Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas 2

QUOTE(siamka @ 2006 07 03, 14:35)
thumbup.gif as  dar maciau papuosima toki is dirbtinu geliu galvuciu pritvirtintos prie masinos ir pigiau ir grazu na bent ten kur maciau net nepasakytum kad jos buvo dirbtines, tai dar sakau reiks i baze nuvaryt paziuret gal ir as atrasiu tokiu tikrovisku geliu smile.gif
Papildyta:
O man va toks papuosimas nelabai grazu, man iskart asociacija su vainikais kuriuos nesam ant kapu

skonio reiklas, be pas mus lietuvoje dar kazkaip visi nelabai isileidzia naujoviu, ir jai tik lelija tai gedulas visiems, jai tik gvazdikas rusiska gele, ir t.t.
sunkiai priimanti naujoves lietuviu tauta.
Atsakyti
QUOTE(Marisha @ 2006 07 03, 14:07)
Noriu patarimo, kaip manot ar masinu papuosime auksiniai ziedai-tai senomadiska? ax.gif

Mes ir planuojame jaunuju masina puosti vestuviniais ziedais. Manau tai dabar kaip tik grazu ir neiprasta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 07 04, 10:11)
Mes ir planuojame jaunuju masina puosti vestuviniais ziedais. Manau tai dabar kaip tik grazu ir neiprasta.  bigsmile.gif

ziedai jau buvo iprasti tongue.gif kam grazu tas ir puosiase, bet jais jau tikrai nemazai metu puosiamos masinos. pries 6 m.tekejo drauge tai butent ji ir puosesi ziedais.
Atsakyti
Šiandien mane maniškis pritrenkė su savo mašinos papuošimo idėja blink.gif pamatė kažkokiam prancūzų saite kad jaunųjų mašinos ratlankiai su kaspiniukais, tai sakė kad nori lygiai taip pat papuošti doh.gif
O dėl žiedų ant kapoto, tai tikrai sena išmonė, bet man ji tikrai patinka ir aš tikrai juos dėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 07 04, 11:10)
ziedai jau buvo iprasti  tongue.gif kam grazu tas ir puosiase, bet jais jau tikrai nemazai metu puosiamos masinos. pries 6 m.tekejo drauge tai butent ji ir puosesi ziedais.

Tai isalieka savotiska tradicija. biggrin.gif O kad visi puosia negaleciau pasakyti,nes Vilniuje taip pasipuosia labai retai kas. ax.gif
Atsakyti
Kai buvau salone pasikonsultuoti tai sakė kad reikia rinktis kietus ir tvirtus žiedus, pvz.: chrizantemas. Mano jaunoji niekaip neapsisprendzia kokiu gėliu ir kokio papuošimo nori.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2006 07 05, 22:49)
Kai buvau salone pasikonsultuoti tai sakė kad reikia rinktis kietus ir tvirtus žiedus, pvz.: chrizantemas. Mano jaunoji niekaip neapsisprendzia kokiu gėliu ir kokio papuošimo nori.

aš taip pat neapsisprendžiu niekaip doh.gif
Atsakyti
musu buvo pripuosta ne per daugiausiai, bet manau uzteko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 06 liepos 2006 - 23:06
Mes mašiniuką puošėme gyvų gėlių puokšte, žalumynai su astromis, kainavo nebrangiai, o atrodė gražiai ir neperkrautai, nes nervina, kai per daug visko prideda - gėlės, kaspinėliai, balionėliai ir pan., per saldu schmoll.gif
Atsakyti
Pries pora savaiciu dalyvavom draugu vestuvese-masinos buvo puostos gelem
ir zalumynais, labai patiko, neperkrauta.Nors prie Rotuses maciau ir tokiais popieriniais kaspinais ir kazkokiom tai juostom puostas masinas, na,net nezinau...
Man tie popieriniai kaspinai nepatiko, 5 metu senumo mada. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 07 13, 21:57)
Pries pora savaiciu dalyvavom draugu vestuvese-masinos buvo puostos gelem
ir zalumynais, labai patiko, neperkrauta.Nors prie Rotuses maciau ir tokiais popieriniais kaspinais ir kazkokiom tai juostom puostas masinas, na,net nezinau...
Man tie popieriniai kaspinai nepatiko, 5 metu senumo mada. schmoll.gif

Aha popieriniai kaspinai ir balionai tai simto metu atgyvena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 14, 09:37)
Aha popieriniai kaspinai ir balionai tai simto metu atgyvena wink.gif

Žinau ir aš tai, bet va maniškiui jie labiausia patinka doh.gif , nepatinka jam gėlės ant mašinos g.gif
Atsakyti