Dėkui už atsakymą
QUOTE(Elzytė @ 2007 04 26, 21:05)
musu dzipai bus paprasti, "parketiniai", visi draugu, bet bandziau ieskoti internete kur nuomotu, tai nieko neradau, isskyrus visokiom pramogom safari it kt.
man atrodo kad brc nuomoja dzipus, labai grazus BMW .http://www.brcauto.eu/lt/list.brc?mark=2104&model=&year_from=0&year_till=0&gearbox=0&fuel=0&price_from=&price_to=&body_type=0&wheelbase=0&color=0&mpay_from=&mpay_to=&city=0&brc_lt=2&page=6
sveikos, gal turit kas kokiu ideju kaip puosti stai toki hameri
[attachmentid=95976]
[attachmentid=95976]
QUOTE(Mija23 @ 2007 04 27, 15:17)
sveikos, gal turit kas kokiu ideju kaip puosti stai toki hameri
[attachmentid=95976]
[attachmentid=95976]
musu bus juodas, ir neledzia jei puosti...tik zodziu ant tu ragu kur ant kapoto yra nes jie plastikiniai..tai mes susitarem su Linaziedziu kad jie papuos nes jie pastoviai siuos hamerius puosia...vairuotojai patys nuvaziuoja ir i namucius masina jau papuosta atvaziuoja...
Papildyta:
QUOTE(Kovas @ 2007 04 25, 16:49)
Mergaites o kur nuomojates džipus? ir kokio modelio ?
dzipus nuomuoja www.vipnuoma.lt ten yra porshe cayan'as, touregas,X5,X3, ML.. ir dar yra kazkoks...nu pats paziurek..ten su nuotraukomis..jie ir sraigtasparni gali isnuomuoti jeigu noras yra..
kad limuzina humeri leidzia puosti tai tikrai,nes mes ji irgi nuomuojames ir seimininkas musu klause norit,kad mes papuostumem ar patys puosit.
Man tai mamyte siuva papuosimus masinoms, nes ji dabar atostogauja, tai jau po sio saviatgalio gal turesiu ka ideti i foruma foto pavidalu
ne tik atskirus kaspinelius
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 20:29)
Man tai mamyte siuva papuosimus masinoms, nes ji dabar atostogauja, tai jau po sio saviatgalio gal turesiu ka ideti i foruma foto pavidalu
butu idomu paziureti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 04, 17:24)
butu idomu paziureti
po savaitgalio pabandysiu ikelti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 05, 08:55)
po savaitgalio pabandysiu ikelti
gerai, lauksim