autobuso foto arba bent marke gal ka ir sugalvosim wink.gif

Linte ,parodyk didesi savo avarara, labai jau graziai atrodo..
Atsakyti
sveikutes
o kaip jums tas keturkampis limuzinas patinka,na tas dzipinis unsure.gif ?
mano busimasis tokio nori,o man jis lyg ir per grubus.net nezinau kaip juos ir puosia g.gif
Atsakyti
Na jei tu apie Hammer`i tai man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kur gaut numeriukus masinai su uzrasiuku pvz "jaunavedziai"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2007 08 22, 11:55)
merginos, kur gaut numeriukus masinai su uzrasiuku pvz "jaunavedziai"? 4u.gif

Mes tai ptys paišėm ant kartono ir užklijavom su lipnia juosta.
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif je je je, susitvarke reikalai su masina yess.gif ok.gif good.gif viskas ciki piki, ale tokia SUPER TRUPER. Visa diena vaikstau issisiepus iki ausu, tai negalejau jums neparasyt yu.gif victory.gif Jetau kaip as dziaugiuos assa.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 08 12, 20:53)
stai musu masinyte  4u.gif

jei ne paslaptis, kiek kainavo sitas grozis? wub.gif
Atsakyti