Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 13:29)
Oho tikrai ilga kelione nusimato  blink.gif

jo, nuziurejau papuosimus Gariunuose, bet pardaveja pasiule nusiimti papuosimus trasoje, kad nepamestume verysad.gif , tai nezinau ka daryt
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 05, 13:34)
jo, nuziurejau papuosimus Gariunuose, bet pardaveja pasiule nusiimti papuosimus trasoje, kad nepamestume verysad.gif , tai nezinau ka daryt

Na jo siaip tikrai isdrasko, nes kai buvau vestuvese tai is papuosimu nieko nebuvo like kai atvaziavom i sodyba.. doh.gif
Atsakyti
O gal kas pasiulymu turit kaip autobusiuka puosti? Musu visas pulkas vaziuos autobusiuku, kad visi vienoj masinoj butum. Radau neblogu papuosimu sitam forume, bet man MB sake, kad autobusiuko kapotas per trumpas, kad butu galima taip puosti. Jei kas turit patirties ar nuotrauku - pasidalinkit, ok? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2007 06 05, 17:23)
O gal kas pasiulymu turit kaip autobusiuka puosti? Musu visas pulkas vaziuos autobusiuku, kad visi vienoj masinoj butum. Radau neblogu papuosimu sitam forume, bet man MB sake, kad autobusiuko kapotas per trumpas, kad butu galima taip puosti. Jei kas turit patirties ar nuotrauku - pasidalinkit, ok?  blush2.gif

mes ir vaziuosim su autobusu...
papuosimus darysiu pati... nusipirklsiu tiulio ir padarytiu per sonus tokius "lankus... niu tarpais sutrauksiu ir prikabinsiu o tuose sutrauktuose vietose po kokia gelyte pritvirtinsiu... o ant prie is to pacio tiulio surisiu stai toki banta... niu tikiuosi supratai wink.gif manau turtu atrodyti graziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 05 birželio 2007 - 19:50
QUOTE(juratata @ 2007 06 05, 20:49)
mes ir vaziuosim su autobusu...
papuosimus darysiu pati... nusipirklsiu tiulio ir padarytiu per sonus tokius "lankus... niu tarpais sutrauksiu ir prikabinsiu o tuose sutrauktuose vietose po kokia gelyte pritvirtinsiu... o ant prie is to pacio tiulio surisiu stai toki banta... niu tikiuosi supratai wink.gif manau turtu atrodyti graziai smile.gif

Nu jo manau, kad grazu bus, bet kaip ta tiuli tu ruosies pritvirtint?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 23:03)
Nu jo manau, kad grazu bus, bet kaip ta tiuli tu ruosies pritvirtint?? g.gif

su lipnia juosta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 06 06, 11:03)
su lipnia juosta wink.gif

Na ideja tai tikrai sauni, tik butu gerai, kad visas tas grozis laikytusi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 06, 10:10)
Na ideja tai tikrai sauni, tik butu gerai, kad visas tas grozis laikytusi.. ax.gif

reikia zinot kokia juosta pirkt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 06 06, 11:45)
reikia zinot kokia juosta pirkt wink.gif

Jo galbut,per vienas vestuves mes irgi turejom gera juosta, bet dede vairuotojas neleido mums klijuot jos ant masinos tipo sako nusilups su dazais ir fsio turejo puosti visai kitaip, bet tuo metu tai perpykus as ant jo buvau...Nors nezine ar jau ten su dazais nusiluptu.. g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
http://www.flowerwor...florist/car.bmp
http://www.vegetales...brioletbleu.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 05, 13:23)

saunuole aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 06, 11:03)
Jo galbut,per vienas vestuves mes irgi turejom gera juosta, bet dede vairuotojas neleido mums klijuot jos ant masinos tipo sako nusilups su dazais ir fsio turejo puosti visai kitaip, bet tuo metu tai perpykus as ant jo buvau...Nors nezine ar jau ten su dazais nusiluptu.. g.gif

As irgi girdejau, kad su lipnia juosta negerai schmoll.gif nebent klijuot prie nelakuotu daliu mirksiukas.gif

Norejau paklaust gal kas zinot, kur Klaipedoj galima butu nusipirkt tiulio arba platu kaspina? 4u.gif
Atsakyti