Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(gretchene @ 2007 06 08, 11:45)
As irgi girdejau, kad su lipnia juosta negerai  schmoll.gif  nebent klijuot prie nelakuotu daliu  mirksiukas.gif

Norejau paklaust gal kas zinot, kur Klaipedoj galima butu nusipirkt tiulio arba platu kaspina?  4u.gif

Tiulio yra prie senojo turgaus,kur yra vil....pasazas,jis ten sveriams,visokiu atraizu yra
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 13, 19:26)
o kaip manote jei man nupintu is azuolo lapu tokia juosta, tai jinai gerai laikytusi?

Pati mikriuka puosiau su azuolu vainiku, asmenikai man buvo super vaizdas, dar truputi padekoravom balta tinkline juosta, kuri siek tiek pagyvino visa vaizda. Man tai pigus, bet lietuviskas ir grazus papuosimas, kuri labai lengva paciai is vakaro pasidaryti. Laikesi puikiai, nors jeigu toks karstis tai turbut butu siek tiek prasciau. Priklijavau ja su spec.lipdukais is abieju krastu ir per viduri.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 14, 10:52)

Man pirmos masinos puosimas liux.. 4u.gif
Atsakyti
graziu papuosimu cia pas jus radau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

http://florastudio.r...1d045b4?start=0
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 13, 20:08)
Tiulio yra prie senojo turgaus,kur yra  vil....pasazas,jis ten sveriams,visokiu atraizu yra

Labai aciu 4u.gif reikes paieskot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 15, 12:07)

Primena man tokios gigantiskos puokste laiduotuviu vainika. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 06 14, 09:42)
Pati mikriuka puosiau su azuolu vainiku, asmenikai man buvo super vaizdas, dar truputi padekoravom balta tinkline juosta, kuri siek tiek pagyvino visa vaizda. Man tai pigus, bet lietuviskas ir grazus papuosimas, kuri labai lengva paciai is vakaro pasidaryti. Laikesi puikiai, nors jeigu toks karstis tai turbut butu siek tiek prasciau. Priklijavau ja su spec.lipdukais is abieju krastu ir per viduri.

gal nuotraukyte turi? o kaip ten juos tvirtai suristi tuos lapus. atsimenu kai buvau maza tai kaime pas mociute mokejau as tuos vainikus pinti, bet dabar jau nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 14:39)
gal nuotraukyte turi? o kaip ten juos tvirtai suristi tuos lapus. atsimenu kai buvau maza tai kaime pas mociute mokejau as tuos vainikus pinti, bet dabar jau nepamenu  g.gif

na juk nieko ten ypatingo ir sudetingo, paprastas risimas su stipriu siulu. Dar as kaip pagrinda emiau stipria virvute, tiesiog man taip lengviau buvo. Niekas nesuiro ir puikiai laikesi. Na gal yra kazkas kas Jonams vainika pynes, taigi principas tas pats. Ir siaip patariu ne vienus lapus risti, bet imti po visa azuolo sakele, tvirciau laikosi, ir butinai reikia pagirdyti sakeles, kitaip is karto prades vysti dirbant. Asmeniskai as viska pasidariau is vakaro, ir imeciau vainika i vandeni per nakti, tik is ryto truputi anksciau isemiau, kad vanduo nusivarvetu, nes nesinorejo, kad pamerges suknes suslaptu. Dar galima isemus sakeles ir uzteipuoti ( yra tokia floristu naudojama juostele, kuri tamsiai zalios spalvos ir palaiko dregme). Sekmes puosiantis smile.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
norėčiau visų nuomonės. perskaičiau šią temą labai atidžiai ir susidariau 2 nuomones man aktualiu klausimu (lipnios juostelės naudojimas mašinos dekoracijų tvirtinimui). dalis teigia, kad lipni juostelė automobiliui nekenkia, kiti gi, sako kad jokiu būdų nenaudoti. šiandien kaip tik kolegė dalinosi įspudžiais apie savaitgali vykusias draugų vestuves ir sakė kad viskas buvo priklijuota su lipnia juostele ir jokios žalos automobiliui tai nepadarė. jau galvoje kirba mintis - pačiam kelis gabaliukus tokios lipnios juostelės prisiklijuoti keliose auto vietose ir po 2 dienų bandyti nuklijuoti. laukiu vieningų atsakymų, jei tokie yra smile.gif
Atsakyti