Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(Fea @ 2007 04 12, 08:44)
kazkur jau buvo ideta wink.gif pavartyk tema, nepatingek mirksiukas.gif

tai kad tikrai nerandu.. unsure.gif verysad.gif dar karta perverciau abi temas, arba man jau regejimas labai nusilpes, arba tikrai nera.. g.gif verysad.gif tad dar karta prasau, idekit kas turit pvz kaip puost masina drugeliais.. user posted image arba siuskit cia gvile@splius.lt busiu labai dekinga.. 4u.gif user posted image
Atsakyti
niu va wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 04 15, 14:16)

labai aciu hi.gif 4u.gif gal dar kas kokiu turit? rolleyes.gif ax.gif renkuos idejas.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 15 balandžio 2007 - 13:29
Mes irgi manau tik simboliskai masinele pasipuosim, nes man masina ir papuosimas tikrai ne pagrindinis dalykas... Juk tai tik transporto priemone blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 04 15, 14:16)

noreciau paklausti o kaip drugelius pritvirtinti ar jie nenulaksto kai masina vaziuoja?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 06, 08:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif tiksliai thumbup.gif Mes tik kaspinus darome ivairaus dydzio,tai net negaliu pasakyti,kiek cm mes ten karpom blush2.gif Kaspinus darom ivairiausiu dydziu.Pabroliu,pamergiu masiniukui mazuliukai,musu didesni,o ant kedziu kaspinai isvis nemazi wub.gif

o tai gal foto kokia mestelt galetum????
butu labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 04 16, 23:46)
o tai gal foto kokia mestelt galetum????
butu labai idomu  mirksiukas.gif

As idejusi esu juos sioje temoje,tik kedziu papuosimu cia,zinoma,neidejau,nes butu ne i tema,o masinu papuosimai yra keletas puslapiu atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 17, 08:16)
As idejusi esu juos sioje temoje,tik kedziu papuosimu cia,zinoma,neidejau,nes butu ne i tema,o masinu papuosimai yra keletas puslapiu atgal mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
taigi tavuosius as papuosimus ir esu issisaugojusi kompiuteryje.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
visai jau kvankst man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 17, 08:16)

na va aš irgi jau vakar išbandžiau savo kaip siuvėjos sugebėjimus smile.gif
pasisiuvau irgi kazka panasaus i jusiskias gelytes, kaip as vadinu smile.gif
nusipirkau balto ir raudono tiulio - gera parduotuve radau ivairiausiu spalvu tiulio yra (vidutiniska kaina 6lt metras) thumbup.gif smile.gif ( raudono pirkau, nes mano pamergiu aprangoj bus raudoni atspalviai) smile.gif
tai pabandziau padaryti dvieju rusiu gelytes smile.gif pagrindas baltas, o viduriukas raudonas (jaunuju auto), o palydos masinoms pabandziau padaryti raudonas gelytes su baltu viduriuku - gerai gavosi man patiko thumbup.gif
Prie progos idesiu foto ( nes dabar be fotiko gyvenam verysad.gif )
Sekmes visoms smile.gif Nes kantrybes tame reikale tikrai reikia biggrin.gif
Ir dar galvoju, kad reikia kazka panasaus ir baznycios puosimui daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 04 18, 09:33)
na va aš irgi jau vakar išbandžiau savo kaip siuvėjos sugebėjimus smile.gif
pasisiuvau irgi kazka panasaus i jusiskias gelytes, kaip as vadinu smile.gif
nusipirkau balto ir raudono tiulio - gera parduotuve radau ivairiausiu spalvu tiulio yra (vidutiniska kaina 6lt metras) thumbup.gif  smile.gif ( raudono pirkau, nes mano pamergiu aprangoj bus raudoni atspalviai) smile.gif
tai pabandziau padaryti dvieju rusiu gelytes smile.gif pagrindas baltas, o viduriukas raudonas (jaunuju auto), o palydos masinoms pabandziau padaryti raudonas gelytes su baltu viduriuku - gerai gavosi man patiko  thumbup.gif
Prie progos idesiu foto ( nes dabar be fotiko gyvenam  verysad.gif )
Sekmes visoms smile.gif Nes kantrybes tame reikale tikrai reikia  biggrin.gif
Ir dar galvoju, kad reikia kazka panasaus ir baznycios puosimui daryti smile.gif

o kokioj pardej pirkai ta tiuli, jei ne paslaptis? ir gal violetavo kokio nors ten matei netycia? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 04 18, 09:35)
o kokioj pardej pirkai ta tiuli, jei ne paslaptis? ir gal violetavo kokio nors ten matei netycia? smile.gif  blush2.gif

visokiu ten atspalviu buvo - ir tokiu visokiu ryskiu ir pan. smile.gif
Tamsiai bordinis tai tikrai buvo, violetinis lyg irgi....
neoamenu, nes ten ju daug buvo...
o parduotuve ta yra netoli savanoriu rimi, tuoj paiekosiu tikslesnio adreso ir parasysiu...nepamenu tos gatves...

Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2007 04 18, 09:35)
o kokioj pardej pirkai ta tiuli, jei ne paslaptis? ir gal violetavo kokio nors ten matei netycia? smile.gif  blush2.gif

na va radau tiksliau T.Ševčenkos g. ant kampo su Vytenio gatve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 04 18, 10:00)
visokiu ten atspalviu buvo - ir tokiu visokiu ryskiu ir pan. smile.gif
Tamsiai bordinis tai tikrai buvo, violetinis lyg irgi....
neoamenu, nes ten ju daug buvo...
o parduotuve ta yra netoli savanoriu rimi, tuoj paiekosiu tikslesnio adreso ir parasysiu...nepamenu tos gatves...
Papildyta:
na va radau tiksliau T.Ševčenkos g. ant kampo su Vytenio gatve smile.gif

o *****, tai cia prie mano darbo.... mastau kurioj cia vietoj? g.gif ai zinau jau wink.gif audiniu krautuve...ant kampo tokia...patriusus lyg biski biggrin.gif ane?
Atsakyti