Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(kuziux @ 2007 06 18, 11:08)
norėčiau visų nuomonės. perskaičiau šią temą labai atidžiai ir susidariau 2 nuomones man aktualiu klausimu (lipnios juostelės naudojimas mašinos dekoracijų tvirtinimui). dalis teigia, kad lipni juostelė automobiliui nekenkia, kiti gi, sako kad jokiu būdų nenaudoti. šiandien kaip tik kolegė dalinosi įspudžiais apie savaitgali vykusias draugų vestuves ir sakė kad viskas buvo priklijuota su lipnia juostele ir jokios žalos automobiliui tai nepadarė. jau galvoje kirba mintis - pačiam kelis gabaliukus tokios lipnios juostelės prisiklijuoti keliose auto vietose ir po 2 dienų bandyti nuklijuoti. laukiu vieningų atsakymų, jei tokie yra smile.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Musu mikriuko vairuotojas pasake, kad visas dekoracijas galime drasiai klijuoti su lipnia juostele, kai mes paminejome abipusiai lipnia juostele, liko truputi nepatenkintas, nors mano nuomone ji labai lengvai nusiima, ko negaleciau pasakyti apie paprasta lipnia juostele.
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 06 18, 10:11)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Musu mikriuko vairuotojas pasake, kad visas dekoracijas galime drasiai klijuoti su lipnia juostele, kai mes paminejome abipusiai lipnia juostele, liko truputi nepatenkintas, nors mano nuomone ji labai lengvai nusiima, ko negaleciau pasakyti apie paprasta lipnia juostele.

tai man atrodo lipnia juostele galima isplauti su muilu g.gif
Atsakyti
mes lipnios juosteles padaryta zla valem su bendzinu doh.gif oi vargelio turejom unsure.gif daugiau taip neberizikuociau schmoll.gif
Atsakyti
labux.gal kas zinote koks limuzino kapoto ilgis arba kiek metru reikia kaspino puosiant nuo lango iki vidurio ir vel iki lango
Atsakyti
Sveikos merginos,

Senai jau skaitau si foruma, taciau tik siandien sugebejau prisiregsitruoti ... blush2.gif

As sia vasara irgi isteku ir turiu toki klausimeli del masinos... kaip jus manote, jeigu per vestuves nedaryti kolonos is masinu, o uzsakyti autobusiuka grazu koki... ar tai butu normaliai? Ir kaip galima papuosti autobusa, kad otrodytu sventiskai?
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2007 06 18, 21:23)
Sveikos merginos,

Senai jau skaitau si foruma, taciau tik siandien sugebejau prisiregsitruoti ...  blush2.gif

As sia vasara irgi isteku ir turiu toki klausimeli del masinos... kaip jus manote, jeigu per vestuves nedaryti kolonos is masinu, o uzsakyti autobusiuka grazu koki... ar tai butu normaliai? Ir kaip galima papuosti autobusa, kad otrodytu sventiskai?

manau, kad normaliai, nes yra labai įvairių ir gražių autobusiukų nuomoti mirksiukas.gif tik apiškot reikia, vieną kartą mačiau tokį prie Rotušės, toks naujas, baltas, tamsintais stiklais, tikrai gražiai atrodė, o puošimas neįkrito į akį, bet manau tiktų viskas, kas tik originalu ir gražu Jum patiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 18, 21:41)
manau, kad normaliai, nes yra labai įvairių ir gražių autobusiukų nuomoti  mirksiukas.gif tik apiškot reikia, vieną kartą mačiau tokį prie Rotušės, toks naujas, baltas, tamsintais stiklais, tikrai gražiai atrodė, o puošimas neįkrito  į akį, bet manau tiktų viskas, kas tik originalu ir gražu Jum patiems  thumbup.gif

biggrin.gif Jo paieskot reikes tai tikrai ... Mes pagalvojame, kad autobusiuke visiem kartu bus labai linksma smile.gif ypac jei kompanija susirenka gera thumbup.gif

O del papuosimu gal zino kas internetiniu svetainiu, kur galima paziureti pavyzdzius?
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2007 06 18, 21:53)
biggrin.gif Jo paieskot reikes tai tikrai ... Mes pagalvojame, kad autobusiuke visiem kartu bus labai linksma smile.gif ypac jei kompanija susirenka gera  thumbup.gif

O del papuosimu gal zino kas internetiniu svetainiu, kur galima paziureti pavyzdzius?

žinau, kad merginos suranda daug gražių ir įdomių papuošimų rusiškuose ir lenkiškuose puslapiuose thumbup.gif o visiem kartu tikrai smagiau, mes irgi visi važiavome drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 18, 21:55)
žinau, kad merginos suranda daug gražių ir įdomių papuošimų rusiškuose ir lenkiškuose puslapiuose  thumbup.gif o visiem kartu tikrai smagiau, mes irgi visi važiavome  drinks_cheers.gif

Tai fainiai, varau ieskot, jei ka rasiu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 18, 09:30)

oi kaip prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pirma nuotrauka puosta balionais tai tragiska, bent jau man. Bet ir kitos nelabai kuo skiriasi. Cia tik mano vienos nuomone doh.gif
Atsakyti
gala cia ne vestuvems, o cia geliu paradui ruosesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti