Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(jollkaa @ 2007 05 15, 18:17)
Sveikutės.jei dar nevėlu,tai bandykite tų "Spaustukų" ieškoti floristinių reikmenų parduotuvėse.Bet jų vieneto kaina virš 6lt.

pati tokius spaustukus pirkau Kaune bazej, atrodo 13 sandelyje nuo konditerijos fabriko puses. Fainuciai jie, ir patikimi, mokejau 6 Lt/vnt. Planuoju jais prisegta vainika. Svarbiausia masinos savininkai tikrai nepriestaraus del ju dejimo, nes kai kurie tai pries visokias juosteles.
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 16, 10:09)
pati tokius spaustukus pirkau Kaune bazej, atrodo 13 sandelyje nuo konditerijos fabriko puses. Fainuciai jie, ir patikimi, mokejau 6 Lt/vnt. Planuoju jais prisegta vainika. Svarbiausia masinos savininkai tikrai nepriestaraus del ju dejimo, nes kai kurie tai pries visokias juosteles.

o kaip jie atrodo, gal galit nuotrauka ideti? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 16, 16:35)
o kaip jie atrodo, gal galit nuotrauka ideti? 4u.gif  blush2.gif

foto neturiu, bet jie zalios spalvos, apvalus, virsuje yra tokia kojyte, kurios pagalba ir prisispaudzia prie pavirsiaus, ta kojyte atlenkus, viskas graziai nusiimta ir yra islietos skylutes per kurias perverus juostele galimi viska risti. Na as cia gal labai primityviai papasakojau, nezinau ar aisku. Bet daiktas tai tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 16, 15:40)
foto neturiu, bet jie zalios spalvos, apvalus, virsuje yra tokia kojyte, kurios pagalba ir prisispaudzia prie pavirsiaus, ta kojyte atlenkus, viskas graziai nusiimta ir yra islietos skylutes per kurias perverus juostele galimi viska risti. Na as cia gal labai primityviai papasakojau, nezinau ar aisku. Bet daiktas tai tikrai super  thumbup.gif

o kaip tiksliai vadinais, gal inete paveiksliuka rasiu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 16, 16:43)
o kaip tiksliai vadinais, gal inete paveiksliuka rasiu g.gif ?

oo net neisivaizduoju kaip jie vadinasi, ant pakuotes buvo kazkas parasyta, bet man jos visos nereikejo, tai gavau tiek vnt. kiek reikia. Atvirai pasakius tikrai nezinau, atejus i floristikos parduotuve zinojau ko man reikia ir arba pati pamaciau, arba dar pardavejos pasiteiravau jeigu kazkas i akis nekrito.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 05 06, 23:05)
schmoll.gif su gerberom graziausias  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif  thumbup.gif

man irgi su gerberom drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 20, 13:52)

grazu, bet mano kelio Vilnius-Kaunas-Vilnius neatlaikytu verysad.gif
Atsakyti
Please mergytes 4u.gif
Gal galit kas nors imesti schema kaip lankstyti kaspinus masinoms tuos is juosteliu..Bandziau pati darytis (nes tikrai nezadu pirkti),bet manau,kad netaip gavosi kaip turetu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameliux: 04 birželio 2007 - 08:11
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 31, 15:19)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ameliux @ 2007 06 04, 09:10)
Please mergytes  4u.gif
Gal galit kas nors imesti schema kaip lankstyti kaspinus masinoms tuos is juosteliu..Bandziau pati darytis (nes tikrai nezadu pirkti),bet manau,kad netaip gavosi kaip turetu... blush2.gif

kazkur turejau g.gif , neradau

user posted image
user posted image

http://blot.ru/forum...p?showtopic=762

http://www.kis.ru/~n...nots.html#dekor

http://www.acapod.ru/1387.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 05 birželio 2007 - 12:32
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 31, 15:19)

Oho tikrai ilga kelione nusimato blink.gif
Atsakyti