Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(RavenBlack @ 2007 05 09, 13:56)
As tai maciau Hales turguje viduje viename is pavilijonu, ir dideliu ir mazyciu- visokiu. 4u.gif

maciau Haleje yr akeliose vietose, gan nemazas pasirinkimas
Atsakyti
Labai cia graziu nuotraukyciu idejot, na bet man tai tik akim paganyti. As tai kasdiena vis nauju ideju atrandu vestuvem, bet ziuriu, kad mano biudzetas neisnes. labai jau tos grozybes daug kainuoja, o kai dar viska sudedi, tai.... blink.gif manau, kad reiks man Hale ir Gariunus aplankyt ir bandysiu pati kazka padaryt, nors su mano fantazija ir kruopshtumu g.gif gali buti, kad liksim be masinos papuosimu blush2.gif
aciu uz info.
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 08, 17:17)

kazin ar galima taip ant numeriu uzklijuoti uzrasa "jaunavedziai"? Ar neprisikabintu kokia policija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 13, 13:16)
kazin ar galima taip ant numeriu uzklijuoti uzrasa "jaunavedziai"? Ar neprisikabintu kokia policija? smile.gif

ne neturetu,musu draugai vieni tuokesi tai buvo tokie numeriai,ir mes planuojam tokius pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sestadieni turejau laiko tai nupedinau iki Rotuses, galvojau gal kokiu graziai papuostu masinu pamatysiu, gal kokiu minciu paciai kils. Deja, smarkiai nusivyliau, visiskai nieko grazaus nemaciau, po kaspina ant masinos nosies uzmesta ir visas sustrumas..... Gal cia tokia diena pataikiau.... g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
gal kam patiks
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 13, 12:16)

mes važiavom su padarytais numeriais. nieko-laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti

niu draugai vazinejo tai mentai nestabde
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2007 04 03, 15:31)
Sveikutes,

Reikia pagalbos. Jau sugalvojau, kaip puosiu jaunuju masina. Planuoju arba gyvom gelem, arba pasiutom. Tik viena problema, kaip tas geles "prilipinti" prie automobilio. Su lipnia juosta bijau rizikuoti - juk liks zymes.

Mielosios, gal kuri matete, o gal kuri nors ir pirkote specialius spaustukus, kurie "vakuumo" pagalba prisipaudzia prie masinos. Nezinau, kaip si tvirtinimo detale vadinasi, taciau kiekviena is musu matem muiline vonioj. Tai ji, dazniausiai, buna prilipinta ant tokiu plastmasiniu "prispaustuku". Padekit, prasau, ir pasidalinkit info, kur tokiu priemoniu ieskoti.

Aciu

Sveikutės.jei dar nevėlu,tai bandykite tų "Spaustukų" ieškoti floristinių reikmenų parduotuvėse.Bet jų vieneto kaina virš 6lt.
Atsakyti
QUOTE(jollkaa @ 2007 05 15, 17:17)
Sveikutės.jei dar nevėlu,tai bandykite tų "Spaustukų" ieškoti floristinių reikmenų parduotuvėse.Bet jų vieneto kaina virš 6lt.

nieko sau kainyte blink.gif
Atsakyti

Tiksliai nezinau, bet man atrodo kad regitra Vilniuje padaro tokius numerius specialius popierinius, ir atsiuncia i kuri reikia miesta. Tai tokie numeriai kainuoja 40lt isviso(priekiui ir galui).
Nu istikruju tai tu visu subtylybiu as nezinau, nes man drauge veselei teiravos ir klause ar norim jaunavedziai uzraso, ar vardus.
as labai nesigilinau pati,bet zodziu kazkaip ten galima specialiai uzsakyti, reiks drauges paklausti jei domina kai gris is keliones ax.gif
Atsakyti