Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(uogute @ 2007 08 12, 21:53)
stai musu masinyte  4u.gif

grazute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2007 08 10, 10:33)
gal kas ir rase jau, bet labai neturiu laiko, o taip greitai nerandu, gal galit pasakyti kaip pritvirtinti gelytes ant automobilio, sako su abipuse lipnia juosta gerai laikosi, bet paskui su dazais nusiplesia..PLEASE, PATARKIT

Siaip priklausomai nuo papuosimu, nes yra variantu kuriu net klijuoti nereikia, o siaip jei lipni juostele per daug priliptu siulyciau jos nelupti o nuvalyti su vaitspiritu ir svarbiausia nenusipirkti senos nes ji buna sukietejusi ir tada jau tikrai su dazais nueis
Atsakyti
doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 03, 21:55)
Manoji grozybe 4u.gif

na man irgi nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 08 12, 20:53)
stai musu masinyte  4u.gif

man labai grazu thumbup.gif kaip naturaliai pabarstyta mirksiukas.gif

Cia musu masiniukas ax.gif
http://public.fotki....pos-7d/059.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 19 rugpjūčio 2007 - 23:54
QUOTE(gretchene @ 2007 08 20, 00:44)
man labai grazu  thumbup.gif  kaip naturaliai pabarstyta  mirksiukas.gif

Cia musu masiniukas  ax.gif
http://public.fotki....pos-7d/059.html

super wub.gif
Atsakyti
o mums tai visai "jega" liko kelios dienos iki vestuviu ir mes nebetutim pirmos masinos verysad.gif O gavos taip, kad papuosimai yra, tik va pries diena musu masiniuka apgadino cray.gif tai ryt varysim i nuomas ziuret, gal gausim ka issinuomot, o jei ne tai tada su dviraciu gausim lekt bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 08 20, 22:32)
o mums tai visai "jega" liko kelios dienos iki vestuviu ir mes nebetutim pirmos masinos  verysad.gif  O gavos taip, kad papuosimai yra, tik va pries diena musu masiniuka apgadino  cray.gif  tai ryt varysim i nuomas ziuret, gal gausim ka issinuomot, o jei ne tai tada su dviraciu gausim lekt  bash.gif

console.gif Nu neliudek taip, gal dar pasiulys ka issinuomot, o gal is sveciu kas sutiks pavezint mirksiukas.gif Juk masina ne svarbiausias dalykas, o iki zakso ar baznycios jaunuosius tikrai kas nors paves 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 08 20, 23:32)
o mums tai visai "jega" liko kelios dienos iki vestuviu ir mes nebetutim pirmos masinos  verysad.gif  O gavos taip, kad papuosimai yra, tik va pries diena musu masiniuka apgadino  cray.gif  tai ryt varysim i nuomas ziuret, gal gausim ka issinuomot, o jei ne tai tada su dviraciu gausim lekt  bash.gif

mums irgi taip atsitiko pries pat vestuves, pavede zmogus, kuris turejo isnuomot mums pagrindine masina, taciau draugai pagelbejo, jie paveze savo automobiliais. aisku, nebuvo taip, kaip norejom, t.y. 2 limuzinu, bet issprendem ta problema. tai ir jus ja kaip nors isspresite mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites gal pasidalinsite savo mintimis ,man reikai papuosti autobusa? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 21, 08:47)
Mergaites gal pasidalinsite savo mintimis ,man reikai papuosti autobusa? doh.gif

imesk autobuso foto arba bent marke gal ka ir sugalvosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 08 21, 08:47)

kazi koks jo dydis? g.gif
Atsakyti