Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(juratata @ 2007 04 19, 09:56)
merginos,  kurios pirkot tiuli, gal galit parasyt koks jo plotis???
aciu  mirksiukas.gif

Prie Kalvariju turgaus esancioje parduotuveje plotis buvo 137 cm, o Gariunuose 150 cm plotis.
Atsakyti
per daug pripuostas
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 20, 13:23)
per daug pripuostas

blush2.gif o man sis papuosimais labai patinka.Gal ir per daug,bet spalvos tai graziai dera ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 20, 13:31)
blush2.gif o man sis papuosimais labai patinka.Gal ir per daug,bet spalvos tai graziai dera ax.gif  blush2.gif

as dar prideciau didesniu papuosimu, o mazesniu kieki pamazinciau 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra zinanciu, kiek mazdaug kainuoja ispinti is azuolu lapu girlianda, kad ja papuosti masina? ax.gif
Atsakyti
per daug pripuostas

čia mūsų mašinytė ir mano foto tongue.gif kadangi taip buvo papuoštas mūsų mašiniukas per vestuves tai aš buvai labai patenkinta, nes derėjo prie bendro konteksto ir atrodė gražiai thumbup.gif smagu, kad kai kam nepatinka, nes tuomet būtų negražios nei vienos vestuvės mirksiukas.gif
Atsakyti
per daug pripuostas

man tai super papuosimas thumbup.gif pakanakamai kukliai,bet tuo paciu ir labai graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 04 21, 18:16)
man tai super papuosimas thumbup.gif pakanakamai kukliai,bet tuo paciu ir labai graziai smile.gif

tiesą pasakius to puošimo nebuvo tiek daug, gal taip nuotraukoj atrodo ir be to čia priekis limuzino nufotografuotas, šoną pažiūrėjus atrodo iš vis mažai tų gėlyčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 04 21, 18:21)
tiesą pasakius to puošimo nebuvo tiek daug, gal taip nuotraukoj atrodo ir be to čia priekis limuzino nufotografuotas, šoną pažiūrėjus atrodo iš vis mažai tų gėlyčių biggrin.gif

mano drauge kai tuokesi pas juos ir buvo lygiai toks pats papuosimas,tai zinau kaip gyvai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 04 21, 18:24)
mano drauge kai tuokesi pas juos ir buvo lygiai toks pats papuosimas,tai zinau kaip gyvai atrodo thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kaip merginos siulytumet papuosti autobusa? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 22, 17:59)
O kaip merginos siulytumet papuosti autobusa?  biggrin.gif  doh.gif

as galvoju jei bus autobusas tai manau visu balionais bandysiu puosti jei leis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti